91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Igaza van Vogel nek. Arra fölösleges a 2 giga.
  • Her Laca
    Milyen felbontásra érted ezt? Mert nem hinném,hogy egy átlag 22" os monitor felbontásánál problémája lenne a gtx460 nak.
    Vagy mégis? Persze full HD az más.
  • Solt
    Nem akarok beleszólni, de sem a RoF-nak, sem az ArmA2-nek nem elég a kompromisszum nélküli futtatáshoz! :) Teljesen attól függ a dolog, hogy ki mivel játszik...

Viszont a 2GB ezekre a kártyákra felesleges, ahogy azt Vogel mester írta.

• V Domino #32594
    Vegyed megfele!:)Nekem 1Gb-os van,szerintem most a legjobb ár/érték arányú kari,nagy tuningpotenciállal.Semelyik játékkal nem kell kompromiszumot kötnöm,full beállításokkal visz mindent,persze kell neki egy jó proci is,ami kihajtja.
  • galimatika
    Irigylem a gondjaid Laca
  • spargarepa
    a mai játékokhoz egy normál felbontáson (nem 1080P) elég szokott lenni az 1 giga ram is. feltte akkor kell hogyha FullHD vagy esetleg 2-3 monitor mindegyik Full HD ban..:d de oda már kell egy SLI/Crossfire..:D deszéplenne ha "2 hét" múlva úgy lemenne az ára hogy emg tudnék venni egy olyan konfigot ami ezt tudná..:D
  • Szepy2884
    Ja, az alaplap lesz DDR3-as. Ennek az 1GB vs. 2GB-nak azért majd utánanézek, de köszi az infót.
  • Vogel
    GDDR5 lesz az. De én nem adnék ki a 2Gigára plusz pénzt, mert parasztvakítás. A nagy felbontásokhoz kellene ennyi (még a csúcskategóriás karikon sincs 2Gb), de azokon a felbontásokon már lassan számol a GPU. Szóval hiába tárol sok adatot, ha nem tudja feldolgozni. Aztán amilyen áron van az lehet jobban megéri egy kategóriával felette lévő kártya. Gondold át. Nem fikázni, csak segíteni akarok. Én az 1Gigással szemezgetek :)
  • Szepy2884
    Én pont egy 460 GTX 2GB DDR3-al szemezgetzek. De mivel nem sűrgős, majd csak jövőre vagy esetleg 2 hét múlva veszem meg.
  • Her Laca
    70 ért máshol is kapok G940 et. Pontosabban 76 körül.
    A Warthog meg minimum 130 körül állna meg .
    Annyit meg szándékozom belefeccölni. Akkor már inkább egy GTX570 en agyalnék.
  • spargarepa
    most néztem hha egy quad core-os, gtx460-as, 4giga ram (ddr2 csak)-os gépet terás vinyóval 150 000-ből összelehet rakni, egyik haveromnak csináltam mivel valamicskét értek hozzá, nemsokat de valamit :D sszal lehet h annyira nem is reménytelen a helyzet a "2hetes" megjelenési idővel számolva :D ha valaki akarna gépetvenni akk eltudom küldeni a pontos típusokat... egyedül ház nincs beleszámolva minden más igen :D
  • Vogel
    Látom mindenkinek hoz a Jézuska. Nekem most a héten sütötte meg magának vacsorára a 8800GTS-emet:(
  • Zpogi

Igazad van Laca,de a G940 is 73 ezertől indul a PIXmania-nál,bár ahhoz azért már adnak pedált is,viszont ha meg pedálod van akkor felesleges.
  • VO101Tom
    Ezekhez külön driver -ha jól emlékszem- nincs, az nem akadhat össze, az USB-s cuccokból 128 használható asszem egy PC-n, szal darabra elfér, il-2 kezel több vezérlőt is (pedál, joy, mindenmás), nem hiszem hogy gond lenne. Ja Lacusch írja is, hogy neki is keverve van a pedál-joy-gázkar. Tehát igen :)
  • Her Laca
    Tudom ám mire ,kire gondolsz kis gonosz törpe:)

Persze hogy jobb:) ez nem is vitás.
  • Lebowski
    pedig a cougar jobb mint az x52. vagy nem? :D jujjjj :) najó nem feszegetem tovább :)
  • Her Laca
    Nem:)
    Olvastam róla az még többe lenne mint a Warthog,már ha azt akarom ,hogy jó is legyen.
  • Lebowski
    laca és a cougar meg se fordul a fejedben????? :D:D:DD
  • Lacusch69
    Én egy MS Sidewinder FFB-t használok az X52 gázkarjával + pedálok.
    A MS gameportos, a többi USB-s. Remekül működik, a gameportnak van most valami hibája, de független a másik kettő használatától.
  • Her Laca
    XD:
  • Solt
    Akkor máshol 130ezer... pixmániától csak vas, vagy betongolyót rendelünk, ami tuti nem romlik el!! :D
  • Her Laca
    Tom! Ha veszek egy evot ami fsb s azt tudom használni az X52 gázkarjával ?
  • Her Laca
    Jelenleg a pixmaniá- tól rendelhető úgy látom és biza 100 ezer hufnágel.
    Na ez nem az az összeg amit egy joy ért kifizetnék:) akármilyen fém meg hutyutyu.
    Azért meg kell hagyni gyönyörű egy darab ,még a nappali díszének is elmenne:)
  • Her Laca
    Pogi testvér:)
    Én nem egy autó árát akarom joy ra költeni:))
    Mennyibe is kerülhet ez?

Messerharcos!

Nem kell mondani semmit. Egyszerűen elmondtam Székely barátunknak a tényeket.
  • messerharcos
    Laca, erre mit mondjak, attól még nem kell abbahagyni az online örömrepkedést:) ha unod a zil-2-őt, akkor rise of flightal kapcsolódj ki egy kicsit:)
  • Zpogi
    Szia Galiba,már vagy ezer éve nem láttunk,üdv újra közöttünk!

Laca: én a Thrustmaster Warthog-ra szavazok!

Ha váltanék én csak erre,mert az X65-nek ugye nem mozog a botja,a G940-nek meg van valamilyen Driver Bug-ja,amit nem tudom,hogy azóta javítottak-e,de nagyon sokan panaszkodtak rá.
  • VO101Tom
    Én Evo-t 1-2 évente újat vettem. Akkor érzed csak igazán, hogy az "öreg de még jó"-nak gondolt joy mennyire is szar volt már :) Főleg, ha már olyan holtjátéka van, hogy apróbb mozdulatokat nem is kezeli...
  • Solt
    Nekem G940-van, már írtam a RoF topikban! :) ( Dummy is )
  • Lebowski
    én csak a 65-öst próbáltam ki, de számomra nagyon fura volt. persze biztosan egy idő után meg lehetne szokni, de akkor sincs meg az a bottépős fíling :) de a gázkarja nagyonjó. én nem váltanék erre :)
  • Szepy2884
    "A saitek nagyon ütős ,de a joy meg nem mozog."

Épp ez az! Nagyon szívesen kipróbálnám, mert lehet hogy elsőre nagyon szokatlan lenne, de van egy érzésem, hogy nagyon rákapnék.

Közel 6 éve van meg az EVO-m. Ez idő alatt kontak spay-t sem látott, és nem is érzem úgy hogy kéne neki. Egyedül a hat-switch szarakszik néha. De egy valamit akkor is kezdek benne utálni egyre jobban már attól a pillanattól hogy megvettem. Mozog. Ezzel nem lenne baj, csakhogy egy a mozgás 15-20%-ban holtjáték! Ennek következtében szinte képtelen a finom apróbb mozgásokra a joy. Lehet, hogy csak az enyém ilyen és nekem ez a normális, pedig tudom hogy nem az. Épp ezért én az apróbb mozdulatoknál nem is vezérlem a gépet, hanem csak toszogatom mintha ha csak billentyűvel irányítanék. Nem tudom érthető e.
  • Her Laca
    Sanyónak van G940 e.

Ami mellette szól az az ,hogy fsb-s van hozzá pedál.
    Csak azt nem tudom,hogy milyen tartós,mondjuk egy év távlatából ezt már lehet látni.
    A saitek nagyon ütős ,de a joy meg nem mozog. Bár lehet meg lehet szokni.
    A gázkarja az fenomenális azt nagyon eltalálták.
    Áruk kb ugyanannyi.
  • Szepy2884
    Véleményt az alkosson akinek van tapasztalata vagy ezzel vagy másikkal vagy mindkettővel. Szerintem körünkben ilyet nem nagyon találsz, így vedd meg azt, amelyik jobban tetszik.

Amúgy a Saitekre szavazok.
  • galimatika
    Jaj ne is mond. Vettem egy ilyen androidos kütyüt. A szám azóta is nyitva
    Már annyit mojoltam vele, hogy jelenleg csak azzal tudom kikapcsolni a pc-m. Mondjuk azt viszont bárhonnan Hihetetlen cucc

Az előbb megnéztem a videókat meg a képeket a BOB-ról.
    Apám!! Ha ez a cucc kijönne végre, tuti kidobnám a csajomat!!!

• Her Laca
    Apropó!
    Véleményeket szeretnék hallani.
    G940 vagy saitek X65F
    Árakat ne nézzük az momentán nem érdekel.
  • Her Laca
    Hogy szakadna rád a nádtető te:)
    Azért nem olyan vészes a helyzet ,pontosabban fogalmazva ,várom ,várom,de mivel időm sincs igazán játszani így azért nem dőlök a kardomba.
    Néha jó lenne repkedni,no meg inkább azért is várom,mert egy tanulási folyamat érdekessé tenné.
    És nem ábrándultam ki az Il2 ből ,csak unom:) Ismerem minden porcikáját ,
    semmi motiváció nincs már benne,akiket le lehetett lőni a virtuális égről azokat már mind lelőttem , engem is ledaráltak már ahogy kell,igazán újat nem nyújt a dolog.
    Ez olyan mintha rutinból szeretkeznél,jó ,jó de nem az igazi:)
    Mostanában sakkozok a pc-m ellen:) Ja meg a telefonomon tornyot építek:D
  • szekelyland
    Elképzelem magamban, ahogy Olegéknél egy kis irodában kis szemüveges muksi éjt nappallá téve gyártja photoshopban a képeket péntekre, amiket Bob néven játéknak hitetnek velünk, miközben a gárda vmelyik újabb 3D súterr játékot fejleszti és röhög a markába hogy a szimulátoros közösség mennyire benedvesedve várja a gémet ami sose jön ki mert csak az il2-ből kiábrándul pilóták vágyakozásának a képzelt tükörképe....

Bocsi Laca
  • galimatika
    No akkor tényleg minden a régi
    Sose jön az ki én mondom
  • galimatika
    Talán januárban
    Akkor elkezdem felpakolni a cuccokat, azt ha elakadok majd úgy is visítok.

THX!
  • VO101Tom
    Mikor repültél utoljára? Kb április óta nem változott az UP, ehhez igazodj :)
  • Her Laca
    Én nem tom ,már vagy 3 hónapja nem repkedek.
    Szerintem el is felejtettem.
    Várom azt a nyűves BOB ot ,de csak nem akar megjelenni ,hogy Oleget vinné el a kórság:)