91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    köszi
  • acidrain
    beszarás :))
  • messerharcos
    úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú de jóóóóóóóóóóóóóóóóól ment ma az emil meg a vadászat:D jó sokszormeghaltm, de végre lövök
  • szekelyland
    Mindketten Kovásznaiak, nagy sztárok nálunk
  • Nohab
    Itt tudod megnézni
  • Vogel
    Mi ez az update restore? progi?
  • Szepy2884
    Ti letörtétök a tükrünköt!
  • messerharcos
    lesz ma bob?
  • majonur
    hm, ez igazan eletszeru.
  • bettly
    ilyenbol ugrottam valamikor nagyon reg
  • Zpogi
    Csináld azt hogy először visszaállítod 2.0-ra,majd megint 2.01-re az update&restore-val. Nekem,ha valami nem akar működni pl. a Spitvs109mod,akkor mindíg ezt csinálom és megjavul,bár kicsit hosszadalmas művelet.
  • Vogel
    máig minden ment...
  • Lacusch69
    Nekem ezt akkor csinálta, amikor nem "vadiúj" 4.09-re tettem fel.
  • Vogel
    basszus mi okozza azt, hogy moddal nem reagál a játék, exere kattintva nem csinál semmit. stock 409megy, semmi más egyéb nem fut.
  • acidrain
    An-2 akcióban.
    Kb 5 perccel ezelőtt készült a kép a kertből, írtják a szúnyogokat.

• zmok
    Nagyon érdekes, elgondolkodtató...
    A jenkiknek meg:
  • mijki
    Épp leszálltam egy dombra smolenskben amikor a gép a hátára fordult, de a motor nem ment tönkre, tovább ment, a légcsavarok tovább mentek minden kár nélkül, mert lopakodok :)
  • Lacusch69
    Off

Olvasgass egy kicsit:

LINK1
    LINK2
    LINK3
    LINK5
  • messerharcos
    lehet hogy már jóval előttünk idegen segitséggel egy számunkra ismeretlen nép egyszer elérte azt amit mi most?
  • acidrain
    Az is biztos, hogy nem 8 misszióban vettem részt, hanem többen.
  • acidrain
    Jó, de voltam már death is, a 23. misszióban PK-m volt a légvédelemtől.
    Most élesztettek újra:)
  • VO101Tom
    Kézzel firssítik, több nap késésben szoktak lenni...
  • messerharcos
    sajnálom, és mihamarabbi jobbulást apudnak.
    egyébként, az lenne a kérdésem tletek, hogyha panelban él az ember, akkor ott ugye tökéletes biztonságban van és oda sose csaphat be ugye?
  • acidrain
    Haha!

Nem is tudtam, hogy hegylakó vagyok.:)
    Nézem a General Stats-ot a VBoB oldalán, és mit látok?: I/JG_acidrain Status: alive.
  • Lebowski
    nem vagyunk mi olyanok :) kp-t meg egyszer hallottam kiabálni eddig életemben :)
  • Fürtös
    Nyugalom uraim! Fater teljesen jól van kicsit több sört iszik,hogy higuljon a vére, de amúgy minden rendben.

Nem közvetlenül ő kapta, csak épp leszedte a kávéfőző alját és olyan 40 cm.-ről áthúzott rá, gumitalpú pacsker volt rajta szerencsére.
    Mondjuk ő inkább az elmaradt kávé miatt bosszankodott,de legalább megint tanultam pár új káromkodást az öregtől:D
  • Zpogi
    Hát fürti őszintén sajnálom ami veletek történt,apudnak meg jobbulást kívánok!
    Én anno azt hallottam,hogy ha valakit áramütés ér nem szabad neki inni adni akármennyire könyörög is,mert belehalhat!

Srácok:Le a kalappal előttetek a segítségnyújtásban való kitartásotokért,ha eddig nem írtátok már le vagy tízszer ugyanazt,akkor egyszer sem! Pedig,csak néhány oldalt kellene visszaolvasniuk az újonnan érkezetteknek,tényleg respect.
  • Her Laca
    Ez tetszik:)
  • acidrain
    Nálam csak a gépen van áramvédő, + a tápom is túláram, és túlfesz védelmes, mert eléggé rosszul érintene, ha elszállna.
    TV, ilyesmi nem érdekes, ha becsap a villám mehet a levesbe. Biztosító majd kifizeti.
  • Her Laca
    Ja és némileg ingerülten megkérdezni tőle ,hogy az ő perifériái (testileg ) mennyire vannak jól védve!
  • Her Laca
    Nem jó volt a hozzáállás.
    Elmüs embert meghallgat, KP-t odahív KP leordítja a fejét (különböző fenyegetések elhangzása az ő magasságából)végső esetben perrel való fenyegetés(de ez már nem szokott kelleni) és láss csodát. Vagy némi csúszó összeg átadása,de ezt én nem preferálom.
  • Lebowski
    velünk az történt, hogy áramszünet után túl nagy feszültséget küldtek rendszerre valószínű, és a nyomtató megdöglend. mit mond erre az elmű? nem megfelelően védtük a perifériát, ezért baszhatjuk élesbe hátulról. azóta vettünk olyan hosszabbítókat amiben van egy kis biztosíték, így túl magas feszültségnél az ég szét először. asszem 3600 Ft volt valamelyik hiperszuper elektronikai multiban...
  • acidrain
    legközelebb vegyél tracket, erre kíváncsi vagyok
  • Zoli105
    Szepy2884: Érdekes volt a videó de az elején felkaptam a vizet mert azok a beképzelt idióta szarrágó jenkik szidni kezdték a magyarokat!( meg azok a kis repcsik odabasznak rendesen nagyot néztem mikor megláttam !
    Fürtös : Mihamarabbi jobbulást kívánok az apukádnak!

Na de most jön a lényeg! Magyarázzátok meg hogy ha a Spitfirebe (25lb-s,'44) bele csak egypár 20-as meg 30-as akkor az csak leesik nem!? Tegnap hostolok egyet Nutty[HUN] haverommal bejön még két kölök egy Angol meg egy SAS nevű kölök! Na a SAS ment a spittel Én mentem a Fw190/D13-mal Nutty meg Fw190/A9-cel ment az angol meg Me163 Komettel!
    Na haver és én egy csapatban voltunk rámegyünk SAS-ra lövök mennek a lövedékek és látom szakadnak a darabok na de nem esik le!Nézek nagyot olyan mint a szita de úgy megy mintha nem lenne semmibaj! ez fura volt hogy ez mi? rámegyünk megint lövünk most már ökölnyi nagyságú lyukak vannak benne és csak annyit értünk le hogy füstölt!na ez szép mondom ! ott hagyjuk erre meg jön utánuk 500-zal megsoroz persze hogy kerreg a motorom szólok Nuttynak hogy megyek leszállok fedezz! látom lövi rendesen mit állat de csak kis darabok hullanak le róla nagy nehezen leszállok ozt megyek 262-vel de a kölök is leszáll a Spitivel !
    Na jön P40 na ez könnyű lesz megsorozom 30-sal repkednek a darabok na akkor rakéta robban a seggében és semmi forgolódik kanyarodik meg minden hát megunom felmegyek és rázuhanok látom eltaláltam rendesen a motort pilótafülkét meg a géptestet ,méteres lyukak de semmi! ozt túl gyorsan mentem (Kb 800-900 között ) megszédültem és nem tudtam felhúzni és bammm be a földbe és szagolom az ibolyát !Ozt mennem kellett hívtak a haverok házibuliba!
    Na de felteszem a kérdést ÉN VAGYOK EKKORA BALFASZ hogy nem tudok leszedni senkit vagy pedig a gyerek egy újfajta önjavító kísérleti angol géppel ment vagy simán csalt!??
    És ilyenkor azon gondolkozok hogy abbahagyom a repkedést mert elég abból hogy nem lehet becsületesen repkedni és maradok a stratégiai játékoknál!
  • mijki
    Én imádom a viharokat, lenyűgöz a rengeteg gyönyörű villám, az ég dörgés olyan mint amikor a repülőnapon elhúztak a sugárhajtóműves gépek, és esőnek meg olyan jó illata van hogy csak na :)

Fürtös: az édesapádnak jobbulást kívánok!
  • Szepy2884
    Fürtös: jobbulást édesapádnak!
  • Her Laca
    Én tegnap azt hittem elfelejtettem lőni. Kétszer is úgy mellé trafáltam,(jó helyzetből) hogy csak na. Aztán eszembe jutott,hogy állítgattam a joy filteringen . Ma visszaraktam ahogy régen volt, felugrottam a spit vs 109 mod ra. Megnyugodtam . tanulság. Ne piszkáljuk a megszokott dolgokat.
  • Szepy2884
    Srácok! Ez valami döbbenet! Nézzétek meg az alábbi linken az Echo Tv Világpanoráma műsorát.

2010.08.16-i adás

Mielőtt még azt mondanátok, hogy offtopic, kezdjetek erősen figyleni majd a bogotai, columbiai és egyiptomi arany "repülő modelleket" amik több mint 1000 évesek, de a világtól rejtve vannak és... na de nem is mondom tovább inkább nézzétek meg és vonja le mindenki a saját következtéseit.
  • acidrain
    Mission 31 a Bob-on, 45,45%-os találati arány, Bristol Beaufighter-be ment az összes, bár nem írták ki a reportba, fene tudja miért.

Tegnap 1 skúlót sem eresztettem el, de leszálláskor sikerült beleakadnom a reptérnél felhúzott zászlóba. Ez bezzeg bennevan a reportban.

Fürtös: édesapádnak jobbulást kívánok!
  • VO101Tom
    Sima áramütés is veszélyes, nemhogy a villámcsapás, nagyon jól tette -mégha rábeszélésre is- hogy bement kórházba. Vérrög, belső sérülés, bármi lehet, aminek nincs azonnal érezhető tünete.