91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ok, sajna én holnap este már aligha repülök, nem lesz időm rá, a szüleim kocsiját kell javítsam, kicsit összetörték..... -
Itt pedig egy Il-2 / fraps tutorial, simán lehetne a faq része. :) Ha elég gyors géped van, akkor nem kell a track lassítással tökörészni. -
Itt van egy leszállás gyakorlás pár variációra, bár csak a gépből nézve. -
Köszönöm a tippeket a FRAPS-hez mindkettőtöknek!
Tom:Tényleg olyan repgéphordozós
,még bőven van mit finomítanom rajta,de nem akartam minta videót,csak gondoltam megosztom veletek,ilyen építő jellegű kritikákértmégegyszer THX.
-
Richtofen #32273 Bocs most látom Tom már leírta. -
Richtofen #32272 Szoktál lassítani felvétel közben? Mármint, úgy érdemes, hogy mentesz egy tracket, aztán 1/2-re vagy 1/4-re lassítva játszod le, és úgy veszed fel frapssel, majd valami videoszerkesztővel visszagyorsítod, így nem fog szaggatni a filmen. -
Most hogy mondod, Héjával még nem is repültem 
A játékban teljesen jó ez a leszállás, gép sem sérült, és pontosan jelhez tetted le, pöpec volt.
De ;) ha már leszállást bemutató videó készül, akkor olyan dolgokon lehetne csiszolni (csakis építő jelleggel mondom), amit pl. valódi gépeknél megköveteltek. Iskolakörre helyezkedsz be a reptér körül, hosszúfalra, vagy 3. fordulóra, nem pedig így, távolról beesve. Ívelő leszálló fokozatot csak a 4. forduló után(!) nyitsz (ívelő nyitásakor az állásszög növekedik, és mivel fordulóban vagy, veszélyesen elkophat a sebesség, amit a játék sokkal kezesebben kezel, mint ami gond a valóságban lehet belőle. Leszálló fokozattal tilos is volt fordulni, felszálló fokozattal pedig csak lapos, (játékhoz képest :) )tankhajós fordulókat engedtek (2fok/sec elfordulás)). '43-ban ezt írták az RKI-nél: "Korszerű harci gépekkel a leggyakoribb baleset a leengedett fékszárnyakkal való repülésben a túlhúzás utáni zuhanás".
4. forduló helyét és magasságát kell begyakorolni, az a jó, ha onnan alapgázzal, hosszan siklasz be (van ez a mondás, hogy "hosszú besiklás, jó leszállás"). Kifejezetten tiltva volt, hogy alacsonyan, fent tartott orral, motorral "húzza" be a reptérre, egyrészt szarul lát maga elé, másrészt ha pont ott lesz gond a hajtóművel, sem magassága sem ideje nincs korrigálni. Ha hirtelen kell rászúrnod a gázt, az meg el is csavarhatja a gépet, ami alacsonyan, kis sebességgel, nagy állásszöggel repülve megint nem a legkellemesebb dolog :)
A kilebegtetés kicsit olyan nemistudom, darabos, olyan mintha nekivezetnéd a földnek, de a végén beletépsz, hogy három pontra csapódj be :) Olyan repgéphordozós :) Mejd fel magasra, és próbáld a liftelést (húzod neki, kopik a sebességed, végül full levett gázzal, 110-el, égnek álló orral esik szinte maga alá, intenzív csűrővel teljesen jól meg lehet tartani a meszát - hála, hogy Willi bácsi tervezett rá orrsegédszárnyat is). Azzal nagyon jól rá lehet érezni, hogy hogyan lebegtess ki, hol vannak a mesza határai. Nekünk úgy tanították anno a leszállást, hogy simítsd oda a földhöz, majd ne hagyd leszállni :) Ezzel persze qrva nehéz a jelhez-leszállás, de hát valamit valamiért :)
Van a pumaszálláson egy RKI (Magyar Királyi Honvéd Repülő Kísérleti Intézet) által közzétett doksi, 1943-as kiadás, abban pont ezekről van szó, ívelővel repülés, fel és leszállás szabályos végrehajtása, iskolakör felépítése, satöbbik. Klikk, 01 doksi (épp minap fejeztem be egy másik szkennelését, kötelékrepülés, szabályzat. Pár napon belül felteszem majd ezt is). Ezt -ha érdekel- szedd le, nyálazd át.
A Fraps-hoz tipp: trekket veszel, lejátszásnál negyed sebességgel veszed föl fraps-ban, amit utána visszagyorsítasz. Úgy fog futni, mint a vaj :) -
Köszönöm Szepy
!
Játék alatt is ilyen magas felbontással tolom,de itt csak a FRAPS miatt szaggat be ennyire
. Pl amikor készül a videó van olyan,hogy csak 10 fps-vel megy,de csak akkor szaggat a kész videóban,ha 10 alá megy asszem.
Most próbálkozok a Héjával,de azzal valami iszonyat nehéz
,ha csak simán lerakom a gépet akkor is néha olyan szinten elkezd pattogni,hogy a végén kitörik a futó.
Van még mit gyakorolni vele,majd holnap jobban bele vetem magamat.
Próbáljátok ki,nagyon instabil kis sebességnél,ha flapset raksz akkor keményen leadja az orrát,úgyhogy eléggé ellen kell tartani neki. -
Szepy2884 #32269 Te Pogi! Szerintem teljesen jók a leszállásaid én ennél durvábban szoktam. Sőt 3 pontosat csak akkor csinálok, ha sérült a gép (tulajdonképpen sérült géppel csinálom a legszebb leszállásokat mert ott érzem, hogy tétje van a letételnek
) de észre vettem, hogy a város felett igencsak beszaggat a kép pedig ha jól tudom neked elég bika géped van. Online is ilyen magas felbontás mellett dogolsz??
-
Itthon vagyok a hétvégén,épp repkedtem egy csöppet,eddig Kokos meg Osh, bánták,de még intézkedem egy kicsit. Ez olyan mint a biciklizés ,nem lehet elfelejteni:) pedig már kb 2 hónapja nem ragadtam élvezeti pálcát. -
Szepy2884 #32267 Ma este asszonypajtással kell töltenem az estét, de holnap mindenképpen jövök!!!
-
Szepy, ma este tudok jönni a WarCloudsra hentelni. Tudsz jönni? Kb 9 óra magasságában
-

Van még egy nagyobb kiterjedésű videóm(1.3Gb),abban is lesz egy-két félresikerült. Azt majd holnap feltöltöm,lesz vagy fél nap mire felmegy.
Egyébként nem értem,hogy a FRAPS mi alapján darabolja a videót,de így eléggé össze-vissza lett sajnos. -
A rángásokra gondolsz?
Néha a pedált basztatom,meg egyszer kétszer megrántom a botot. Nem a tökéletességre mentem,csak gyakorolgattam a hárompontost,aztán gondoltam csinálok róla videót és megosztom veletek.
-
Borzasztó leszállás mester :D -
Csuklottál közbe?:))) -
Kicsit megkésve, de itt vannak a pénteki Storm of War hírek. Config képernyő, Boulton Paul Defiantot szétlövő Emil, He 111 és Hurri. -
Én leszek lobbyn, kb 20 óra körül, még nem döntöttem el, hogy melyik szerveren, de valamerre megyek majd vadászni. Akár a War Clouds-ra is. -
Richtofen #32259 Máma este War-Clouds valaki? -
Itt a második:
-
Készítettem egy pár leszállásos videót,itt az első:
A többit majd,ha feltöltődött -
Zoli105 #32256 hát ez a hiba offlinen volt!:S még a menübe se tudtam bemenni de leszedtem a 2.01 és már tökéletesen működik jobb mint egy hete de szó szerint kiválóak a hangok és a robbanások ezelőtt még nem volt ilyen!:)) -
Szerintem azért mert a szerverek már a 2.01-et használják.Gondolom offline nincs ilyen gondod. -
Zoli105 #32254 Értem köszi (amúgy a 2.0 miért csinálja ezt!???) -
Rakd fel a 2.01-et,mert az kell. -
Zoli105 #32252 hát felraktam a 2.0 de sajnos 60%-nál kilép nem tudom miért!:S -
Zoli105 #32251 Mikor rámegyek az UP Update-Restore-ra kijön egy Dos-os ablak és 3 lehetőség közül választhatok 1: 2.1-es
2: 2.0
3:exit
Melyiket érdemes választani az 1-est vagy a 2-est???? -
Én is frissítettem, mikor nem akarta betölteni az IL2 a Warbirsdofprey moddal indított online játékot, hanem megállt 90% -nál.
UP Update-Restore nem segített, csak a JSGME frissítés.
Jone Soft Generic Mod Enabler 2.6.0.157
2010. augusztus 8-án jött ki. -
Azt szerintem nem kell frissíteni, nekem is 2.4.0.145 a jsgme... abból a 2.6 mikor jött ki egyátalán? :) -
Kötelék.
Pogi a G4 -ben, én a G6-ban.
A G6 parkettán, és a G4 simán 70% os gázállással tudta tartani a tempót.
Üzemanyag közel azonos szinten.
-
IL-2 Sturmovik 1946 főkönyvtárába tedd a JSGME-t.
Miután frissítetted csinálj egy UP Update-Restore-t. Úgy működnie kell. -
Zoli105 #32246 Tom,Pogi nem az Upra gondolok ,hanem a Jgsme frissítésére mert 2.4-em van és felfrissíti 2.6 (amúgy ad valami új modot!?)na és innentől lép fel a baj aktiválom a modokat (Zuti1.13 stb) de a játék csak az alap 4.09-et tölti be, de miért mit csinálhattam rosszul!? vagy tegyem fel újra az egész up-ot(a játékot 4.09ig meghagynám csak az ultrapackot törölném)ez segíthet!? -
Lebowski #32245 van up201 full. azt rakd fel szerintem. de itt egy leírás + modok. sok sikert! -
bettly #32244 Sziasztok. letoroltem a jatekot egeszen az egesz pereputtyal, es ujra akarom tenni. Kerdes: a jatek inst. es a patchek utan tehetem direktbe az UP 2.01 vagy eloszor a UP 2.00 es csak utana -
DonPetrucio #32243 Sziasztok!
Nekem gyakran az a hiba lép fel a játékban, hogy egyik bevetésről lépnék a következőre, akkor pedig nincs tovább, nem tudja betölteni a map-ot. Nem találkozott már valaki ezzel a hibával? És ha igen, nem tudja mit lehet ellene tenni? -
Az "Ultr@Pack Update & Restore" ikont elindítva a "Game folder"-t kéri, ami a játék főkönyvtára.
Ha viszont manuálisan másolgatsz, akkor a játék főkönyvtárán belül, a "jsgmemods" mappába kell rakni, a jsgme.exe ebből a mappából másolja a mod fileokat. -
Ha az UP telepítésére gondolsz akkor természetesen a főkönyvtárba. -
Zoli105 #32240 De pontosan hova kell tenni mert lehet hogy az a baja!:S
IL-2 Sturmovik 1946 főkönyvtárába
vagy a
jsgmemods mappába!? -
Zoli105 #32239 öööö hát izé nem!:S de magától kiszedett mindent!és még sem mükszik!:S -
Nem, nálam jó. Frissítés előtt a jsgme-ben mindent kiszedtél az aktív komponens ablakból? Elvileg frissíteni csak úgy szabad...
mégegyszer THX.