IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A rüh vesse fel a qrva War clouds ip - cím felhasználós kidobálós rendszerét, hogy a rák törné ki a nyakát aki kitalálta...
Bemegyek csatlakozok, sajna elírtam a felhasználót (101/9_ata helyett 101/9_aTa) beenged, repkedünk, gyilkolunk 1000-el, sajna a balfékségem miatt (1x lelőttek, 1 x belementem 800-al a liberatorba, egy saját légvédelmi találat és a végén leradíroztam a saját irányítóttornyot felszáőlláskor) kirúgott a szeró. Mikor visszalépnék, látom h bannolva vagyok többszörös felhasználónév miatt. mondom mi a f@sz van az előbb még beengedett. Oké, semmi gond, belépek kis t betűs névvel, ugyanaz a mese. Hát a tetves ördög megegye a belüket, nem elég hogy alig kerül rá hetente 1x időm akkor is ilyen faszságok miatt nem tudok repülni?????
És még csodálkoznak hogy sokszor 4 ember sincs a rohadt szerón????
Pedig olyan jól ment, 1 rácapás, 2 kill és egyébb finomságok....