IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Hasonló borzongást már én is átéltem, igaz nem az IL2-vel. Az OFP-n van egy offline küldi, ahol egy Cobra helikopterrel rakétáival kell egy konvojt leintézni (Fürti biztos vágja mire gondolok). Párszor megcsináltam már ezt a küldit minden komolyabb érzések nélkül, de egyszer kíváncsiságból lettem a helikoptert, hogy közelebbről is megszemléljem a "művem". Na ekkor vettem észre, hogy pl a BMP személyzetének még csak annyi ideje sem volt, hogy magára zárja a fedelet, már utolérte a vég. Groteszk pózban lógtak ki a kiégett roncsból. Én is tudom, hogy ez csak egy játék, csak épp az a durva, hogy ugyanilyen felvételeket láttam a öbölháborúból is. Na ekkor én is megborzongtam.