91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    nálam jó.
  • Lebowski
    igen, x52-vel :)
  • szekelyland
    lehet nem négy csillag a jelszó......
  • mijki
    nem tudok felmenni Il-2 TS-re...kéri a jelszót, én beírom a ****-t és nem jó...
  • szekelyland
    Én a nagyapám olvasószemüvegét használom élsimításra, egyáltalán nem lassítja a gépet.... de még 640*480 nál is gyönyörűen elmossa a pixeleket...
  • spike84
    Érdekelne, hogy van-e valami kis elsimításra lehetőség nvidia kártyáknál, gts 250...a driver nem tudja ráerőltetni.
  • Zoli105
    Oké köszönöm :)
  • Amery
    Itt a megoldás bombázóra :)
    link
  • Szepy2884
    Ez vmi eszméletlen szép. Gratula a kitartáshoz!
  • Her Laca

""Ahhoz, hogy a hat switch-el folyamatosan mozogjon a kép mit kell beállítani? ""

Erre kérdeztem rá.hogy X52 joy alkalmazásával ,avagy másik eszközzel.
  • szekelyland
    A kormányt úgy használtam h a kormány volt a csűrő, a fék a magassági fel a gáz a magassági le.
  • szekelyland
    Régen, az il2 elején kormánnyal kezdtem, egy Genius speed Wheel-el a repülést. Majd amikor lett joyom, a pedálrészt meghagytam, a kormányban levő elektronikát betettem egy dobozkába. Nekem bevált, csak a bal pedál idővel szarrákopott, mert mindig egy kicsit ugyebár a német gépeket be kellett lépni balra emelkedéskor meg gyorsításkor a golyó középen tartássáért. Most a joy csavarós rudderjét használom, megszoktam de úgy érzem nem az igazi, a mai napig reflexből belépek a lábammal egy-egy célzásnál. Én egy régi joyt akarok szétszedni, eygyik tengelye elég jó, leszedem a markolatot, csak a nyél marad a talppal, ami rögzítődik egy lemez élére, egy-egy pedál amelyik középen egy tengelyen fordul, a végeik a joystick csonkján keresztül össze vannak kötve, így a két pedál egymással ellentétes irányba mozdul el és ha erős a spárga akkor a lábad tudod rajta pihentetni anélkül hogy lenyomnád mert elvileg a két lábaddal egyforma erősen nyomod a pedálokat.
    Aki esetleg nem érti annak lerajzolom a cuccot, mert egyelőre nekem is csak tervasztalon van a dolog.
  • VO101Tom
    Newview további dolgait passzolom, én sosem használtam, de tudom, hogy van ilyen, és sokan repülnek vele. Én az Egér + joy híve voltam nagyon sokáig, pár éve TrackIR-em van.
  • Lebowski
    köszi szépen :)

valamit nagyon elronthattam, mert ahogy mozgatom a joyt a fej úgy fordul utána :D
  • Lebowski
    hogymi?:)
  • Her Laca
    Fix52 nél?
  • TG Gida
    Hali!
    Én egy darabig próbálkoztam ezzel,csak az a baj,hogy mivel nincs összekötve a két pedál,mint egy repülős pedálnál,ezért folyton tartani kell a lábamat fölötte,hogy véletlen le ne nyomjam.Egyébként nem volt rossz vezetni a gépet,csak kicsit fárasztó.
  • mustangdc3
    teccet nekem az new view dolog meg is csináltam de a config exe.be minden kérdőjellel van mutatva az érzékenységet így nem tudtam h tudom állítani am meg tök jó
  • VO101Tom
    A newview progi kell neked, legalul van a link.
  • Lebowski
    Ahhoz, hogy a hat switch-el folyamatosan mozogjon a kép mit kell beállítani?
  • Lebowski
    hajjaj :D
  • Solt
    Ne viccelj... legalább nekem is van valami hasznom ebben a topikban! :D
  • Lebowski
    köszönöm a segítséget, sikerült :)
  • Solt
    ;)

( záros határidőn belül emiatt rendes pedált fogsz venni, mert rákattansz, ez meg csak félmegoldás :D )
  • Lebowski
    RÁLELTEM :)
  • Lebowski
    igen mástól is hallottam :) csak szeretném kipróbálni. meg bombázót így vezetni marha nagy poén lenne, hogy a kormány a csűrő, van rajta egy tekerentyű monnyuk az lenne a magassági, és a pedálok a lapát. ráadásul ffb-s így tényleg olyan lenne, mintha egy bombázót vezetnék, kivétel persze a magasságit, de azt úgy se használjuk oly heves mozdulatokra:).
  • Lacusch69
    Fél óra után belefáradsz, mert nem mérleg elven működik.
  • Lebowski
    :) szerintem egy más verziójú profilert használunk :) én ilyet nem találtam :)
  • Solt
    Legfelül! :)
  • Lebowski
    na ezt nem látom hol :)
  • Lebowski
    erre gondolsz? mert mind a két pedálra rudder van belőve, értelemszerűen a jobbra és balra változik :) :rudder
  • Solt
    Van egy "combined" fül, onnan kell kivenni a pipát... ( vagy odarakni :D )
  • Lebowski
    akkor lehet én rontottam el valamit. meglesem gyorsan :)
  • Solt
    Logitech kormánynál a driverben be lehet állítani, hogy külön tengely legyen a gáz és a fék... ( DCS alatt nekem ez működött )
  • Lebowski
    próbálkozott már valaki azzal, hogy egy kormányhoz való pedált használjon rudderként? mert két külön tengelynek érzékeli ugye a gázt, és a féket így nem lehet ugyanarra a "rudder axis"-re beállítani.
  • Lebowski
    én a heinkel-t ajánlom :) természetesen a 111-est:)
  • szekelyland
    ha fenn van az ultrapack s nem szamit a gep lehet F-86 ot v vmeik más jetet használni vagy a Su 26-ot ami iar-81 alakkal repül. Na az az igazi műrepülőgép. Szinte mint az Xtra 300-as
  • PhantomAss
    viszont a játékban csak merlines pónik vannak
    a B, C változat kifejezetten fürge kis magasságban is, a d már elég lomha
  • VO101Tom
    Hello. Innen leszedheted a "Magyar Sasok" és az "Egy gép nem tért vissza" c. filmet is mpeg-ben.
  • spargarepa
    az Allison 1710 es motorral volt gyenge ( ha jól néztem, pedig a p-38 asban is azvan csak 2:) )és a RR merlinnel jobb :)