IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
mcsaba #33721 Hogy ne unatkozzunk mig megjelenik én is megemlitenék pár furcsaságot. Kferro alsó képe gyönyörü de nem igazán értem hogy jöhetett ez létre, ha teljsen függőlegesen zuhant volna le jobban összekellett volna törjön, ha meg repülve zuhant le akkor hogy kerül a szárny mögé a fa? Átment a szárny a fán? Egy másik dolog is kissé fura a Storm of War Battle of Britain név szerintem jobban illett volna hozzá mivel az angolok és a németek közti csatáról fog szólni remélem nem mondok hülyességet de a IL2 Sturmovik orosz gép és ha jól tudom ezekben a csatákban nem vett részt és a szimben sem lessz benne, ezért érdekes hogy egy olyan gépről nevezik el ami nem is vesz részt benne.