91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Off:
motorosoknak kötelező végignézni
On: -
Hopp a végére nem ezt akartam
-

-
Ez a szabályos palást? -
Mondtam, hogy lesz fotó. :)
-
A csomagvesztés nem jelenti azt hogy megszakad, hanem hogy időnként egy-két bájtocska elveszik a kábelek útvesztőjében..
A legegyszerűbb módja hogy megpingelsz egy szervert és ellenőrzöd hogy minden elküldött csomagra jön-e válasz:
Start menü: futtatás: "cmd"
a megjelenő ablakba beírod hogy "ping www.google.com -t" idézőjel nélkül és nézed hogy jön-e reply. Ctrl+C vel állítod meg a tesztelést és akkor kiírja hogy mekkora a csomagvesztési arány -
Lesz ma egy film az Angliai csatáról a BBC-n.
Itt a LINK -
megyer11 #30351 Lehetséges, hogy a régi modemem a ludas a hibás letöltésben, mert elég sűrűn szakadozott a netem, de ki lett cserélve és - lekopog - eddig még nem szakadt meg az új modemmel. Amúgy nem gondoltam volna, hogy ennyire megváltozik hang és a grafika az ultrapack-al. Mondjuk a grafikának kevésbé örülök mert most még jobban keresgélnem kell a leszállót. 4.09ben sokkal világosabb, észrevehetőbb volt a kifutó. Lehet, hogy így a reálisabb, de egyben nehezebb is. -
Éredemesebb lenne egy seed servert csinálni ezeknek, Sanyó. Azért is, mert a torrent progikban, mint pl juhtorrent van egy olyan opció, hogy force recheck, amivel a hibás állományt ki tudod javítani ezáltal elkerülendő a crc-s menet. Van akinek gyenge minőségű a netje, és ha csomagvesztése is van, akkor ekkora méretű fájloknál garantált a crc hiba. Viszont a torrent-el, akármennyire is gyűlölt dolog, ez kikerülhető menet közben és nem mindegy hogy 250 megát kell-e újra letölts vagy pedig csak ennek törtrészét. -
megyer11 #30349 Igen, a kérdésed jogos. Azért a hármast szedtem le újra, mert csak annál láttam külömbséget az újabb letöltésnél. Amikor le akarsz menteni valamit, tudod kiírja a méretét a filenak. És az 1es és 2es data file-nak nem találtam meg az 520mb-os fajtáját. Magyarán újból ugyanolyan méretűt tudtam volna letölteni ami ugye felesleges. Remélem érthető voltam. Ha a data1-es és data2-es fileoknak is 520 mb-osnak kellene lenniük, akkor mint olyat nem találtam. Nem torrent oldalakról szedtem le amit eddig leszedtem. De eddig működött, kipróbáltam. Tehát vagy jól töltöttem le, vagy nem jól de mégis működik. Egyébként azt vettem észre, hogy így sokkal könnyebb a leszállás, ami nekem mindíg is nehézséget okozott. Nem akarom elkiabálni, de elképzelhető, hogy ezentúl nem fog gondot okozni. :) -
Egy kérdés nem hagy csak nyugodni... miért PONT a 3-ast? Illetve rosszul kérdeztem. Oké, hogy a 3-ast leszeded megint, mert látszik, hogy kisebb, mint aminek lennie kell (darabolt tömörített fileok mindegyike ugyanakkora, kivéve a legutolsó), írtam is, hogy ami nem 520, azt szedd le megint. De miért nem szedted le az 1-est (amiből a legkevesebb jött le) vagy a 2-est (ami majdnem jó lett)? Illetve miért gondoltad, hogy három rossz fájlból egyet kicserélsz, akkor jó lesz mind? Nem szivatni akarlak, tényleg érdekel 

-
istikovacs76 #30347 A jsgme-ben tudok ki/bekapcsolni a modokat. Általába egy szerver vagy a stock 4.09-et használja vagy a zuti mdsv1.13-at. De egyes szervereknél eltérő lehet (warbirdsofprey).
Ha csatlakzni akarsz egy szerverhez, és nem sikerül általába kiírja mi is a gondja, mit hiányol, kacsolj be. -
megyer11 #30346 Jelentem sikerült feltennem, el is indul. :) Viszont megjelent három új ikon... Enable hsfx-el mit kapcsolok be, update/restore ez valami javítási lehetőség? És az utolsó a Generic Mod Enabler-el kapcsolhatom ki be a külömböző modokat? Tudom sok ez egyszerre de ritkán fárasztalak titeket, sorry. -
megyer11 #30345 A data3-at újra leszedtem, már az is 520mb lett de még így sem jó. Még próbálkozom. :) -
megcsináltam de még mindig nem működik :/ -
megyer11 #30343 Köszi, nekem ezek jöttek le: data1 343kb. data2 515mb. data3 340mb. data4től 8ig 520mb. data9 494mb. Próbáljam meg valamelyiket újra leszedni? -
Hello. A crc error az a tömörített fileok hibája szokott lenni, nézd meg, hogy a leszedett fileok mekkora méretűek, ami a többitől eltér, azt szedd le megint (a legutolsó nem 520, hanem 495 MB .cab file). -
megyer11 #30341 Sziasztok! Lehet, hogy már volt ilyen hibáról szó, ha igen akkor elnézést mindenkitől. Úgy döntöttem, hogy megpróbálom feltenni az Ultrapack 2.1 full modot. Pumaszállásról rámentem a linkre, letöltöttem és megpróbáltam installálni a 4.09-re. Sajnos majdnem a legelején valami CRC Error-t írt ki és ezért abbahagytam a telepítést. Mi lehet a gond? -
Solt #30340 A 25/T azért az ott van... a cápáé is elég jó... a többi tényleg nem valami fényes! :) -
Lebowski #30339 SU-25T normálisan meg van már csinálva, de különböző modokban is vannak repmodellek. -
Lebowski #30338 ja arról nem is beszélve hogy milliárd és egy féle mod van ehhez is. -
Ellenben a repmodell az katasztrófa:) Legalábbis aszt mondják:D De szeretjük. -
Lebowski #30336 ecsém talán ásd bele magad és ne ítélj elsőre. mivel full realisztikus az egész, nemárt ha kicsit utánaolvasnál a dolgoknak és utána jól belőni a beállításokat. ha jól megnézed, akkor az FC2ben külön gépenként tudod beállítani a billentyűzetet/joyt. A Black shark része pedig a lehető legkidolgozottabb szimulátor ami ma létezik. Igaz az helikopter, de most csinálják elvileg ugyanilyen szintűre az A10-est. szóval ez nem olyan hogy felnyal beül és minden gombra lő... minimum annyi időt igényel mint az il2 csak itt nem dogolni kell megtanulni, hanem rakétát/bombát indítani, gépágyúzni, rakéta elől kitérni stbstbstb. nem véletlenül van ekkora manual-ja... -
bakker, legalább ne írnád le, hogy torrentről szedted 
-
Hígul az állomány.
-
Starforce -
igen Ukded3 on én is találkoztam vele, semmi probléma nem volt, jól elvoltunk, csak tegnap kezdett el vinnyogni... -
Messer gyere ma gamelni ha tudsz -
messerharcos #30330 köszi de ez a lockon ez egy kalap.......
kilte az idgeim, letorrenteltem, de amikor elnditottam a gép nem reagált se a gázadásra, se semmire igazán, a kabinban körül se enged ézni csak switch hattal amiből nem kérek, a grafika hót ótvar, és az optionsban semmilyen gombot nem hagy semmire ráálitani ezt én képtelen vagyok játszani, halvány lila gőzöm sincs hogy álitsam be
-
Nem erre a hibára volt megoldás az, hogy az UP update/restore-val visszaállítod régebbi verzióra, aztán megint a legújabbra? Mintha már lett volna hasonló probléma itt. -
Talán itt tudnak segíteni.
-
ja és azt írja ki hogy más verziót használ a játék (4.09m) -
istikovacs76 #30326 Szia savas !
Ezzel a 64s_Tomio gyerekkel ne törődj, a ded3-on gyanezt csinálta.
Van ennek egy féreg társa, 64s_Otsu. Ugyanezt csinálja, sőt még le is lő utána, hogy te meg megmondod neki a frankót, hogy már 10 perce forgolódsz a spittel, hogy lelődd, előtted az összes kontrollját, erre ő valahonnan fentről rácsap, és ad egy pk-t a spitnek. Ezt szóvátettem neki, hogy ugyan már a 3 killstealje után minek egy negyedik, erre lelőtt. Persze bfs-es nem volt fenn egy sem ilyenkor. -
Ha jól értettem, akkor ma este 卐buli lesz! Jövök én is! -
No majd belépek Bástya elvti ként oszt ha valaki orcátlan lelövöm őt is.
Hamar lesz ott rend ,vagy sok saját killem lesz:) -
Hát igen aki tud az tud,Laca! 

Nekem csak 2-es körüli arányom volt,de amióta pedállal repülök leromlott 1 alá sajna. De most hanyagolom egy kicsit és megpróbálom vissza tornászni
.
Bár az is igaz,hogy annyi gyökér lett a szerveren köztük az imént említett Peso is,hogy külön művészet megtartani a kill-eket,mert folyamatosan ellopják. Jártam már úgy is,hogy leszakítottam egy spit hátsó traktusát és az egyik kedves kolléga zuhantában még megsorozta...
A Peso gyerek is azt csinálta,hogy nagyban lövök egy hurrit,már ellőttem a egyik kontrollját meg füstölt is,erre Peso fogja magát és beül kettőnk közé aztán lelövi...Én meg fogtam magam és neki mentem,de még ő vont kérdőre. Azután adtunk az arcának,ő meg azt mondja,csak segíteni akart nekem,(na de ebben a helyzetben??)Savas meg írta neki,hogy a magyar pilótáknak nem kell segítség,amire az volt a válasza,hogy "Yes sir,Copy",majd kilépett.
Egyszóval nagyon dühítő amit a BoB szerveren csinálnak az emberek. Eleinte még úgy voltam vele,hogy biztos sok az amatőr,de a nagynevű századoknál is ugyan ezt csinálják.

-
én ilyenkor gyorsan nekiütközök és kiugrok :D
ha gyors vagy akkor neki -300 és esetleg kick
-
Ilyen:))
Nincs már mit megmutatnom:D -
Tegnap este BattleofBritain-on repültünk Pogival, éppen Peso lelki világát egyengette. :) Késöbb megérkezett Domino, és Döme is. 64s_Tomio előléptetett kill stealernek, mert lelőttem az egyik négymotoros bombázót(én repültem közvetlenül a bomber után mögöttem 4 mesza) lelőttem a bal szárnyat tőből, de a killt mégsem én kaptam meg. Tomio gyerek mindjárt elkezdett vinnyogni. Tököm tele a ponthajhászokkal. Legközelebb lője le egyedül. Ma este összegyülhetnénk egy össznépi vadászatra, megmutatni a kis p@csöknek, milyen a magyar virtus.:) -
Jut eszembe. Kéne írni Olegnek ,hogy csak úgy kb mikor akarja megjelentetni.
Egy évszám már megnyugtatna,nem is kell hónap.