IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hát igen aki tud az tud,Laca! 

Nekem csak 2-es körüli arányom volt,de amióta pedállal repülök leromlott 1 alá sajna. De most hanyagolom egy kicsit és megpróbálom vissza tornászni
.
Bár az is igaz,hogy annyi gyökér lett a szerveren köztük az imént említett Peso is,hogy külön művészet megtartani a kill-eket,mert folyamatosan ellopják. Jártam már úgy is,hogy leszakítottam egy spit hátsó traktusát és az egyik kedves kolléga zuhantában még megsorozta...
A Peso gyerek is azt csinálta,hogy nagyban lövök egy hurrit,már ellőttem a egyik kontrollját meg füstölt is,erre Peso fogja magát és beül kettőnk közé aztán lelövi...Én meg fogtam magam és neki mentem,de még ő vont kérdőre. Azután adtunk az arcának,ő meg azt mondja,csak segíteni akart nekem,(na de ebben a helyzetben??)Savas meg írta neki,hogy a magyar pilótáknak nem kell segítség,amire az volt a válasza,hogy "Yes sir,Copy",majd kilépett.
Egyszóval nagyon dühítő amit a BoB szerveren csinálnak az emberek. Eleinte még úgy voltam vele,hogy biztos sok az amatőr,de a nagynevű századoknál is ugyan ezt csinálják.