IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    "A saitek nagyon ütős ,de a joy meg nem mozog."

Épp ez az! Nagyon szívesen kipróbálnám, mert lehet hogy elsőre nagyon szokatlan lenne, de van egy érzésem, hogy nagyon rákapnék.

Közel 6 éve van meg az EVO-m. Ez idő alatt kontak spay-t sem látott, és nem is érzem úgy hogy kéne neki. Egyedül a hat-switch szarakszik néha. De egy valamit akkor is kezdek benne utálni egyre jobban már attól a pillanattól hogy megvettem. Mozog. Ezzel nem lenne baj, csakhogy egy a mozgás 15-20%-ban holtjáték! Ennek következtében szinte képtelen a finom apróbb mozgásokra a joy. Lehet, hogy csak az enyém ilyen és nekem ez a normális, pedig tudom hogy nem az. Épp ezért én az apróbb mozdulatoknál nem is vezérlem a gépet, hanem csak toszogatom mintha ha csak billentyűvel irányítanék. Nem tudom érthető e.