IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    Jó, de azon a mapon spit8-al van kombinálva, és mindig a sajáét reptér mellett ücsörögnek. És hiába fordulózol a G2vel ha még 3 spit utánad kajtat. Én meg B and z vel megszívtam, kétszer csaptam meg, bementem 3500-4000 en a repterük fölé, lent kanyarog a banda 1000-1500 ön, lecsapok, sebesség 650-700, benézem a turbó ratát, észrevesz, felhúzza,szembefordul, és pk nekem. Ő is boom-and zummog, de lentről csapkodik felfelé úgy látszik. Nem beszélve, hogy fókával akármit csinálsz, utolér 0m-en, 3000m en, 6000m-en és 10000-en füléd emelkedik, csinál 4 palástorsót egy loopingot felfele és lelő utána...
    Leteszteltem offline, 13200 m-re mentem fel vele, sztem a pilóta a jó szellős szovjet kabinban valóságban itt már cseppfolyós nitrogén-metán keveréket fingott, lehet azt vezették vissza GM1 módjára...