91390
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hali!
Estére 1v1 gyakorló party-t rendezünk Tom-mal a szokásos felállásban, hogy ki fog hostolni az még kérdéses, jelszavas magyar prioritású Coop-ként fog indulni, ütközés este 8, fél 9 magasságában a Lobbyn, minden kompetens-t szeretettel várunk. -
mustang08 #32437 Honnan lehet letölteni a forgotten battles-hez az operation harbort, és a Ostfront - Decisive Battles In The East-et?
Ahogy én eszre vettem ezk egyfajta pack-ek.e -
Ennek a kubanskiloewe-nek egy csomó jó videója van.LINK -
Itt van néhány hír a múltkor vízre szállt fókáról.
LINK
-
Ma este lehet a WC - n fent leszek repülni egy kicsikét, tisztáződott a bannolás is... -
messerharcos #32433 gyerekek mentem most kicsit rigára zerózni:D kis kimaradás után, hát, kegyetlen jó éreztem magam:) az igaz hogy csak 5 gépet lőttem és ennél többször haltam meg, de sirály olt:) Összetalálkoztam egy spiti géppárral, egy századból valók voltak, repülök kicsivel felettük szembe, olyan 400-on, bázisra akartak jönni, de egyből feltépik utánam:) No több se kellett nekem:D Flaps és trim egyből be, és kezdődött a körhinta:D valszeg messzernek sejtettek azért tépték úgy neki az elején, aztán azért folytatták mert már nemvolt más lehetőség:D a gépem remeg, és nézem a plexi hátuljából ahogy egyre előrébb csúsznak a spitikéim:)
aztán szépen bekerültem mögéjük., addigra nulla méteren oltunk, és az előttem lelő spit már landing flapsel imádkozott az életéért és cidrizett mert már majdnem leesettt, másodpercek igaz átesés határán járt, aztán kiszedte, hát ahogy nagyjából nyugalomba hozta a gépét, már kopogtak is rajta a 20-asok, szakadt szét a szárnya:) a másik már mögöttem, és már a 4 húszasból hányja rám a nemszépet. Eltépem, trim flaps be, épphogy nem talált el, és folytatódott az előző, de ezután inkább felhagyott a körhintával. Repül tovább egyenesen, kicsit simogatom kiskalával, éles forduló majd jön elem szembe, látom miben jár az esze, a 4-20-assal le akart volna csulázni. No csináltam egy s-t, ő tovább repült és megint mögötte. Ekkor már nem fordult rám issza és elindul hazai irányba. Már előzne is meg, énmeg utánaszórok kiskalival, erre megint megfordult. Pont becsúszok utána, és egykét húszast belenyomtam. no megy még tovább, orsozik, csinál mindent, helyezkedek mögé, már lassan a felesleges orsozása miatt majdnem beérem megint, amikor egy 109-es rázuhan és elviszi.no de nem bántam, miközben csináltam égig izzadtam és remegett a kezem, k.vajó érzés volt:D egyébként jó sokszor leszedtek, mert 2 század s nagyobb létszámban fenn volt, no meg vissza kell rázódnom:)
Amugy tegnap este és azelőtt is nem sokan oltatok fenn, mi ez, mindenkinél megállt az élet?Vagy elfoglalt lett mindenki? este lesz valaki? kicsit jönnék.
-
Glo #32432 Azért vannak olyan manőverek, amit csak itt a virtual airshow-n lehet megcsinálni :) -
Apa kezdődik! VFAT 2010. -
Storm of War - sokkal részletesebb és nagyon jól finomhangolható FMB, egyedi lőszerkészlet, elhasználódás, hívójel. -
GálTomi #32429 képek Itt van pár szép scale csillagmotoros,gázturbinás és vitorlázó modell. (köztük az enyém is)
-
GálTomi #32428 Sajnos ezek a motorok alkalmatlanok ahhoz hogy repüljön velük a modell. Ezek egyedi tervezésű és gyártású díszmotorok. Méretükhöz képest nehezek és kicsi a teljesítményük.Modellmotorokban az üemanyagtól függetlenül vannak csillagmotorok de azok egy sorosak. A leggyakoribb az három-négy-öt hengeres kialakítás.Van hét hengeres is de pár év után leálltak a gyártásával mert nem volt gazdaságos... Soros motorból csak két hengerest láttam. -
Ja, Fókához már lenne is motor.... -
Ha ilyenbe csinálnának DB605-öst, esküszöm nekiállnék modellezni.... -
Il 2 setup-ban a Network-nél a Port legyen 21000-n és a tűzfalon legyen is nyitva, Il2-t és a Lobby-t engedd ki a netre szintén a tűzfalnál, Bluetooth-ot, és egyéb USB-s nyalánkságokat cibáld ki a gépből, Hamachi-t kapcsold ki, kb ennyi ami most eszembe jut.
-
Üdvözletem megint urak most az a probléma áll fent hogy nem enged be sehova stock 4.09cel sem -
És még néhány:
Bü 131
Caproni Ca.101
WM "Budapest II"
Ju-86K
He-45
CR-42 "Csér"
-
Itt egy remek oldal rengeteg fényképpel.
LINK
Ez is onnan van:
-
Pár kép, sajna csigavonal festésű légcsavarkúpos Emilt nem találtam, de csíkosat igen.
Bf 109 D1 csíkos orrkúppal:
D1 cápa feeling, és D1 színesben:
-
Ja ja. Az összeset nem szabad, csak azokat, amiknél nem dob fel üzenetet, hogy akad valamivel. Ha a komponensen hagyod egy ideig az egeret, kiírja hogy az mit csinál. -
Az összeset?Minek?Lehet,hogy ott akad össze valamelyik a másikkal.Elég a Warbirdsofprey vagy a Zuti 1.13,ezekben majdnem minden benne van. -
Üdvözletem urak böcsületesen feltelepítettem az IL-2-őt paccsokkal meg ultrapakkal kipróbáltam egy olyat hogy JSGME-ben az összes módot aktiváltam és amikor a repülőnek fel kéne robbannia megfagy a játék ATI videó kártyám van a legújabb driverrel -
A 151/20 az az MG FF max. De egyetértek veled. -
Szerintem azért, mert ez a Mesza Bf109 B akar lenni, látszik, hogy a szárnyban nem 151/20-asok, hanem sima kiskaliber van (nincs a púp a szárnyban lévő géppuskák alatt).
-
Lysandus #32415 Láttam, hogy van angol nyelvű verziója az oldalnak, de a manualok sajna németül íródtak... :-( -
Fürtös #32414 A Cockpit az egyik kedvencem még nem repültem il2 vel mikor láttam,egy időben faltam az animéket:D
Ha jól emlékszem az usteam üzemeltetett egy ftp-t ott tuti fent van de érdemes az animeaddict.hu-n is körülnézni.
Gogglizz rá mert ez a melós laptopom és ezen nincsenek meg a kömyvjelzőim.
Végső esetben kiírom neked dvdre és elküldöm:D -
Dora hibrid :D
Egyébként volt olyan Emil aminek csigavonal festésű volt a légcsavarkúpja? (in real) -
Lysandus #32412 De jó annak, aki ért németül!!! :-))) -
Kincset adtál a kezembe! A TDK-mhoz és szakdolgozatomhoz igen értékes forrásanyag. Hálám üldöz
-
Miért csak két tolla van a légcsavarnak? -
Ezen már csak nyomokban lehet zsír molekuláris szinten.
(Cyborg Evo)
Igazából az lenne a lényeg,hogy ne legyen agresszív a műanyaggal,meg ne jusson be a potikhoz. -
X52-höz nem ajánlom, utána tapadt a korong, mert feloldja a maradék zsírt. inkább grafitos vazelint ajánlom. -
Nemtom ezt az oldalt ismeritek-e:
http://www.die-deutsche-luftwaffe.de/
Az Archiv menü alatt vannak a luftwaffe gépeiről eredeti dokumentumok. Gépkönyvek, szerelési leírások, alkatrész jegyzékek, satöbbik. Qrvasok. És nem csak Messzer 109-es, hanem minden. Kb. mint a Hafner gyűjtemény, csak ezek ingyen letölthető cuccok. Az oldalt ismertem már régebben, de erre a menüre csak nemrég hívták föl a figyelmem.
-
WD-40-et lehet műanyag felületen alkalmazni?Jót tenne a joy-nak egy kis kenés már. -
Nem tudom, de jól néz ki. :) -
Ez a "The Cockpit" létezik valahol magyarul? -
Glo #32403 Ez a mesza a MAdMax légiháborús verziójából szabadult? :) -
Sir Cryalot #32402 Olyan, mintha átmentek volna "sharp" és blur shader kombinációkkal egy 3d renderelt animáción, felhőkön különösen látszik. -
Köszi, kíváncsivá tettél.
Ki is loptam két képet gyorsan:
-
A rüh vesse fel a qrva War clouds ip - cím felhasználós kidobálós rendszerét, hogy a rák törné ki a nyakát aki kitalálta...
Bemegyek csatlakozok, sajna elírtam a felhasználót (101/9_ata helyett 101/9_aTa) beenged, repkedünk, gyilkolunk 1000-el, sajna a balfékségem miatt (1x lelőttek, 1 x belementem 800-al a liberatorba, egy saját légvédelmi találat és a végén leradíroztam a saját irányítóttornyot felszáőlláskor) kirúgott a szeró. Mikor visszalépnék, látom h bannolva vagyok többszörös felhasználónév miatt. mondom mi a f@sz van az előbb még beengedett. Oké, semmi gond, belépek kis t betűs névvel, ugyanaz a mese. Hát a tetves ördög megegye a belüket, nem elég hogy alig kerül rá hetente 1x időm akkor is ilyen faszságok miatt nem tudok repülni?????
És még csodálkoznak hogy sokszor 4 ember sincs a rohadt szerón????
Pedig olyan jól ment, 1 rácapás, 2 kill és egyébb finomságok.... -
Szepy2884 #32399 vóóóóótmáá!!! :))))