IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • hadtjuk
    Szerintem nem a program lesz "drága", {bár Oleg kitalálhatja, hogy elkéri egy(-két) 1Tb HDD árát :( }. Hanem a gépigénytől rettegek. Hiába a drága program, ha képregényt nézegethetünk:(Tudom, tudom. Biztos le lehet venni majd a képigényt. De ha belegondolsz, hogy menyire lemodellezték a repülőket, és mire egy repülőn áthaladó lövedék útját kiszámítja az ócskavasam, már rég megkapom a kegyelemdöfést, vagy földbe állok.
    Motorindításról: Ha Olegnek van agya, akkor maximum bekapcsolhatóvá teszi a "valósághű motorindítást", amit én nagyon szeretnék. Különben elveszti a "fizetőképes vásárlók" 70-80 %-át. Bocs. Nem leszólni akarom a repülést. De szerinted ki az, aki felszállásonként 5-10 percig billentyű kombinációkat nyomogat, azt ha ez már "összejött", akkor megpróbálja elemelni a gépet, majd fél perc alatt odacsapja és kezdi elölről? Félre ne értsd, nem az akarom, ami most van az il2-ben. Ha ki-be kapcsolható lenne, akkor a nagyon jó szűrőként működhetne a vérpistákkal szembe. Meg ha mi is ennyi időt áldozunk rá, talán jobban vigyázunk a gépekre. Hányan néznének, ha "normális használat" és "sikeres leszállást" követően visszakapnák ugyan azt a gépet, amit az előző körben használtak. Lenne háborgás rendesen.