IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
baalika #31227 /off
77.px_Drebil:
"...Dehogy írnál te kék oldalinak, ilyesmit nem is tudnál róla, elsiklana fölötte a szelektív látásod! Tudod mi még a szégyen Kispuma, olyankor előkerülni amikor jól lehet pocskondiázni másokat, egyébként meg leszarni mindent!Megkérdezném tőled mit tettél valaha, pozitív dolgot a magyar online repülésben? Kiképeztél valakit, segítettél valakinek vagy elmagyaráztál valamit egy érdeklődőnek? Írtál valami hasznosat vagy érdekeset a repülésről? Keresztbe tettél egy szalmaszálat pl. azért, hogy a Ricsi fejlődjön? Szerintem elég rövid lista lenne! És neked van képed szégyenezni ember? Először valami pozitívumot tegyél le az asztalra és utána kezdjél kritizálni! Nem a partvonalról kell bekiabálni mint a fradi B-közép hanem menj a pályára és mutass valamit aztán vinnyogj! Ki is vagy te, hogy felhatalmazottnak érzed magad erre? Vezettél már századot? Te a "nagy" "öreg"! Na ez a vicces!"
Írta Kispumának (nekem). Ne haragudjatok, de ezt a gyöngyszemet muszáj vagyok itt is megörökíteni. Nem újabb flém gyújtás, csak a dokumentálás miatt mielőtt pelenkát cserélek magamon.
Köszi
/on