IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #27550 No igen, tegnap ezzel szivtam én is, hiába volt ott a zeró a kezembe, egyet megtámadtam, 2-3 spit jött utánam, kifogyott a lőszer a lavor leelőzött a spitek megelőbb utobb eltaláltak, pr lövs elég volt. Ha 1-1-ben nyomom, én szerintem zeróval a legtöbb vereset lekeverem, pár jó pilótát kivéve.
tegnapelőtt meg azelőtt nem oltak ilyen csapatmunkába és jobban is ment. De gyerekek! Ne panaszkodjunk már arra hogy sokan vannak, mikor mi is sokszor 4-en 5-en fennvagyunk! Ts és nagyjából egy helyen küzdjüünk, aki pedig nem tud beszélni az csak halgassa, és ha halja hogy vki bjban van, egyből odatud menni. A vadul tüzelő ideges koncentráló oldalra nem néző ellent könyű leszedni.
Ha ilyen. Tegnap 3-an voltunk ts-en, Ata, Roli, én, de mivel mind más gépekkel nyomtuk sokat nem tudtunk segiteni.
Meg én is kicsit huzodtam a lehetőségtől, most nagy a pofám, de nem tudok jól csapatban játszani, egyszerűen nem érzem:( gyakorolni kéne.
ugyhogy javaslom hogy aki csak azt teheti, némában halgassa a ts-t és dolgozzunk össze:)