91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    De, volt. Mikor 2007-ben Karvaly átigazolt hozzánk, azon Daam nagyon felkapta a vizet, kitiltott minket az oldalukról, és megtiltotta az 1/3_vszd-nek, hogy bárkivel együtt repüljenek. Ez utóbbi "parancs" miatt lépett ki onnan Snowfox és Pordy, ami rájuk nézve azért is abszurd volt, mert Karvallyal együtt csak hárman voltak akkorban aktív tagok.
  • Lysandus
    Részemről a vitát befejezettnek tekintem, de még egy utolsó reagálás Drebilre, csak a tények kedvéért. Ő azt írja, és szokás szerint megint másra, másokra mutogat:

"Ami meg egyenesen vicces annak tudatában, hogy milyen viták és veszekedések voltak az elmúlt 10 évben nem köztünk és kékek között hanem kékek és kékek között (VO101 vs 1/3, V4 vs 1/3,VO101 vs 102VO STB.)"

Na most én nem akarok más nevében nyilatkozni, az utóbbi 10 évről meg pláne nem, de az elmúlt hét évben én nem tudok anyázásról az 1/3 és a Dongók vagy a Pumák között.

1/3_vszd_Tazar
  • baalika
    KV írta mit műveltünk múltkor a ukdedicated-en? :D Bementünk "spitit vadászni" heinkellel a csatorna fölé úton a reptereket bombázni :) Egész jól ment :)
  • Her Laca
    Egyvalamit lássunk be. Drebil megszállottan (jó értelemben) vezeti a 77 et.
    Szívügye,sokat tesz érte,és talán az egyedüli online egység ma kis hazánkban ami sok aktív tagot tud felvonultatni . Gondolom azért emlegeti a lentebb említett egységet ,egységeket ,mert összehasonlítási alapot képez a szemében. Végül is mivel ,kivel példálózzon.Egy baj van viszont.Vagyis nem baj ,csak tény. Ma jelenleg nincs szervezett online repülés kis hazánkban,legalábbis olyan nincs ami régen volt,jelzem én is csak a hattyúdalába kapcsolódtam be .
    Szóval keverednek a gondolatok,régi sérelmek,stb és egy vitában aztán ezek előjönnek ha van helye ,ha nincs.
    Fejezzük beeeeeeeeeeeeeee:)
    Póval ha valakinek meg gondja lenne ,lője le a virtuális égről:)
    Irány a war oszt KP üljön be hátsó géppuskásnak és a tőle megszokott csíter ügyességgel lője PK ra ,hogy esélye se legyen belemenni:)
    Ez jó:) KP,PK-t lő.
  • Lebowski
    tényleg csak annyi a baj, hogy baromira másról beszélgetnek. nemértettem én sem hogy kettős mérce, meg a kék oldal, meg a Ricsi, hogy került velünk kapcsolatba, mivel már jó pár éve nem vagyunk tagok. Ezért megrökönyödve olvastam én is, ezeket a sorokat :) Nemhiába, a 21ik században az egyik legértékesebb árucikk az információ:) És annak hiánya bizony nagy mellélövéseket eredményezhet. :)
  • baalika
    Én befejeztem laca. Mondom, hogy dokumentálás miatt. Amúgy én nem szidtam Drebilt, emlékszem rá nem volt vele bajom soha.Szerintem ő nem emlékszik rám. De mondom mindegy is, ne állíts meg már megálltam :) Ez a vége. És nagyon jó :)
  • Zpogi
    +1
  • Zpogi
    Hogy áll a 4,10-es Patch fejlesztése?

Daidalos.team: Remekül halad. Szeretnénk, közzétenni a felhasználói kézikönyvet PDF formátumban a következő frissítésnél(gondolom a pénteki),amint Oleg jóváhagyja.
    A kezelési útmutató tartalmazza a funkciók teljes listáját valamint a saját fejezeteket(ezt nemtudom mire írja),az új gépeket,és főbb jellemzőiket,és minden mást,ami magyarázatra szorulna.
  • Her Laca
    KP:)
    Ne tovább. Én megértem Drebilt is ,téged is,de ennek nem lesz jó vége.
    Mindenki hajtogatja az igazát ,de lássuk be értelmetlen ezen vitázni.
    Pó úgy harcol ahogy akar,annak megy neki akinek akar,ez meg tetszhet valakinek és persze ellenérzéseket is válthat ki. Ennyi.
    Jelzem Pordy barátom már belátta ,hogy butaság volt ekkora feneket keríteni a dolognak,akkor mi mi a fenéért rugózunk még rajta,pláne ne személyeskedjünk. Ez szól Drebilnek is.
  • baalika
    /off
    77.px_Drebil:

"...Dehogy írnál te kék oldalinak, ilyesmit nem is tudnál róla, elsiklana fölötte a szelektív látásod! Tudod mi még a szégyen Kispuma, olyankor előkerülni amikor jól lehet pocskondiázni másokat, egyébként meg leszarni mindent!Megkérdezném tőled mit tettél valaha, pozitív dolgot a magyar online repülésben? Kiképeztél valakit, segítettél valakinek vagy elmagyaráztál valamit egy érdeklődőnek? Írtál valami hasznosat vagy érdekeset a repülésről? Keresztbe tettél egy szalmaszálat pl. azért, hogy a Ricsi fejlődjön? Szerintem elég rövid lista lenne! És neked van képed szégyenezni ember? Először valami pozitívumot tegyél le az asztalra és utána kezdjél kritizálni! Nem a partvonalról kell bekiabálni mint a fradi B-közép hanem menj a pályára és mutass valamit aztán vinnyogj! Ki is vagy te, hogy felhatalmazottnak érzed magad erre? Vezettél már századot? Te a "nagy" "öreg"! Na ez a vicces!"

Írta Kispumának (nekem). Ne haragudjatok, de ezt a gyöngyszemet muszáj vagyok itt is megörökíteni. Nem újabb flém gyújtás, csak a dokumentálás miatt mielőtt pelenkát cserélek magamon.
    Köszi

/on
  • Her Laca
    Ezt ha emberi nyelven tolmácsolnád megköszönném:)
  • Zpogi
    Egy kis hírmorzsa a 4.10-es patch-ről.

Originally Posted by Qpassa:
    How is 4.10 development?

daidalos.team:
    It's going fine. We would like to post the user guide PDF as dev. update as soon as Oleg gives final approval for it.

User guide = full feature list plus own chapters for new planes, main features and everything else that need explaining.
  • Her Laca
    Apropó! tegnap néztem egy műsort a Lengyelek az Angliai csatában címmel.
    Nagyon érdekes volt a vége. Erről valahogy nem esik szó,mint sok másról sem.
    Nevezetesen arról,hogy a Lengyel katonák elárulva érezték magukat,amiért szó nélkül odadobták az oroszoknak a hazájukat,(jellemző az angelusokra azért)
    ,mi több a győzelmi dísz szemléjükre nem hívták meg a a Lengyel pilótákat ,katonákat Sztálintól való félelmükben. Aztán a háború végeztével jól ki is mutatták az ellenszenvüket csóri polákoknak. És ezt veterán Lengyel pilóták mondták!!! Meg még sok mást is.
  • Her Laca
    Nem:) Feladtam:D
  • szekelyland
    Lacabácsi, próbáld ékezet nélkül
  • Szepy2884
    A beállításoknál az aláírást keresd.
  • messerharcos
    valaki megtudná mondani, hogy tudok a nevem alá idézetet bigyeszteni?:)
  • Her Laca
    [IMG][/IMG]
  • Her Laca
  • Lacusch69
    Ez is beteg...

• Lebowski
    jájájájájájájjjjj :D:D:D:D
  • Her Laca

Ez érthetőbb:)
  • Sintér
    Én egy harmadikat javasolnék: ne vedd túl komolyan csak repüld. :)
    (a hangsúly a túl szón volt)

Az 1-essel az a bajom hogyha minden tracket visszanézel, marha sok időd elmegy - addig repülhetnél még egy jót. Saját tapasztalat. :)
    A a 2-es meg vérmérséklet kérdése, akkor warozz ha kikapcsol. Ha macerának érzed, annyit már messze nem ér szerintem sem.
  • acidrain

:)
  • Her Laca

Én csak ennyit mondok:)))
  • messerharcos
    jaj, bocs a videó beszurásért, a linkbeszurással összekevertem.
  • messerharcos
    gyerekek, tudom nem illik ezekhez a komoly témákhoz, de mostantól kabalakutyával repülök. Felraktam a messerem skinjére Mardelt:)
    ha valaki nem ismerné:

• Solt
    Kár... én szívesen olvasnám!
  • Fürtös
    Majdnem hozzászóltam,de inkább egy mosoly kíséretében rányomtam a mégse-re.
  • baalika
    De simán. :) KV-val beszéljetek én kb bármikor benne vagyok bármiben.

A magyarázkodás folytatódik, leírtam erre is a válaszom. Ez az egész amúgy a századotokat járatja le... mert az biztos, hogy nem pordy-t minősíti a dolog, hogy kimondva eszetek ágában sincs a sorry. Az is szomorú, hogy ez jut eszembe rólatok mostantól, lehet, hogy ezzel sem vagyok egyedül sajnos. De remélem megtartjátok ezen jószokásaitokat a szomszéd századok felé, így legalább kifelé nem hoztok ezzel szégyent a magyar il2 közösségre.

Bármit mondhattok, 0 méter vagy 5k, támadó manőver, neveltetés, stat... ez nem volt egy szép dolog, csak a tiétek a bizonyítvány.

KP
  • Po Lee
    T Lysandus!
    Biztos öregszel mert látom nem esik le a szituáció, a vadászok helyzete abban befolyásolt, hogy nem ott voltak ahol a dolguk lett volna. Ha ott lettek volna, akkor velük kellet volna foglalkozni, nem a bomberekkel. Ez esetben én menekültem volna fegyverzet híján mint az Őrült, nem pedig támadok. Az volt az eredeti szándék hogy elijesszem a célok (tankok) közeléből azzal hogy rá-rá csapok, hisz ilyenkor a lövészei lőnek mint állat , és tudni fogja a pilóta hogy bajban van és elkezd menekülni . Nem ezt tette és történt ami történt.

A témát ezzel részemről lezártnak tekintem.
    77.PX_Po
  • acidrain
    Elgondolkoztam hidd el.
    Én elb@sztam, elismerem.

Ritka rosszul esett.

Két dologra gondoltam:
    Az egyik, hogy minden misszióról veszem a tracket, de még a rádiózást is, abból kiderül, hogy ki merre hány méteren, ki mit rontott el, stb...

A másik, hogy ráhagyom a Wart, idegeskedek én eleget nap közben, francnak hiányzik még este is.
  • Vogel
    Nincs meg valakinek egy ilyen című CD? : Me-109 és a Spitfire összehasonlítása az angliai légi csatában a repülőmérnök szemszögéből. Babusa Mihály a szerző. Vagy a Haditechnika újság e 4 fejezete szkennelve?
  • Lysandus
    Úgy látszik bazi öreg vagyok már... Én még mindig tisztelgek, ha lelövök valakit, nem lövök ernyőre, és legalább egy sorryt elengedek, ha nekirongyolok egy másik gépnek...

Azt még mindig nem értem, hogy miben befolyásolt Téged az, hogy a vadászok 3000 méteren voltak. Ha 1000-ren vagy 4000 ezren lettek volna, akkor nem rongyolsz bele? Vagy ha tényleg beragadtak a fegyvereid, akkor miért nem hagytad Drebilnek a bombert? Persze akkor nem Te kaptad volna a killt...

Egyébként egész sok embert meg lehet ismerni waron arról, hogy repül, vagy éppen a skinjéről...

Mindegy, lehet ezt is csinálni, lelketek rajta...

1/3_vszd_Tazar
  • Sintér
    Bocsánat hogy bele vaú-vaú, de szerintem is lépjetek túl ezen a taran történeten. A taran mindig a kétségbeesett ellenfél reakciója, fogjátok fel dícséretnek, érezték hogy másképp nem nyerhetnek. :)

Van ilyen, előfordul. Persze ha sűrűn akkor ignore, az nagyon elrontja a játék hangulatát IMHO.

Szégyelni nem ezt kell szerintem.
    Amikor 38-as mission streakem azért szakadt meg mert felszállás előtt valaki belémjött, 4 humán halott a 6v6 misszióban, a másik oldali hoszt meg nem volt hajlandó újra indulni... olyan is van kéremszépen.

Inkább a három kisérővadász gondolkozzon el egy kicsit, főképp ha jól olvasom Emil vs Rata vonatkozásban.
  • Lebowski
    dedede. de csak ő tudja kezelni azt a koporsót :) ja meg Fakoma is :)
  • TG Gida
    Ja igen!KP,KV nem hozunk össze valamikor egy lokkon v. blackshark küldit?
  • TG Gida
    Ha magyarázkodni kell az már rég rossz...Bocs,csak vicceltem!
  • Her Laca
    De olyan jóóóóóóóóóóóó rágni a gumicsontit:) Ne vedd már el tőlünk ezt a kis örömöt.
  • Szepy2884
    Szerintem mér kellőképpen kitárgyaltuk a témát pro ás kontra. Szerintem ideje lenne már túllépni. Szerintem.