IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy. Ha lekapcsolod a kabin nézetet, ott pontos számszerű értékkel írja ki a +- G -t. Egyébként a bal alsó G ha megjelenik, akkor olyan 6-10 között lehet, ha villog akkor 10 fölött, az kritikus tartomány.
Alapvetően a gépek vezethetősége nem változott, miért is változna, hiszen az il-2 is elég jó szimulátor, akármennyit csiszolnak rajta, "újra megtanulni vezetni" -ahogy tegnap mondták páran - sosem kell. BoB detto. Az, hogy a fókát jobban lehet tépni, az egy dolog. 1v1-ben, a tegnapinál sokkal szabályozottam keretek között végig kellene próbálgatni a géptípusokat, mert este Fibrizzo 41-es Miggel és Lagg3-al ledogolt G-2ben, érdekelne, hogy én bénáztam, vagy azok is javultak ennyit. Szal az éremnek két oldala van - ahogy mondani szokták :)
Ami az újításokat illeti, az UP-t upgradelve is fel lehet tenni a patchet, a guide-ot viszont mindenképp töltsétek le, abban le van írva 35 (igen, harminc öt) oldalon keresztül, hogy mi változott, és ezeket hogy használjuk. Hogy Olegtől fizut kapnak-e ezért, nemtom, nekünk mindenesetre ingyen adják - ami a mai tendenciákkal teljesen szembemegy. Nemtom kinek és miért tűnik ez összecsapott patchnek (jobb esetben pár óra céltalan ökörködés után), mikor a tegnapi repülés alapján a tizedét sem látták annak a munkának amit ebbe fektettek. Szerintem nem ezt érdemlik a készítők, mégha olyan hatalmas hibák maradtak is benne, hogy a view object menü nincs kitöltve, vagy a Hs gunpodja nem látszik a menüben mikor ráteszed. Ott a MOD, bárki csinálhat hozzá gépeket, objecteket, neki lehet állni, és megmutatni mennyivel jobban lehet ezt csinálni.