IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    Régen, az il2 elején kormánnyal kezdtem, egy Genius speed Wheel-el a repülést. Majd amikor lett joyom, a pedálrészt meghagytam, a kormányban levő elektronikát betettem egy dobozkába. Nekem bevált, csak a bal pedál idővel szarrákopott, mert mindig egy kicsit ugyebár a német gépeket be kellett lépni balra emelkedéskor meg gyorsításkor a golyó középen tartássáért. Most a joy csavarós rudderjét használom, megszoktam de úgy érzem nem az igazi, a mai napig reflexből belépek a lábammal egy-egy célzásnál. Én egy régi joyt akarok szétszedni, eygyik tengelye elég jó, leszedem a markolatot, csak a nyél marad a talppal, ami rögzítődik egy lemez élére, egy-egy pedál amelyik középen egy tengelyen fordul, a végeik a joystick csonkján keresztül össze vannak kötve, így a két pedál egymással ellentétes irányba mozdul el és ha erős a spárga akkor a lábad tudod rajta pihentetni anélkül hogy lenyomnád mert elvileg a két lábaddal egyforma erősen nyomod a pedálokat.
    Aki esetleg nem érti annak lerajzolom a cuccot, mert egyelőre nekem is csak tervasztalon van a dolog.