91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • zoltang

"Tages first entered the CD protection scene a number of years ago, it wasn't used on many games, and was a very basic form of protection for today's standard (it was however good for its time), it is now one of the most complex.

Tages main technical asset is its specific mastering process, which builds up a programmable "secure area" on CD's and makes 1:1 copies near impossible. The secure area, which is made up of several independent data registers (each of about 4KB), shelters the game developers own selected data inserted into it in the form of APIs (Application Programming Interfaces). This allows the game developers to program as many independent multiple and fully customizable authentication checks throughout the entire application. Examples of this can include: a key to unlock a door, not working when it should, guns not firing, depleted health, in-game textures of poor quality, which slowly degrades the game until it is no longer playable. Because of this secured area, the game developer can program specific protections into any file including exe's, DLL's, and data sets. The Tages protection is also effective not only during the loading process but also during the entire execution of the program due to the API's.

Tages also allows for game developers to release versions of their games "regional specific", meaning versions of the games released in different countries contain a different protection method, which makes a "Generic Game Fix" impossible to use."

Elég kellemetlen védelem a másolatok tekintetében. Nincs klónozás...
  • Nohab
    A DLC-nek azért van ekkora népszerűsége, mert így hamarabb kiadhatják a játékot, amit később fognak színesíteni. Meg persze konzolokon fizetni kell érte, néhol PC-n is.
    Speciel itt van a Railworks. Van benne kábé 6-7 vonal néhány mozdonnyal és kevéske élvezhető rövid küldetéssel. Személy szerint nem találtam túl sok jó maszek kiegészítőt, így szinte rákényszerül az ember a gyártó által elkészített mini DLC-kre. Ami nem is lenne baj, ha nem kéne érte fizetni.
  • Sanyo
    Van még tovább is, csak elfáradtam a végére. :) Folyt köv.
  • Vogel
    Nem tetszik a DLC-s gondolkodás, és a kalózkodással való viaskodás, mintha konzolon nem létezne. Ugyan már.
  • Kojak23
    Kövezzetek meg, de szerintem a csúszás végén simán elfordult balra 90 fokkal a gép, oszt' ennyi
  • Nohab
    Remélem nem lesz akkora szopás, mint a DRM. Pl.: A silent hunter ötödik részét egy jogos tulajdonos nem tudja elindítani a másolásvédelem miatt...
    Azt mondják, hogy ennél nem kell folyamatos net a játék tisztán futtatásához.
  • Sanyo
    Szia Snow, nagyon eltűntél. :) Jó újra látni.
  • acidrain
    Picasso a kanyarban sincs hozzád képest! :))
  • SnowF
    Ha már így példának lettem említve :) Mai napom legszebb pillanata volt amikor megláttam hogy végre jön az új szim, még így betegen is visszatért belém az élet :)
    Március 25 után találkozunk ismét a virtuális égen! :D
    S!
  • messerharcos
    szerintem meg légcsavarra akasztotta-kilebegtette mint a lerchét, és egy széllökés pont a fának vitte
  • Lacusch69
    Igazából kiszállt belőle aztán:
    a.; nekitámasztotta a fának,
    b.; kirúgta a sztendert, és letámasztotta...

• VO101Tom
    Meszával le lehet szállni háton úgy, hogy még a függőleges sem törik le...
  • Glo
    Valami AutoCad-es folyamatábrát vártam volna mester :D Ez messze alulmúlja a műszaki képzettségedet
  • Her Laca
  • Szepy2884
    Biztos így történhetett a csúszás és a szárny letörés.
  • Sanyo
    Itt a szimulátorok jövője 2010 cikk fordításának második része.
  • Glo
    Esetleg oldalról csúszott oda a fához. Il2-ben vannak érdekes leszállások.. kényszerszállások meg főleg :)

Egyszer Snowfox úgy tette kényszerre a gépet, hogy letört mindkét szárnya, és szárny nélkül átcsúszott a reptéri üzemanyagtartályok között :D Túlélte :D
  • Her Laca
    A fa mellett lévő Hurri rejtélyét megoldottam.
    Nos a koma találatot kapott ,döcögött haza ,moci leállt ,gondolta leteszi no de messze volta mező. Emberünk kétségbeesve süllyedt a fák felett ,lendület elfogyott ijedtében belerántott a botba a gép megállt a levegőben ,majd mint egy kő lepottyant függőlegesen az alant látható pozitúrába.
  • TG Gida
    Csinálok neked díszdobozt tízes kazánlemezből.Súlyos lesz:)
  • Her Laca
    TAGES védelmi megoldás.
    Mi ez? Állítólag evvel lesz ellátva.
  • PhantomAss
    egyelőre én örülök hogy egyáltalán megjelenik a közeljövőben (!)
    a többit meg majd meglátjuk....
    remélem a jó dolgokat megtartják az il2 sorozatból, és érdemes volt ennyit várni
  • acidrain
    :)))

Szepy valami DJ Zetstörer-t vagy mit hallgat.:) Tegnap előtt mondta, de nem jut eszembe a pontos neve.

• Willenbrock
    Mondjuk ha leszállási sebesség alsó határa alá lassul akkor leesik ugyan de átvágódva,tehát nem hason lenne akkor a gép,na mindegy ez már részletkérdés és lehet hogy nem is a végleges verzióból való a kép.
  • Willenbrock
    Nem biztos hogy csúszik a gép ha leteszik hasra szerintem ki lehet annyira lebegtetni hogy az utolsó pillanatban szinte simán leessen és akkor nincs csúszásnyom.
  • Her Laca
    Szerintem parlagfű.
  • Her Laca
    Kisvadász ! Pogi! Ne csépeljétek egymást na:) Ha kérhetném!
    Ennél sokkal komolyabb dolgok is vannak amit meg kellene válaszolni,például hogy a retekbe fogok hozzájutni ehhez a díszdobozos kiadáshoz.
    Inkább ezen törjétek a fejeteket.
    Szepy tesó észrevétele meg nem mérvadó: (bár azért elgondolkodtató):)) Ő az örök elégedetlenkedő:D Mondjuk Prody valamit hallgat ,meg valami papnak öltözött DJ-t ,innentől nem is csodálkozom semmin. De az ilyen emberek viszik előre a világot mint tudjuk.
  • Lysandus
    És egyébként ilyen fű nincs is Angliában. Ha jól látom a Hurris képen látható fűféle az afrikai cirok, az pedig csak a dél-afrikai szavannákon nő. Európában nem honos. Latin neve: cirokusz afrikanus.

Egy római hadvezérről kapta a nevét, aki először hozott ilyet ajándékba a császárnak. Cirokusz Afrikanusz. De nem élt meg az itáliai klímán sem, ezért Cézár kivégeztette. Mármint a hadvezért, nem a fűvet.
  • szekelyland
    A Cliff of Doverben nem említették, de dinamikus növényzet lesz, a lekaszált fű visszanő mire visszatérsz a bevetésről.....
  • szekelyland
    Sztem a fa utána nőtt oda......
  • Vogel
    Nekem pl a nyomjelző nem tetszik. Az összes videóban olyan, mint a lézerpisztoly. Nyíl egyenes, szabályos, egyenlő hosszúságú fények szórásmentes pályán repülnek. Ha már csomót kell keresni...
  • Lysandus
    Az angliai csatában születtek 110-es ászok is. Természetesen a német oldalon. :-D
  • Lebowski
    nem gondolom, hogy úgy írtam volna bármit is. de nem annak szántam mindenesetre.

• Zpogi
    Csak semmi buzulás kéremszépen.

Minket szóltál meg,azzal amit és ahogy írtál.

Én pedig nem a játékot minősítettem,hanem azt a képet,ha esetleg elkerülte volna a figyelmedet.
  • Lebowski
    :D
    mégis kit szóltam meg?:) vagy az már megszólás, ha azt írom, hogy előre puffogtok? annyit mondtam, hogy elszomorít. úgy érzem senkibe se kötöttem bele, csupán máris jöttek a negatív hozzászólások, és ez volt a 'megalapozott háttér', ahhoz, hogy elmondjam, hogy furcsállom azt, mikor úgy várnak egy játékot, hogy deszaratűz, meg nemlátniátakabinon.

puszika
  • Zpogi
    Fejtsd ki nyugodtan,itt senki nem fog megszólni,azért mert elmondod a véleményedet egy játékról,ellentétben veled.
    De ezek szerint te sem vagy különb az általad véleményezett társaságtól,mert még senki nem mondott semmi konkrét rosszat,de te már keresed a csomót rajtunk,minden megalapozott háttér nélkül.érdekes nem?
  • Lebowski
    és kacsintott már?:)
  • Her Laca
    Egy darabig biztos ,hogy párhuzamosan fog menni mindenkinél .
    Hiszen azért az csak egy hadszíntér ,igen kevés géppel. Majd ha bővül ,akkor fog áttérni a nép . Mondjuk nekem személyes kedvencem az az időszak, nem hiszem ,hogy megunnám. Bár egy A2 es FW azért megmelengetné a szívemet a későbbiek folyamán:) Szemezgetek a 110 es el is mellesleg.
  • fecska
    Én csak attól felek hogy mind elmentek codozni engem meg itt hagytok a kis celeronommal meg a 46al
  • Kferro
    Vélhetően az Il2 Sturmovik név egyfajta vevőcsalogató márkanévként kerül bele a címbe, mivel ezt halva az emberek egyből tudják, hogy milyen minőségre számíthatnak.
  • mcsaba
    Hogy ne unatkozzunk mig megjelenik én is megemlitenék pár furcsaságot. Kferro alsó képe gyönyörü de nem igazán értem hogy jöhetett ez létre, ha teljsen függőlegesen zuhant volna le jobban összekellett volna törjön, ha meg repülve zuhant le akkor hogy kerül a szárny mögé a fa? Átment a szárny a fán? Egy másik dolog is kissé fura a Storm of War Battle of Britain név szerintem jobban illett volna hozzá mivel az angolok és a németek közti csatáról fog szólni remélem nem mondok hülyességet de a IL2 Sturmovik orosz gép és ha jól tudom ezekben a csatákban nem vett részt és a szimben sem lessz benne, ezért érdekes hogy egy olyan gépről nevezik el ami nem is vesz részt benne.