91390
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Van valakinek képe a Héja II. pilótafülkéjéről? A Daidalos szeretné ezt is lemodellezni. :) -
lesz is sírás majd a vereseknél :D -
Rövid összefoglaló a 4,10 ről:
Tesztelt gépek: Fw 190 A4, 109 G2, 109 F4 Spitfire VB:
Fóka: Nagyon látványos a repmodell, a magassági mintha érzéketlenebb lenne ugyanazzal a joybeállítással,a gép orra nem ugrik olyan erősen, viszont sokkal jobban lehet húzni, nehezebben esik át. Energiavesztés sokkal kisebb lett, 400km/h, 45 fokos bedöntés, 180 fokos kanyar, golyó középen kimenő sebesség 110% 100as pp 380 km/h. És a gép mintha jobban emelkedne, de ezt konkrétan nem mértem.
Messzer: mintha nagyobb sebességnél picit könnyebb lenne a kormány, amúgy nem mnagyon érezhető változás.
Sptfire - érezhető változás, a kormány lustább lett, és ha gyorsabban rántod még kevéssé is, akkor egyből jobb dugóba esik. Kanyarodni csak úgy lehet ha egyúttal az oldalkormányt is belépi az ember mert hanem dugó lesz belőle. A motor negatív G re lefulladhat újabban. Ha 220 alá esik a sebesség, pl hosszas forduló után, megszűnik a kormányerő, szinte mintha nem is húznák a joyt. Ezt megfigyeltem a Héjánál is, ami egy elég jól manőverezhető gép, kis sebességét és gyenge fegyverzetét leszámítva jó kis gép, majd remélem csinálunk jó kis hazafias retró pályát, Emilekkel, Héjákkal raták, csajkák és migek ellen -
Kojak23 #32875 Velem is van ilyen. Sokmindentől függ. Mivel repülsz, ellenfelek mivel repülnek, milyen a környezet, milyen a hangulatod... -
messerharcos #32874 gyerekek én ezt nem értem, néha vmi elkap és jól kezdek játszani és minden szögböl eltalálom az elent, bátran hosszan lövök és sokszor csak érzésbő nem biztosra, és megy, aztán meg hosszú ideig akkora béna vagyok.......ma egy darabig ugy éreztem...mindenhonnan eltudtam találni a gépeket.. aztán akkora sz...r lettem....vagy csak az új patch miatt ment, nem értem
-
nem is rossz ez a 4.10
az a5-ös fókát próbáltam, mintha jobban fordulna (a g6-os mesza is)
külön öröm hogy az up mod enabler megtartotta a 4.09-et is :) -
Lysandus #32872 De legalább józanodtok.
-
Szepyyyyy
Jössz ma este négytizezni? -
Van most valamilyen online war amin több magyar is játszik? -
#32804 -
Amery #32868 Hali
Írd le légyszíves, h mi volt a gond. Nálam ugyanez. A nagy fájlokkal küzdm mint atom, 1-2 %-ot tölt le belőlük, aztán próbálja újra, sikertelenül.
Kösz -
mtz 82 zts #32867 A 4.10m peccs csak a 4.09m -re telepítve működik?
Ha az ultrapeccsre rárakom az úgy nem lesz jó? -
*Bocsánat: pályaudvart -
Mesterrel repültünk War Clouds-on, és kibombáztuk a saját repteret. Kick-et kaptunk, és most kínosan érezzük magunkat... -
És Laca, egyet tudsz mondani, mert nem találtam, kéne a COOP-hoz... -
ok -
Van. Vagyis volt! Nem is egy. -
Volt olyan Luftwaffe század, amiben magyarok repültek? A 2.VH.-ban... -
Track lejátszásnál menüben van egy Inflight messages nevű kapcsoló,azt billentsd lenti állásba,így nem lesznek feliratok. -
Ma este en is bejelentkezek egy kiss unnepi dogolasra -
megvan... -
MA 20:00-KOR HOSTOLOK EGY NAGYOT! ÉN CSINÁLTAM A COOP-OT, LENYOMJUK ÉS TOLHATUNK VALAMI MÁST. KÉRLEK GYERTEK EL HA TUDTOK. KÖSZÖNÖM.
Ui.: Oké Laca, bocsi.
Fecska te is jöhetsz, tracket csinálni, ha jössz, rakok bele static camera-kat is... -
Boldog Karacsonyt utolag is!
segitseget szeretnek kerni!
suliba kene februar elejere egy dolgozat (kisfilm)
nem talalok egy ertelmes temat ugyhogy ezt meg kell probalnom
szeretnek toletek kerni annyi tracket, vagatlan filmet, ahanyat a gmail tarhelye elbir
(Over 7534.038872 megabytes (and counting) of free storage.) :)
szeretnek beloluk egy filmet csinalni
a [email protected]
e-mail cimre varom a filmeket, il-2 legyen a targy, es egy par soros leiras is kellene hozza (mivel? ki ellen? hogyan? hol? ki segitett? meg ilyenek)
Nagyon Nagyon Megkoszonnem!!!
es meg egy: ki lehet kapcsolni a feliratokat?
gazkar allas feklap futomu meg a sebbesseg magassag?
Koszonom Szepen elore is!!
Szamitok Ratok! -
Olvass már egy párat vissza ,leírták már vagy négyen szájbarágósan ,nehéz felfogásúaknak (PL ÉN!!) is érthetően ,hogy mit kell csinálni.
-
Pontosan, 4.10-re hogy rakjam fel az Up-t? Úgy mint 4.09-re? -
"Elkell hogy keserítselek, de egy fejsze nyelével is ledogol nem csak téged, hanem elég sokakat."
Ez találó:))
-
Nekem nagyon tetszett a tegnap esti össznépi kutyaharc, sűrűbben is csinálhatnánk hasonlót.

Az F2-es Mesza orrában az MG/FF-el külön jó ötlet. Végre azzal is lehet komolyabban harcolni, és nem csak meggymagokat köpköd. -
Szepy2884 #32851 "Ha lekapcsolod a kabin nézetet, ott pontos számszerű értékkel írja ki a +- G -t."
Jah kérem, ha csak ezen múlik, akkor én sosem fogom látni a számszerű G értékeket
"mert este Fibrizzo 41-es Miggel és Lagg3-al ledogolt G-2ben, érdekelne, hogy én bénáztam, vagy azok is javultak ennyit."
Elkell hogy keserítselek, de egy fejsze nyelével is ledogol nem csak téged, hanem elég sokakat.
Kedvem lenne összerakni pár jetfly-os bajnokkal. Érdekes lenne, az már biztos. -
Szepy. Ha lekapcsolod a kabin nézetet, ott pontos számszerű értékkel írja ki a +- G -t. Egyébként a bal alsó G ha megjelenik, akkor olyan 6-10 között lehet, ha villog akkor 10 fölött, az kritikus tartomány.
Alapvetően a gépek vezethetősége nem változott, miért is változna, hiszen az il-2 is elég jó szimulátor, akármennyit csiszolnak rajta, "újra megtanulni vezetni" -ahogy tegnap mondták páran - sosem kell. BoB detto. Az, hogy a fókát jobban lehet tépni, az egy dolog. 1v1-ben, a tegnapinál sokkal szabályozottam keretek között végig kellene próbálgatni a géptípusokat, mert este Fibrizzo 41-es Miggel és Lagg3-al ledogolt G-2ben, érdekelne, hogy én bénáztam, vagy azok is javultak ennyit. Szal az éremnek két oldala van - ahogy mondani szokták :)
Ami az újításokat illeti, az UP-t upgradelve is fel lehet tenni a patchet, a guide-ot viszont mindenképp töltsétek le, abban le van írva 35 (igen, harminc öt) oldalon keresztül, hogy mi változott, és ezeket hogy használjuk. Hogy Olegtől fizut kapnak-e ezért, nemtom, nekünk mindenesetre ingyen adják - ami a mai tendenciákkal teljesen szembemegy. Nemtom kinek és miért tűnik ez összecsapott patchnek (jobb esetben pár óra céltalan ökörködés után), mikor a tegnapi repülés alapján a tizedét sem látták annak a munkának amit ebbe fektettek. Szerintem nem ezt érdemlik a készítők, mégha olyan hatalmas hibák maradtak is benne, hogy a view object menü nincs kitöltve, vagy a Hs gunpodja nem látszik a menüben mikor ráteszed. Ott a MOD, bárki csinálhat hozzá gépeket, objecteket, neki lehet állni, és megmutatni mennyivel jobban lehet ezt csinálni.
-
Thx -
Lebowski #32848 upupdate könyvtár il2őn belül. upupdate elindít, és a 2.01es verziót kell kiválasztani. ez elbrügyög egy darabig, majd megcsinálja, és stock 4.10ként a jsgme-ben megjelenik. -
Kellemes Ünnepeket minden szobapilótának!
A 4.10-hez kérnék egy jó linket és megkérdezném hogy ezt csak a UP201-re kell telepíteni és ennyi? -
Szepy2884 #32846 JSGME megvan? Csinálj rajta egy update-et és voálá! -
mtz 82 zts #32845 Honnan tudom letölteni a v4.10 m pach-et?
Vannak a pachben új gépek? -
Szepy2884 #32844 Újabb észrevétel. A bal asló sarokban ha G terhelés éri a gépet, megjelenik egy "G" betű, de értéket nem ír ki. Sajnos.
Ma beraktam az ace lavor 5-öst a G-14-esem ellen. Simán ledogoltam. Ettől függetlenül nem mondanám, hogy a késői Messerek dogolásra valók, de kifejezetten felhasználó barátabbak. Ez minden képen pozitívum, különösen, ha azt vesszül alapúl, hogy Olegék a G-2-től felfelé bizony gyalázatos módon elbántak az összes Messerrel (szovjet levéltári adatok alapján persze
).
A leszállás is simább lett a gépekkel, nem patognak annyira. -
Akkor én is hozzászólok.
Alapvetően Szepy elmondta amit én is érzek,ami jó, hogy a Fóka repülhetőbb érzetű,a G6 os is agilisabb lett,de azt gondolom a tegnapi negyed órás repkedés után ,hogy ha nem adták volna ki sem vesztettünk volna sokat. Megszokjuk ezeket a kis változásokat oszt olyan mintha semmi sem történt volna.Nekem olyan semmilyen benyomásom lett ,de persze ez csak az én véleményem. -
messerharcos #32842 csak gyenge szar motorja van és kiszolgáltatott célpont. Gyerekek a tegnap este igazán jó volt, nagyon sokan voltunk éés olyan jó hentelést csaptunk amilyen már rég nem volt:)
énmeg egész jól éreztem a célzást magamhoz képest, a 4.10-et meg ha összecsapták ha nem, de a német részét jól megcsinálták és ez a lényeg:D
részemről én elégedett vagyok:D -
Kojak23 #32841 További hiba: ahol a típusok adatait lehet megtekinteni ott az új gépeknél üres lap van 
Annak ellenére hogy mennyit ültek rajta tényleg olyan mintha összecsapták volna.
A Hs129 viszont nagyon tetszik, jó a fegyverzete, és a 7.5cm-es ágyúval igazi tankgyilkos
-
Lysandus #32840 Ültem egy kicsit spit V-ben. Nos, negatív G-nél kihagy a motor, és ha elveszti a sebességet menthetetlenül leesik, mint egy tégla. Fordulni persze még tud. -
bettly #32839 Elkesve is de egy aldott bekes karacsonyt kivanok.......hat 4.10 patch ;ajandek' ahogy lennebb irja UpdateRestore-t adtam tenyleg felteszi a 4.10 patch-ot is meg is jelenik aJSGME - ben 4.10 stock indul latom a valtozast hat eddig jo. Aktivalom aWarbirdsofPreyt utana tehat mod-dal jatszodjam.........ennek lottek semmi , nem tudom mi lehet, hat.......boldog unnepet tovabbra is tisztelt barataim