91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Pordy azt mondta,hogy véletlen szerűen adja a pontokat 5 és 7% között.
A Blenheimről annyit,hogy én landing flaps-el szoktam felszállni vele és 150-nél emelem el,de még így is be kell lépnem mert leakar borulni,behúzom a futót majd magasságot gyűjtök,mert amíg kint van a flaps nem gyorsul,viszont ha visszazárom erősen leadja az orrát,Dominó is így járt,csak túl alacsonyan volt és nem tudott sebességet gyűjteni. Tegnap én is majdnem odavertem emiatt,pedig elvileg már elég magasan voltam. Leszállásnál meg teljesen orra kellet trimmelnem mert tényleg nem akar süllyedni amíg nem kopik el a sebesség,és 160-al kezdtem kilebegtetni. -
Glo #30955 A Blenheim nekem is elég idegen volt, felszállásnál feltépi az orrát, kilebegtetni nem tudom mennyivel kell de nekem 150-es IAS-nál még nem akart remegni sem, nemhogy átesni. 110-es IAS-ra lelassulva viszont elég komoly variójú süllyedésbe kezd, de az orrát nem adja le.. Menteni ideális gép :)
A tapasztalatok Landing flaps-re vonatkoznak. Egyszer mentem vele, és alig tudtam hasratenni mert nem akart süllyedni :)
Azt tudja amúgy valaki, hogy SUM küldiben mitől függ, hogy 5-6 vagy 7 %-ot supplyzol a városon? -
megyer11 #30954 Ezúton szeretnék nyilvánosan köszönetet mondani Szepynek a tegnap esti segítségért, oktatásért.
-
Régebben már mondtam, hogy előre szólok, de sajnos csak ma kaptam értesítést erről:
Az ittebei Kiss József Hadnagy Helikopter Bázis ünnepséget rendez 2010 október 1.-én 10 órakor, a 2.vh-ban eltűnt Horváth György hadnagy hazaszállítása alkalmából. (Részletek) -
Na végre:) -
Ez a beszéd!A'szem akkor a vereseknek reszeltek. 
-
Az zsír! Zui átvette a század kezelését. Remélem estig felvesz! -
Fogadjátok VRVB jelentkezésemet illetékes zümi tesók! Szerintem ma jövök repülni egyet. -
Mai VRVB küldetések:
1. Bf-109-E7B 2 A-K (I-16,SU-2)
2. Bf-109-E7B magassági fölényben értünk a vörösök fölé,lementem bobozni
,ellőtték a magasságim,ugrás alacsonyan,KIA
3. Blenheim MkI. felszállás után visszaestem,szerencsére túléltem.
2 tanulság részemről:többet nem megyek le fordulózni(kivéve,ha valakinek segíteni kell),inkább ne lőjjek semmit,de ne harapjak fűbe
A Blenheim nagyon furcsán viselkedik felszállásnál,ezt gyakorolni kell,mert sum küldetésnél ezt kapjuk,de mindig elqrom,mert annyira idegen nekem még. -
Tévedés.
Vegyél Gunze festéket szigorúan RLM kód alapján van gyártva. Rögtön meglátod ,hogy fényesek voltak a gépek,legalábbis új korukban. Ez nem is képezheti vita tárgyát. -
blackshark #30946 Mi is a szerverkereső kliensnek a neve? xD
Régen játszottam és már elfelejtettem, nekem sose működött Xfiren, Unable to connect volt mindig.(vagy mi a fene)
Az ég legyen veletek! -
Lacusch69 #30945 2 hét múlva. -
Zoli105 #30944 Hálás köszönet!:D Amúgy mikor jön ki a 4.10 patch!? -
Szepy2884 #30943 Hadd mutassak be két eszement gyöngyszemet de csak azoknak, akik szeretik a robotokat és a fejüket is szívesen használják egy kis gondolkodásra :)))
Little wheel
Machinarium
-
Innen is letudod szedni. Jobb klikk a képre,kép mentése más néven.
Egyébként itt a link. -
Zoli105 #30941 Pogi hát betudnád linkelni azt az oldalt!? jól jönne nekem is egy ilyen!:P -
Lysandus #30940 A német AB bombák már működnek rendesen? Mert régebben bugosak voltak, ha jól emlékszem. -
Itt vannak a Bombák tipus leírásai:
German ordinance:
AB - cluster bombs
AB250 has 108 sd-2 "butter-fly bombs" effective against anything but tanks and ships
AB500 has 74 SD-4HL anti-tank bombs with minimal radius so a direct hit it needed
AB1000 lauches several hundred 1B or 2B Incendiary bombs
SC - general purpose bombs
SD - semi-armour piercing and fragmentation bomb
In the game these are pretty much identical in everyway
PC-1600 - armor piercing bomb
Should be effective against armoured ships and bunkers, but in the game it's not, go with big SC bombs
Wf.Gr.21- anti-aircraft rocket
R4M "Orkan" - anti-aircraft rocket
Russian ordinance
FAB - general purpose bombs
VAP-250 - napalm canister
Drops a long line of napalm
AJ-2 - incendiary cluster bombs
As above but with incendiary bombs (takes out Panzer IIIs)
AO-10 - fragmentation cluster bombs
Again drops in a long line, can take out Panzer III with direct hits
PTAB-2.5 - anti armor cluster bombs
The mother of all convoy killing weapons, drops a long line of anti-tank bomblets, kills pretty much anything bar king tigers.
RS-82, RS-132 - general purpose rockets
ROFS-132 - high explosive fragmentation rocket
These kill light tanks as well, bigger destructive radius than on the BRS.
BRS-82, BRS-132 - anti armor rockets
Kills every tank in the game.
M-13 - incendiary rockets
Western allies
- parafrag bombs - general purpose retarded bombs
These work wvery well against linear targets like airfields and convoys
- 100 lb bomb - general purpose
- 250 lb bomb - general purpose
- 500 lb bomb - general purpose
- 1000 lb bomb - general purpose
- 2000 lb bomb - general purpose
60lb RP-3 rockets - general purpose rocket
2,75' HVAR - general purpose rocket
5' HVAR - general purpose rocket
5 ' AP HVAR - armour-piercing rocket
Again the AP rocket has smaller destructive radius, and against japanese tanks the GP rockets are enough.
-
Solt #30938 Volt már lineklve, "kötelező" darab... -
istikovacs76 #30937 Nem tudom ezt ismeritek e mi is történt "igazából" az első világháborúban.Benjamin H. Freedman beszéde -
Igen ez már az,mégpedig szerintem az Up2.01 és a H&p_Effects_Uranium_Edition meg talán plusszba a Bullets_intermittenSmoketrail. -
Romeo One #30935 Jó, és KINEK fizeti ezeket az összegeket?
-
Kiütöttem tegnap 2 SC2000-sel 40+ célt Odessában. Jó volt. Cska aztán jött egy birka és kilőtt. Na mind1.
A 102.VO században nekem van a legtöbb pontom VRVB-n, ha nem számítjuk bele azt hogy már 2x KIA-t kaptam VRVB-n -
Szepy2884 #30933 Tianonnak mikor lesz már vége? -
Szepy2884 #30932 Hát lehet, hogy igazad van és akkor a csávó hazudott. De ez már csak az il2 kell hogy legyen... -
Vasárnap véget ér az I. világháború
Na bammeg
-
Lebowski #30930 lőttek azok, mert csillogott villogott a gép orra, onnan tűnt fel a vulnerability off... -
Igazad van,de az a warbirdsofprey. Régebben külön le kellett tölteni,de ebbe már belerakták.
Igen kell az összes,mert 4Gb a kicsike. -
Sztem warbirdsofPrey maximum, mint szervernév. De azt tartalmazza a mod. -
blackshark #30927 UP hez kell a data2. 3.? -
blackshark #30926 Pedig régebben le kellett szednem a wingsofprey MOD-ot az IL-2höz és ebben a fórumban volt belinkelve. -
Pl. innen.Pumaszállás
A Wings of Prey az nem egy mod,hanem egy külön játék. -
blackshark #30924 Üdv!
Be tudnátok linkelni, hogy honnan tudom letölteni a v4.09m, UP2.1, Wings of Prey modot? Sehol se találom normálisan... PLS help!
Ezer köszönet! -
A múltkor valaki kérdezte,hogy van-e működő E Messzer,itt egy videó róla.
LINK -
Lysandus #30922 Nem rossz ez látványilag.
De valaki már szóvá tette itt: Ezeket a csillogó effekteket honnan vették?? Nem a kabinetőre gondolok, hanem 1:14-nél, amikor megcsillan a gép hasa. Anno ilyen fénye az én összerakott maketteminek volt, de én az átkosban még kénytelen voltam biciklifestékkel lekenni őket, és az tényleg így csillogott-villogott. A katonai gépek festése szigorúan matt volt, pontosan azért, hogy az ilyen villogásokat elkerüljék. -
Pedig ahogy a kép négy sarka be van sötétedve,meg az effektek is tisztára mint a Wings of Prey.
PL ITT -
Felbátorodva az SM 79 sikerén, másodszorra is elmentem vadászni vele, de pechem volt, mert DOver előtt pk-t kaptam a hátsó lövész pozíciójából. De a gép. mivel automata pilótára volt téve, ment tovább északnak, én meg nem adtam refly-t, hogy valamennyi pontot a lövészek azér adjanak... és adtak is, holtomban is lőttem még 3 gépet, oszt elfogyott az üzemanyag s a gép lassan belelandolt vmi erdőbe anglia közepén..... -
Romeo One #30919 Tegnap a társak egy Sturmoviknak lőtték szét a svancát, erre Szergejék kiugrottak, a gép meg szépen, egyenesen repült tovább. Kíváncsi voltam, mikor esik le nafta fogytán, de lement a térképről, nekem meg hamarabb elfogyott, és leszálltam.
A jelenség viszont nemcsak a játék része. Ilyen a valóságban is megtörtént, nekem hirtelen kettő ugrik be. Az egyik '89-ben egy Mig-23, hajtóműproblémák miatt elkezdett zuhanni, csávó katapultált, erre a hajtómű magához tért, és a robottal szépen elrepült Belgiumig, ahol üza nélkül leesett, talán meg is halt valaki. A másik hasonló eset a Németországban állomásozó F-16-okkal rémlik, de az már csak halványan. -
Szepy2884 #30918 Hasonló borzongást már én is átéltem, igaz nem az IL2-vel. Az OFP-n van egy offline küldi, ahol egy Cobra helikopterrel rakétáival kell egy konvojt leintézni (Fürti biztos vágja mire gondolok). Párszor megcsináltam már ezt a küldit minden komolyabb érzések nélkül, de egyszer kíváncsiságból lettem a helikoptert, hogy közelebbről is megszemléljem a "művem". Na ekkor vettem észre, hogy pl a BMP személyzetének még csak annyi ideje sem volt, hogy magára zárja a fedelet, már utolérte a vég. Groteszk pózban lógtak ki a kiégett roncsból. Én is tudom, hogy ez csak egy játék, csak épp az a durva, hogy ugyanilyen felvételeket láttam a öbölháborúból is. Na ekkor én is megborzongtam. -
Lysandus #30917 Szerencsétlenek. Egyszer valamelyik waron találkoztam egy Li-2-sel Orel felett. Valami keményen eltalálta, mert a géptörzsről egy az egyben levágták az orr részt pilótafülkével együtt. A motorok még jártak, a gép pedig pedig csak nem akart leesni, végtelen körben keringett a város felett. Olyan volt, mint egy repülő koporsó. Tudom, hogy ez csak egy szimulátor, de beleborzongtam...