IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    a múltkor egy full reál szerveren bohóckodtam, egy p39-cel egy zero ellen, ő a reptér fölött volt és felszállás után támadt is
    azt vettem észre, hogy kizárólag függőleges fordulózást erőltetve, végig az átesés határán ugyan,de a zéró hozzám se tudott nyúlni, sőt a végén lelőttem , pedig ő támadott kedvező helyzetből
    egy másik alkalommal ugyanezen a szerveren egy g6-tal mentem egy la5 ellen, és hasonló taktikával az a vízbe csapódott, hamar elvesztette az energiáját
    egyébként úgy vettem észre hogy általában a spitek is instabilak kis sebbességű függőleges manőverekben
    persze igazából a pilótán múlik a dolog, egy veterán online pilótát azért nehéz megszivatni
    (és egy nagyon fontos szabály szerintem: a repülés agymunka, előre kell gondolkodni, mindíg tudni kell hogy mit fogsz lépni az ellenfél manővereire, a joyt hihetetlen apró mozdulatokkal kell kezelni, érezni kell a gépet)
    esetleg próbáld ki ezt a taktikát, hátha bejön