91390

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    köszi az infokat, volt benne hosszu ékzet, ezt kijavitottam, most megpróbálom előbb sg-ről, aztán pedig netes tárhelyről felnyomni. köszi megégyszer
  • Sanyo
    Storm of War - messzer, spitfire, Dornier, stuka, quick mission builder béta képernyő.
  • mijki
    Valamit tudtok a Puli századról? Nem találok róluk semmit. Se címer, semmi.
  • hadtjuk
    Köszönöm.
  • Romeo One
    Szép kis környék, merre van? Lennének ötleteim a hegyekkel, meg a szerpentinnel is...
    :))))
  • mijki
    Ma 20:00-kor Battle of Britain és minden ami jó Coop mission-ök. Gyertek el, ha kell egy jó és izgalmas küldetés!
  • Romeo One
    Szélsebesség, lökésesség, esetleg oldalszél korlátozások. Külön a reptérre, és külön a géptípusra. Létezik a "NEM AJÁNLOTT" és a "NEM FOGAD" kategória, de ezt extrém esetben felül lehet bírálni, lásd a lengyel miniszterelnök katasztrófája.
  • Romeo One
    Nekünk a seregben a kiképző őrmesterünk állította határozottan, hogy az amik a 2.VH-ban B-52-vel bombázták Magyarországot. Mikor próbáltam elmagyarázni, hogy azok B-17 és B-24 voltak, ideges lett, és határozottan letorkollt, márpedig B52, és kész. Mosolyogtam, ráhagytam....
  • Matthew Baker
    Lesz repülhető Lajka kutya? :D
  • szekelyland
    épp akartam mondani
  • szekelyland
    Vagy ide: link készen az img kóddal másold be direktbe ide.
    Pl

• VO101Tom
    Internetre feltöltött képekben, fájlnevekben SOHA ne használj ékezetes betűket.
  • Zpogi
    Töltsd fel ide és innen fel tudod tölteni.
    Megjeleníted a képet és annak a címét másolod be a képbeszúráshoz.
  • messerharcos
    ok, ez nekem vmiért nem megy
  • messerharcos
  • messerharcos
    [IMG][/IMG]
  • messerharcos
    no megpróbáok képet beszurni, ha sikerült, akkor azt lehet látni ahogy halált megvető bátorsággal tüzelek mint állat=)
  • Her Laca
    Minek lenne béta?:) Elvileg 2006 ban is ki akarták adni ,azóta csak ráértek tesztelni:))
  • Sanyo
    Arról van szó, hogy a pár évvel ezelőtt a Grumman Avenger volt a Pacific Fighters borítóján. A Grumman általában külön kérés nélkül engedi a név és a gép használatát, kivéve ha kereskedelmi produkcióról van szó. A Grumman beperelte az Ubisoftot, amit meg is nyert. Az Ubisoft pedig fogta magát és az Olegnek a Pacific Fighters-ért járó pénzből szépen levonta. Oleg akkor azt mondta, hogy a büdös életbe nem lesz Grumman (és úgy általában amerikai) repülőgép a szimulátorban.

Ennek tükrében aligha az Ubisoft lesz a Storm of War kiadója, bár lehet hogy Olegnek nem lesz más választása. Azért érdekes, hogy elvileg a nyakunkon az október-novemberi megjelenés, hivatalos honlap, gépigény, kiadó, semmi lényeges infó nincs. Csak morzsák, miszerint nem lesz béta (max belső) és demó sem.
  • Willenbrock
    De valami olyasmit is lehet olvasni hogy az Ubisoft nem támogatja a kiadást vagy mi.Remélem egyszer azért lesz belőle valami,igaz már félig meddig letettem róla :/
  • Her Laca
    Azt nem hinném,hogy beleszólna valaki is ,ha egyáltalán igaznak bizonyulna a dolog.
    Mondjuk van benne ráció,miszerint támogassák a szoftver fejlesztő cégeket,hiszen sok jó programozójuk van akik így nem az USA ban kötnek majd ki,no meg felfuttatják a hazai szoftver cégeket.
  • Lysandus
    Ezek szerint mégis a Rata - de legalábbis az orosz típusok - lesznek a legjobb gépek a játékban! Mindegyik egy repülő T-55-ös!
  • Lebowski
    építő jellegű kritika: legközelebb ha kiír valamit akkor azt másold be ide. mert valamire csak valami lehet a megoldás :)
  • Her Laca
    Vagyis!
  • Her Laca
    Csak néztem egy nagyot.
  • messerharcos
    na most töbszöri probálkozásra letudom ismét szedni
  • messerharcos
    no a kollégáktól lenne egy kérdésem, van egy kis problem a ts-emmel. Lusta voltam frisiteni és most Drebilék szerverére nem tok belépni mert lejárt a ts-em, no gondoltam no problem check for update, hát nem jött be 1 órá
    n át nem történt semmi vele. Megpróbáltam ujjra leszedni letölteni, de kiirt vmi hibát ugyhogy azt se tudtam. Van ötletetek, mit tegyek?
  • Lacusch69
    Ne aggódj, nekem anno gimiben a történelem fakultáson elmagyarázta a tanárunk, hogy a 2.vh legjobb vadászgépe a Rata volt, és a T-55-ös harckocsival nyerték meg a szovjetek az egészet.
    A többiek hevesen bólogattak, de arra a kérdésemre senki sem tudott válaszolni, hogy a Ratákat miért vonták ki a szolgálatból?
    Persze a T-55-ről sem tudtak érdemleges infót adni, mikor is állt szolgálatba...
  • mijki
    Meghívlak titeket este ma egy BoB-ra, Coop, én hostolok ma 20:00-kor. Ha van kedvetek eljöhettek ;)
  • TG Gida
    Nekem álts. suliban próbálta bemagyarázni egy tanerő,hogy azért kell gumiszőnyegen vasalni,hogy ha zárlatos lenne a vasaló akkor elvezesse az áramot a júzerből.
  • messerharcos
    ez igaz, általános iskolától kezdve mióta eszemet tudom, a gimiig, mert eddig jutottem addig, tudom, hogy a a tanárok 95%-a sose vallaná be ha fatális baromságokat mond, téved, mert annál nagyobb az egójuk, és ha megmondod neki a frankót, hogy de nincs igaza ezért meg ezért meg ezért, és látjaa, hogy a többiek kivigyorogják, téged fog hónapokig szivatni.
    mert fasz, mert egoista állat.
    de valamit ne felejtsünk:
    A TANÁROK IS EMBEREK!
    csak ők nem tudnak róla
  • Her Laca
    Mondjuk azt ne várd,hogy igazat adjanak neked:))) Sajnos családomban előfordulnak olyanok akik tanítottak az egyetemen. Mondjuk nem is lett magasan képzett a tisztikar:D
  • Her Laca
    Akkor minek hadtörténészkedni?
  • messerharcos
    ez azért durva...:O
    anyira nem könyű eltéveszteni, elég nyilvánvaló a különbség....
  • messerharcos
    próbálj te felvenni, istában vagy már, csak át van huzva a neved...:O én neked nemtudok irni
  • Vogel
    Van ami kiveri a biztosítékot...

Részt vettem kis csapatommal egy 2. vh-s hadtöris vetélkedőn (44-45 a téma). Technika felismerése volt az egyik feladat. Stuka, Hetzer, Flak88 stb. Erre betesznek egy HA-1112 Buchont balkán kereszttel. Mondom ilyen nincs. Felugrok és jelentem ez nem világháborús gép, de odaírom azt is, hogy mire gondolnak. Erre beszól, hogy minusz egy pont :O hadtöri tanszék... Pulykavörösen leültem. Kiderült, hogy a szoros pontok miatt elsők lettünk volna, ha elveszik mindenkitől a "bf-109 megoldást" és mi kapjuk a pontot, mert ugyebár nem olyan tájékozott a kedves versenyzőtársak közül senki, hogy ilyet észre vennének.

Ui: éljen a balkán keresztes amerikai harckocsi, mint Tiger egyes filmekben! (ezt csak én mondom, ez nem volt :))
  • messerharcos
    szia! fogadd a meghivást. Nem tom biztosan,m elég be3teg vagyok:S
  • Her Laca
  • Her Laca
    No most azon töprengek,hogy lehet e majd egyéni jelzést mint pl a tazmán ördögömet feltenni a gépekre?
  • Her Laca