91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Most nézem a térképet a war -on ,úgy látom hiába minden ezt bukja a veres oldal.
    Fogy a repterük,ami meg van még azt rommá bombázták már.
  • Her Laca
    Jut eszembe. KV! Regeljetek be hozzánk mint mondottam!
  • Vogel
    El kell fogadni Pordy halálát. Átérzem, jártam én is így (89 küldi után chutekill). Utólag már nem tiltanék ki senkit, mert nem lesz ellen. Tiszta számomra az, hogy az orosz a killre megy és nem a túlélt küldikre. Volt ez a Lukas gyerek régen, mumusa volt a V.4-nek. 43 után úgy intéztük, hogy robbanósra lőttük amikor csak lehetett 30-asssal.
  • Her Laca
    Urak ,urak:) Vihar a biliben.
    Én a világ leggyávább játékosa vagyok,lévén féltem a rongyos kis életemet ,és ha kicsit is necces a dolog ,már be sem szállok a hirigbe. A 77 esek máshogy játszanak. Ezt el kell fogadni és pont. Őket nem érdekli ,hogy meghalnak vagy sem ,nekik a feladat teljesítése a fontos. Ennyi a dolog és kész. Meg is nyerik a warokat rendszerint.
    Az más kérdés,hogy mi lenne akkor ha olyan war lenne amiben ha meghal az illető akkor neki vége mondjuk egy hétre a játéknak. Asszem egy nap alatt nem lenne repülőképes 77 es századtag a waron. Bár akkor ők is vigyáznának az életükre.
    Jelzem mi vagyunk a buták ,mert minek lemenni junkával,vagy heinkellel bombázni amikor lehet avval 5 K ról is. No majd szólok KP-nak meg KV- nak ,hogy mutassanak valamit talajon:)
    Mottóm! PO-t még a víz alatt is lövöm!:D
  • messerharcos
    no nem kell összebalhézni senkinek, Nyugalom, a hosszú élet RITKA!
  • V Domino #31151
    Kicsit vegyél vissza az arcból barátocskám,ez a stílus itt nem megszokott.

Arra a kommentre reagáltam,ahol Drebil párhuzamot von Po cselekedete és az ő lelövése között,mert történetesen rólam van szó.Máskor előbb kérdezzél,ha valami nem világos,utána kezdj okoskodni.
  • RatBaG #31150
    ez mekkora mák...

• Lysandus
    Szövegértési problémáid vannak? Egyetlen lövést nem adott le a bombázóra, hanem BELEREPÜLT. A küldetésen ez már nem osztott vagy szorzott, mert addigra a tankok ki voltak szedve, a szektortámadás nem sikerült. Mindegy, a 77-esek megint bemutatták hogyan szereznek barátokat.
  • Romeo One
    Ok, egy kezdő szerót tud vki ajánlani?
  • V Domino #31147
    Már TELJESEN ÉP géppel hazafelé tartó enemy-t sem lehet lőni?Ez már mega lol.Legközelebb beírom a csetbe,hogy viszket a bal herém,most ne lőjjenek rám.Addig ütöm,amíg mozog,pláne hogy az összes géppuskájával tüzelt rám,amíg tudott.
  • Romeo One
    Sajna nem megy. Az már biztos, hogy a tűzfal fogja, mert ha engedélyezem a teljes forgalmat, azonnal jó pingjeim lesznek. De hiába engedélyezem 21k portra, Hyperlobbyra, azonnal timeout, de a HL megy, látom a szervereket, playereket, változásokat, mindent.
  • Po Lee

Itt a kérdéses küldetés riportja olvassátok el a végén a kommenteket érdes lesz.
  • messerharcos
    Nem tudom, pontosan mi történt ott, de mondjuk egy waron egy nagyon kétesre álló harcban, ha mondjuk az utsó bombázó megy a célra, és mondjuk nincs őszered, és ezen múlik hogy nyeritek-e a mappot vagy se, enyire mondjuk nemtudom lehet-e kiélezett, akkor szerintem szép dolog mondjuk megmenteni az egészet a saját haláloddal. Ha már ledobta a bombát, akkor nem. Mondjuk ilyen szituval még nem találkoztam, elég kevés warban voltam még. Amugy a valóságban volt egy angol hurri pilóta, aki egy tolsó a buckingam palota felé tartó dornierbe ment bele szárnyal az angliai csatában, a farkát levitte, kiugrott és túlélte.

• Lysandus
    Az az igazság, amit Tom mond. Megengedettnek megengedett, csak éppen mindenki utálni fog érte. Másrészt tényleg csak azért csinálta, hogy egy 50 feletti túlélt sorozatnak betegyen. Aki ilyet csinál, az ne csodálkozzon, ha utálják.
  • VO101Tom
    Én nem javaslom, hogy belekezdj ilyesmikbe.

Valóságban a taran hősies dolog volt, mert életedet kockáztattad azzal, hogy a lehetséges összes eszközzel megvédd a hazád. Ahogy Dugovics Títusz is lerántotta a törököt, egy pilóta is belevezethette gépét az ellenfélbe, ezzel a részével nincs is gond. Háború volt.

Egy háborút feldolgozó számítógépes játékban viszont, ahol pár túlélt küldivel gyakorlatilag semmi következménye nincs ennek, ez teljesen másképp veszi ki magát. Lehet mondani, hogy szabályos, meg nincs tiltva, de ugyanolyan paraszt dolog, mint az ernyőn lövés, a wulcholás, a kill lopás, satöbbi. Azokat is csinálták a valóságban, azok is elfogadott dolgok voltak, de akkor azon se csodálkozz, ha az ellenfeleid ugyanannyira utálni is fognak mint a valóságban.
  • szekelyland
    szerintem magasabról kellene bombázz... 3000m alatt egy lassú géppel, mint a 111 semmi perc alatt lelő a légvédelem. Mondjuk ha 6000-ről dobsz akkor javulna a túlélési esélyed..
  • acidrain
    Köszönöm, megpróbálom belefaragni az UP-ba.
  • Lebowski
    ja amúgy ez a 'taran' kifejezés honnan jön?
  • Lebowski
    ezzel nem feltétlenül értek egyet :)
  • Lebowski
    Storm of War: Battle of Britain ez a becses neve. ez lesz a csillivilli. természetesen van még Bob de az teljesen más :) Ezt az IL2 fejlesztőgárdája készül elkövetni (jólenne már), a többit meg nemtudom ki csinálta...
  • messerharcos
    Én is elolvastam, nem tudom se a pontos szitut, ott se voltam, de énszerintem egy waron a taran is megengedett módszer, ha a vulch az, akárcsak a valóságban, ez is egy módszer volt, és jópáron meg is tették.
  • mijki
    Én nem bombázok többet. Bekaphatja az a rohadt program ami csinálja ezt a wart. 10 mp alatt ketté lőtte a gépem(He-111) már megint! Elegem van...

Ui.:Bocs csak ideges vagyok.
  • Relax99
    na most én teljesen elvesztettem a fonalat, a bob fog kijönni ha kijön valaha, az lesz a csilli-villi szim, akkor most van mégegy bob or wht?
  • Lebowski
    ha ennyire vonzz a flémszag: kantin, repülési napló, #56 hsz. :)

asszem én mint bombázó lelkületű (ahogy Szepy fogalmazott ;) ), inkább kussban maradok :)
  • Her Laca
    Isten vagy!
  • TG Gida
    Úgy tudom,hogy a játékban kell átállítani a prioritást,de jobban jársz,ha kihúzod a másik vezérlőt.
  • TG Gida
    Én nem látok semmit.
  • cece
    Sziasztok

Találós kérdésem lenne. Most vettem meg a fiamnak az 1946 ot és valamiért nem megy a joy.
    Bár sejtem az okát a gépen van telepítve egy belkin nostromo is és a force3d joy. Valószínű itt akadnak össze hogy a t52 az elsődleges eszköz és nem a joy, hiába próbálom át állítani nem látja játékban.

Van ötlete valakinek?
    Köszönettel
    Cece
  • Lacusch69
    "nvidia méretezés használata rögzített oldalaránnyal" az nvidia vezérlőpultban (természetesen akkor, ha nvidiád van)
  • messerharcos
    jah még annyit, hogy ha a storm of warban ki lehet majd szálni is a gépből, tisztelegjenek nekem a földön, és még milyen komoly lenne, ha leszállnánk egy bevetés után, mászkálnánk kicsit a reptéren, és egymásnak is tudnánk tisztelegni:D:D:D
    No persze, ne azt mondom hogy ez legyen az első és még fejlesszék emiatt a gémet évekig, de berakhatnának egy ilyen modot a későbbiekben:D
  • V Domino #31126
    Jó nagy balhé lett a tegnapi küldiből,ahol Pordy-t kinyírták.A 77.-esek honlapján olvasható a story.:))
  • messerharcos
    gyerekek, ilyen hatásokat szeretnék látni sturmóban meg bobban, mind a hangot illetően legaább, mind a rezgést és mind a sérülés utáni látást illetően, ez a videó nagyon tetszett, egyébként gondolom mindenki tudja meyik film illette:)
    battle of britain
  • Zpogi
    Megtaláltam Savas!
    LINK
  • Zpogi
    Azt,hogyan tudom beállítani,hogy a wide monitoromon 1024x768-nál ne húzza szét a képet?
  • VO101Tom
    Egyik BOB alatt volt a gépek láthatóságáról szó, többen panaszkodtatok, hogy szarul látni a gépeket földhátérben. Asszem rájöttem mi lehet az oka. Egy jó minőségű screenshot kellett csinálnom, ezért feltoltam az antialiasingot maxra, ami úgy maradt. Bementem rigára, de olyan szarul láttam a gépeket, hogy ki is léptem pár perc múlva. AA kikapcs (minden más maxon van nálam), és egyből jó. A 4x vagy 8x-os AA összemossa a pár pixeles gépeket a talajjal :/
  • Zpogi
    Itt nézz körül.

Vagy itt
  • Relax99
    Gondolom allaircraftarcade-ről meg lehet szerezni, vagy pü neki, engem inkább az érdekelne, hogy tudok kicsikarni belőle ilyen grafot.
  • Relax99
    Egyébként a robbanós gépekbe mit töltenek, én hallottam, valami olyasmit még régebben, hogy napraforgó olaj, meg etil alkohol keverék, de lehet hogy én vagyok a hülye
  • Relax99
    Köszönöm a segítséget, akkor elkezdek gyakorolgatni, jó kis programnak tűnik így elsőre, szerencsére a joy az nem gond, gondolom x360 controller lazán megteszi.

Azt én is láttam, hogy igazából az elektronika bele a legdrágább, de akkor se egy jó érzés amikor megvesz az ember komoly pénzért és aztán meg romhalmaz :)
  • acidrain
    110 gázon kojtoló messzer.

Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne megszerezni ezt a Mod-ot? Full power smoke test