IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Urak ,urak:) Vihar a biliben.
    Én a világ leggyávább játékosa vagyok,lévén féltem a rongyos kis életemet ,és ha kicsit is necces a dolog ,már be sem szállok a hirigbe. A 77 esek máshogy játszanak. Ezt el kell fogadni és pont. Őket nem érdekli ,hogy meghalnak vagy sem ,nekik a feladat teljesítése a fontos. Ennyi a dolog és kész. Meg is nyerik a warokat rendszerint.
    Az más kérdés,hogy mi lenne akkor ha olyan war lenne amiben ha meghal az illető akkor neki vége mondjuk egy hétre a játéknak. Asszem egy nap alatt nem lenne repülőképes 77 es századtag a waron. Bár akkor ők is vigyáznának az életükre.
    Jelzem mi vagyunk a buták ,mert minek lemenni junkával,vagy heinkellel bombázni amikor lehet avval 5 K ról is. No majd szólok KP-nak meg KV- nak ,hogy mutassanak valamit talajon:)
    Mottóm! PO-t még a víz alatt is lövöm!:D