IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Zoli105 #29443 Szepy2884: Érdekes volt a videó de az elején felkaptam a vizet mert azok a beképzelt idióta szarrágó jenkik szidni kezdték a magyarokat!
( meg azok a kis repcsik odabasznak rendesen nagyot néztem mikor megláttam !
Fürtös : Mihamarabbi jobbulást kívánok az apukádnak!
Na de most jön a lényeg! Magyarázzátok meg hogy ha a Spitfirebe (25lb-s,'44) bele csak egypár 20-as meg 30-as akkor az csak leesik nem!? Tegnap hostolok egyet Nutty[HUN] haverommal bejön még két kölök egy Angol meg egy SAS nevű kölök! Na a SAS ment a spittel Én mentem a Fw190/D13-mal Nutty meg Fw190/A9-cel ment az angol meg Me163 Komettel!
Na haver és én egy csapatban voltunk rámegyünk SAS-ra lövök mennek a lövedékek és látom szakadnak a darabok na de nem esik le!Nézek nagyot olyan mint a szita de úgy megy mintha nem lenne semmibaj! ez fura volt hogy ez mi? rámegyünk megint lövünk most már ökölnyi nagyságú lyukak vannak benne és csak annyit értünk le hogy füstölt!na ez szép mondom ! ott hagyjuk erre meg jön utánuk 500-zal megsoroz persze hogy kerreg a motorom szólok Nuttynak hogy megyek leszállok fedezz! látom lövi rendesen mit állat de csak kis darabok hullanak le róla nagy nehezen leszállok ozt megyek 262-vel de a kölök is leszáll a Spitivel !

Na jön P40 na ez könnyű lesz megsorozom 30-sal repkednek a darabok na akkor rakéta robban a seggében és semmi forgolódik kanyarodik meg minden hát megunom felmegyek és rázuhanok látom eltaláltam rendesen a motort pilótafülkét meg a géptestet ,méteres lyukak de semmi! ozt túl gyorsan mentem (Kb 800-900 között ) megszédültem és nem tudtam felhúzni és bammm be a földbe és szagolom az ibolyát !Ozt mennem kellett hívtak a haverok házibuliba!
Na de felteszem a kérdést ÉN VAGYOK EKKORA BALFASZ hogy nem tudok leszedni senkit
vagy pedig a gyerek egy újfajta önjavító kísérleti angol géppel ment vagy simán csalt!??
És ilyenkor azon gondolkozok hogy abbahagyom a repkedést mert elég abból hogy nem lehet becsületesen repkedni és maradok a stratégiai játékoknál!