IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    gyerekek mentem most kicsit rigára zerózni:D kis kimaradás után, hát, kegyetlen jó éreztem magam:) az igaz hogy csak 5 gépet lőttem és ennél többször haltam meg, de sirály olt:) Összetalálkoztam egy spiti géppárral, egy századból valók voltak, repülök kicsivel felettük szembe, olyan 400-on, bázisra akartak jönni, de egyből feltépik utánam:) No több se kellett nekem:D Flaps és trim egyből be, és kezdődött a körhinta:D valszeg messzernek sejtettek azért tépték úgy neki az elején, aztán azért folytatták mert már nemvolt más lehetőség:D a gépem remeg, és nézem a plexi hátuljából ahogy egyre előrébb csúsznak a spitikéim:)
    aztán szépen bekerültem mögéjük., addigra nulla méteren oltunk, és az előttem lelő spit már landing flapsel imádkozott az életéért és cidrizett mert már majdnem leesettt, másodpercek igaz átesés határán járt, aztán kiszedte, hát ahogy nagyjából nyugalomba hozta a gépét, már kopogtak is rajta a 20-asok, szakadt szét a szárnya:) a másik már mögöttem, és már a 4 húszasból hányja rám a nemszépet. Eltépem, trim flaps be, épphogy nem talált el, és folytatódott az előző, de ezután inkább felhagyott a körhintával. Repül tovább egyenesen, kicsit simogatom kiskalával, éles forduló majd jön elem szembe, látom miben jár az esze, a 4-20-assal le akart volna csulázni. No csináltam egy s-t, ő tovább repült és megint mögötte. Ekkor már nem fordult rám issza és elindul hazai irányba. Már előzne is meg, énmeg utánaszórok kiskalival, erre megint megfordult. Pont becsúszok utána, és egykét húszast belenyomtam. no megy még tovább, orsozik, csinál mindent, helyezkedek mögé, már lassan a felesleges orsozása miatt majdnem beérem megint, amikor egy 109-es rázuhan és elviszi.no de nem bántam, miközben csináltam égig izzadtam és remegett a kezem, k.vajó érzés volt:D egyébként jó sokszor leszedtek, mert 2 század s nagyobb létszámban fenn volt, no meg vissza kell rázódnom:)
    Amugy tegnap este és azelőtt is nem sokan oltatok fenn, mi ez, mindenkinél megállt az élet?Vagy elfoglalt lett mindenki? este lesz valaki? kicsit jönnék.