91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • hadtjuk
    Szerintem nem a program lesz "drága", {bár Oleg kitalálhatja, hogy elkéri egy(-két) 1Tb HDD árát :( }. Hanem a gépigénytől rettegek. Hiába a drága program, ha képregényt nézegethetünk:(Tudom, tudom. Biztos le lehet venni majd a képigényt. De ha belegondolsz, hogy menyire lemodellezték a repülőket, és mire egy repülőn áthaladó lövedék útját kiszámítja az ócskavasam, már rég megkapom a kegyelemdöfést, vagy földbe állok.
    Motorindításról: Ha Olegnek van agya, akkor maximum bekapcsolhatóvá teszi a "valósághű motorindítást", amit én nagyon szeretnék. Különben elveszti a "fizetőképes vásárlók" 70-80 %-át. Bocs. Nem leszólni akarom a repülést. De szerinted ki az, aki felszállásonként 5-10 percig billentyű kombinációkat nyomogat, azt ha ez már "összejött", akkor megpróbálja elemelni a gépet, majd fél perc alatt odacsapja és kezdi elölről? Félre ne értsd, nem az akarom, ami most van az il2-ben. Ha ki-be kapcsolható lenne, akkor a nagyon jó szűrőként működhetne a vérpistákkal szembe. Meg ha mi is ennyi időt áldozunk rá, talán jobban vigyázunk a gépekre. Hányan néznének, ha "normális használat" és "sikeres leszállást" követően visszakapnák ugyan azt a gépet, amit az előző körben használtak. Lenne háborgás rendesen.
  • messerharcos
    majdnem mindenki, gondolom azki valóban ült már igaz repülőben, már valamivel többet fog tudni, de a többség tényleg el lesz veszve jóideig. Remélem egy koolyabb motorinditási utmutatást, meg kezelésit adnak, külön sok géphez, esetleg teszik ezt külön cd-n melékelve.
    egyébként szerintem én azonnal nm veszem meg, megvárom hogy a többiek is véeményt alkossanak, várok mig lejebb viszik picit az árat, aztán csapok le.
  • Glo
    Én annak idején kb 2 óra/küldetéssel számoltam.. :) Mondjuk 3 küldi egy nap már elég sokat kivett az emberből, bár ugye a főiskolás évek :) Most meg örülök, ha este van erőm benyomni a gépet..
  • Nohab
    Jó ötlet. Bár szerintem az első félórában azzal fogunk szenvedni, hogy mindenki beindítsa a motort, és sikeresen felszálljon. Ilyesmi lesz szerintem a ts-en:
    ...most azt a gombot nyomd meg jobboldalt...mit is mondtál? Hol van az a kapcsoló?...Picsába! Nem tudtam felszállni. Valaki mondaná előről?...HOL VAN A GOMB?!...Siessetek már! Kezd fogyni a benzin...Hol tartottál? Mit nyomtál meg utoljára?
  • Lebowski
    Hát ha a TG-t is belevennénk akkor tuti. :)
  • szekelyland
    hja klasszikus forgatóköny...
    annakidején ezért hagytam abba az AW-t, a heti maxi két alkalmankénti 3-3 órából 2 óra slotban várakozás...

Mondjuk nekem már rég nem arról szól a dolog hogy húha most egyet jót repülök, csak olyan jól esik egy heti román nyelvű rattyogás meg az asszony duruzsolása után egy kis jó magyar dumát hallgatni meg bele-bele szólni....
  • Vogel
    Ez az a szektorfoglalós front? Mert ha igen, akkor a planeset nem tetszik a ruszkiknak. Nem szeretik a rata vs F-4 és hasonló kombókat. Anno mi is szenvedtünk. Volt, hogy 1 óra alatt sem jöttek. Bezzeg 45 amikor La7 volt a sztár, akkor mindig akadt ruszki.
  • mijki
    7:30-ig nem leszek
  • acidrain
    Tegnap VRVB-re készülve üldögéltünk a slotban, Zui, Pogi, Domino, Albert, Döme, kék oldal tele, vörösön senki.

Mindenféle nyelven be lett írva a chat-be, hogy vörös pilóták kellenének.
    Néha hozzáírtam , "hogy nem kell félni, nem fog fájni, picit lelövünk oszt annyi" vagy valami hasonlót, 50 perc alatt talán ha egy vörös beült.
    Mondjuk nem hiszen, hogy tőlem rezeltek be, de a vége az lett, hogy mentünk kutyaharcolni.
  • Her Laca
    Jut eszembe! Ha megjelenik "két hét " múlva a BOB akkor össze kéne hozni egy nagy virtuális Ricsis összejövetelt ,mindenki részvételével aki itt megfordult.
    Mekkora host kéne:) Betelne a lobby.
  • Her Laca
    Én már kitaláltam a taktikánkat:) Tanulva a történelemből
  • Vogel
    A minap találtam meg a Ricsis skinem valahol eldugva egy almappában :D
  • Lebowski
    én szerintem tuti. nameg szerintem KP sem fog nemet mondani egy kis heinkel gépészkedéshez :) aztán hulljon london:D najó csak a iciripiciri tankocskáknak kampec :) de már ő is feszülten várja :) meg mindig kérdezi, hogy két hét??? :) én meg nagy bőszen bólogatok :)
  • Zsolt7411
    Sziasztok

Azonnal frissitsd a drivert akár 15-20 fps-el is nő a az fps-ed.
  • szekelyland
    Szepy, nem jössz ma este egyet vitézkedni valamerre? A múltkori küldi ojan jóóó volt, csak veled tudok olyan jól hentelni....
  • Her Laca
    Bővítek:)) Van két ígéretes ember,egyik (pedig istenemre kerülöm a tizenéves gyerekeket:DD) Mijki:) Remélem méltóak lesznek a NAGY (értsd magadra is:) elődökhöz. Tényleg , BOB ra nem tértek vissza?:))
  • Kojak23
    Nekem is megvan a Dongó század skinje 109-esre, pedig soha nem voltam tag. (csak offline használom, és aki illetéktelenül használja egy század skinjét, az ugyanígy tegyen!)
  • Lebowski
    ez a Ricsi század hivatalos skinje. elvileg csak nekik van ilyen. meg a volt tagoknak ;) de sokat lehet lopni a netcache könyvtárból :P
  • szekelyland
    Ha már driverekről van szó:
    Nekem Nvidia EN200 GT van, 1 Giga menóriával. És a qrva il2 nem akar fullon menni vele, ha perfectre teszem, a vízeffektus miatt csak 15-16 fps -t tud. A guta kerülget vele, ennél sokkal régebbi és gyengébb kártyák röhögve viszik ez meg szarja össze magát. Valami driverhiba lenne? A gyári drivereket használom, amit vele adtak.
  • Solt
    Utolsó infóim szerint a 4xxx szériához a 10.5 az amiben jó az opengl. Az 5xxx szériához érdemes az utolsót megpróbálni... ( Már, ha W7-ről beszélünk... )
  • Her Laca
    Atihoz melyik driver a legjobb IL2 viszonylatban? Nem nem nekem kell:))
  • Zoli105
    TE PISZOK MÁZLISTA!
  • mijki
    Még nem vagyok tag, csak kadét. Amúgy az első óra jó volt.
  • Zoli105
    Tyű jó kis messzer skinek honnét lehet ilyet szerválni? Ha jól látom E4-es Emilek nem?Bár én inkább a Bf109/k14 részesítem előnyben mert nincs ellenfele kivéve ha bénázok vagy az ellen sugaras géppel jön!:D
    De azt a mindent Mijki látom 102 tag lettél gratulálok hozzá van akinek még sikerül bejutni az elitek közé!Amúgy nehéz a kiképzés ott!?
  • Szepy2884
    Vagy a Hello Kitty kalandjait
  • mijki
    A győztesek :)

Távolibb: T.102.VO_mijki
    Közelebbik: 102.VO_Herr_Laca
  • VO101Tom
    A sötétkék színkód az a B4, 87 oktános benziné volt, ezt használták a messzerekbe is
  • acidrain
    Sajnos nem.
    Mondjuk ha egy R75 ös Wehrmacht BMW állt volna a fészerben azt azért el tudtam volna viselni. Kerestem is, de nem találtam. Szerintem bőgtem volna örömömben, ha rálelek egyre.

0:50-nél a kanna stimmel.
  • Zoli105
    Esetleg a kannákhoz tartózó jármú esetleg páncélos ne adj Isten egy messzer nem volt a közelben mondjuk a pincében vagy valahol!?
  • acidrain
    Pár éve az egyik ismerős tanyáján lomtalanítottuk a padlást.

Ott bukkantam rá erre a két üzemanyagkannára.
    Nem arcoskodni akarok, aki már látott ilyet, annak nem nagy szám, de gondoltam megosztom Veletek, hátha valakinek újdonságként hat.
    A jobboldali eredeti állapotában látható.

• V Domino #30646
    Aztán majd jól hostol nekünk egy Sims 3-at mi?:-))
  • acidrain
    Dehogynem! Mindenféle tartozék érdekel. :)
  • mijki
    7-ig nem leszek gépnél(nem biztos), de húgom fog itt ülni
  • mijki
    Eastern Campaign 4 Missions Ultrapack 2.01+00_birdsofprey Start in: 16:00
  • Vogel
    A román "fóka". Volt egy patch amikor jó(bb) gép volt. Sztálingrád felett repültünk, fű alatt szálló TB3 ellen aki úgy rontotta a statunkat, hogy bedobta maga alá a négy malacot 0 méteren.
  • szekelyland
    Oerlikon MG-FF lőszer nem érdekel bele????
  • acidrain
    Alig használt keveset repült Messerschmitt Bf 109 Emil szériát keresek nagyon pici pénzért. Csak hibátlan állapotú golyónyomoktól mentes, repképes, teljesen eredeti érdekel. Ingyen hangár, és Opel Blitz üzemanyagszállító teherautó ha van mellé az nem hátrány. :)))
  • PhantomAss
    hello
    van egy eladó Alpha Industries CWu 45-P dzsekim
    ha esetleg vkit érdekel írjon privit
    köszi
  • Her Laca
    Én is bamba voltam:)

• acidrain
    Hát ahhoz képest, hogy tegnap milyen jól ment, a mai teljesítményem röviden, tömören a f@ssal egyenlő.