IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
megyer11 #30349 Igen, a kérdésed jogos. Azért a hármast szedtem le újra, mert csak annál láttam külömbséget az újabb letöltésnél. Amikor le akarsz menteni valamit, tudod kiírja a méretét a filenak. És az 1es és 2es data file-nak nem találtam meg az 520mb-os fajtáját. Magyarán újból ugyanolyan méretűt tudtam volna letölteni ami ugye felesleges. Remélem érthető voltam. Ha a data1-es és data2-es fileoknak is 520 mb-osnak kellene lenniük, akkor mint olyat nem találtam. Nem torrent oldalakról szedtem le amit eddig leszedtem. De eddig működött, kipróbáltam. Tehát vagy jól töltöttem le, vagy nem jól de mégis működik. Egyébként azt vettem észre, hogy így sokkal könnyebb a leszállás, ami nekem mindíg is nehézséget okozott. Nem akarom elkiabálni, de elképzelhető, hogy ezentúl nem fog gondot okozni. :)