91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Ápgrédeltem a GYÍKot. (erre a kis időre :P )
  • Lacusch69
    Reszkessen, ki veres...
    Megvan a joy problémák oka!
  • VO101Tom
    Hello

Itt le van írva, amit tudnod kell.
    Ezen kívül kell majd a Hyperlobby kliens, amit innen szedj le.
    Sokan kérdezik mostanában, szerintem beleírom a gyik-be is a lobby installt, konfigot...
  • davidson12345
    Nagyon köszönöm a választ!,akkor nem elég az utolsót feltenni mint a "legnagyobb számú oszt jóvan",hanem szép folyamatosan kell felrakni...

Olvastam hogy az ultrapackból is kijött az 1.08-as,és a 2.01 -es verzió is. Van még frisseb,vagy csak ez a kettő van?
  • messerharcos
    4.07-re 4.08, arra 4.09, arra 4.10, aztán az up, de hogy az upt hogy restorozd azt a többiektől kérdezd. A patcheket megtalálod a pumaszálláson. A sorrendet szigoruan tartsd be
  • messerharcos
    azt javaslom véletlen se menjetek skies of firere, tele van fogyatékosokkal, benéztem, áh...
  • davidson12345
    hellosztok!
    az lenne a kérdésem,hogy megvettem az eredeti il2 sturmovik-1946 dvd-t (ez ugye a 4.07-es patchhel van felszerelve)

Mi a teendőm,hogy a LEGFRISSEBB legyen a játékom(hogyan kell patchelni ezt?), és hogy az ultrapack is fent legyen a gépemen.

Egy másik kérdés:a patchek ugye csak javításokat tartalmaznak,au ultrapack meg új modokat,pályákat,repülőket.Tehát patch = javítás,ultrapack = íj pályák,repcsik?

a válaszotokat tisztelettel köszönöm.
  • VO101Tom
    Az fsx kiegjeit külsős cégek csinálják nem? Nem a Windows lesz attól dárga, ha sokba kerül a 3ds max :)
  • fecska
    csak azert irtam mert a google ezt a hsz-t jelenitette meg es szurta a szemem:)
  • Rue East
    az ár/érték aránynál említett értéket kértem, hogy definiáld

elmondom én mit gondolok:
    az fsx egy szimulátor környezet, ahova külsősök (!!!) fejlesztenek repülőgépeket/helikoptereket, meg sok minden mást
    a rof-hoz meg folyamatosan adnak ki kiegészítő repülőgépeket a fejlesztők
    egy példán keresztül
    fsx: oprendszer amire programokat fejlesztenek
    rof: egy komplett program, amihez kiegészítőket készítenek

(de ha naygon hasonlítgatni szeretnél akkor az fsx default gépek szintjén lévőket hasonlítsd össze a rof-os gépekkel, azok meg igen csak ingyenesek, annál olcsóbb nem hiszem, hogy lesz)
  • VO101Tom
    Szerintem elbeszélünk egymás mellett. Ha te egy játékban 4-5 géppel jól elvagy, azért kiadsz egy nem túl nagy, de teljes játékokra is elég összeget, ez teljesen tőled függ, nincs másnak köze hozzá. De ez nagyon szubjektív.

Szerintem 10-12e Ft-ért Rof-ban nem kapsz teljes játékot, csak egy részét. Ha a teljes játékot akarod játszani, akkor a ma piacon található bármely játéknál 3x-4x több pénzt kell kicsengetned érte. Mindezt ráadásul úgy, hogy a neked eladott "fejlesztések" csakis a gépek belső nézeti kabinképét adja, minden más (engine, térképek, 3d objektumok, összes gép külső modellje, stb) egyébként is készen van már, meg is vetted őket. Én (szubjektív) véleményem szerint ez ordas nagy lehúzás. :)
  • szekelyland
    Az első mondat vicc volt csak kimaradt a szmáj-lee

Hát igen, igazad van a photoshop v autocad nem egy online játák, viszont ha az árukat és gyakorlati értéket nézzük akkor más a helyzet
  • Solt
    A fejlesztő, vagy az én szempontomból?
  • Lebowski
    :D
    álva állságos :)
  • Rue East
    természetesen igen
  • Solt
    Komolyan kérdezed? :)
  • fecska
    halva? (marmint amikor a fulunkon keresztul hall(!)juk?
    bocsi de ez egy kicsit eros
  • Solt
    RoF
  • VO101Tom
    "Összességében 10-15000.- Forint környékén kapsz egy játékot, ami évekre biztosítja a szórakozásod. ( a grafikát is folyamatosan fejlesztik ) Ha ez valakinek sok... akkor mi a nem sok?"

Ezt most mire írtad?
  • Rue East
    és mi határozza meg az értékét egy rofos kiegészítő repülőgépnek vagy egy fsx-hez fejlesztett gépnek?
  • messerharcos
    luftwaffe 46
  • Lacusch69
    Nem sokat RoF-ozom, azt is offline, de szerintem jóval kisebb különbségek vannak a gépek közt, mint az Il-2-ben.

Elég hülyén jönne ki, ha valaki egy alap Hurrival menne anyagi okok miatt egy 262-es ellen.
  • messerharcos
    én is kivoltam a roffon akadva de már én is megértem miért csinálják igy
  • messerharcos
    A rof más kérdés ott nem nagyon lehet más hadszintereket kiadni mivel egy nagyonnagy nagyon szép nagyon részletes folyamatosan fejlesztett térkép van, ha jól tudom.
  • Solt
    "Magyarul többszörösen megszedik magukat."

Nem, csak folyamatosan bevételhez jutnak. Olyan mintha hitelre vettünk volna játékot. Keveset kellett befizetni, és apránként kell "törleszteni". Ráadásul csak arra ami érdekel. Ez nyilván valamennyivel drágább így, de nem "többszörös megszedés". Ráadásul a RoF esetében a "jelenjen meg egyben" meg elég érdekes, mivel folyamatosan fejlesztik mind a gépkínálatot, mind magát a játékot. Ezért volt olcsó az alapjáték.

"Ezt a gépvásárlást meg hülyeségnek tartom. Nem a tudás, hanem a pénzed számít."

Ez pedig nem igaz. ( még mindig RoF, mivel ugye erről van szó ) Hiába ülök én DR1-be, alap gépekkel a jobbak simán leszednek. Típus specifikusak a gépek, és nincsenek akkora eget verő különbségek, hogy akkora hátrányérjen. Ha pedig szánnék elég időt a gyakorlásra, akkor alap géppel is eredményes lehetnék. ( mondjuk ez az, ami engem a legkevésbé érdekel )
  • mijki
    Jaja :)
  • messerharcos
    Én 9is arra "szavazok" hogy ezután időrendi sorrendbe készitsék csak a további hadszintereket, te megveszed egy kiegként minden géppel azt felrakod.
    Igen. Én mindent ki akarok próbálni a pénzemért. de nehogymá' gépenként szivassanak! Ha online messerezni akarok messerezhessek, stukázni akarok stukázhassak, hameg egymás ellen dogolunk és poénból beleakarok a huribahuppani huppanhasak már bele annyi pénzért.
  • Lacusch69
    EZ mit tudhat?
  • Vogel
    DLC = darabolt kiegészítő, kiegészítő árán. Magyarul többszörösen megszedik magukat.

Ezt a gépvásárlást meg hülyeségnek tartom. Nem a tudás, hanem a pénzed számít. Ha fizetsz, előnyökhöz jutsz, és ez nagyon szar. Lásd Tom féle orangebox vagy, hogy mondjak saját példát, MMORPGben szokásos donate amivel előnyökhöz jutsz.
    Adják ki egybe és csak az tudjon belépni akinek megvan az adott kieg.
  • Solt
    Ár/érték arányban miért ne lehetne? Mit kapsz FSX-hez 3 dollárért? :)
  • Solt
    Az első mondatod nem igazán értem, hogy jön ide, de nyilván túlzó.

Az általad sorolt programokat pedig nem online használod. Egy online rendszert meg lehet úgy csinálni, hogy az éppen aktuális verzióra nincs warez. Lásd RoF, iRacing. Utóbbi elég drága ahhoz, hogy warezt gyártsanak hozzá, mégsem megy...

A játék fejlesztés drága. A szimulátor fejlesztés még drágább, ráadásul a vevőkör jóval szűkebb. Az adják olcsóbban nem működik, mert ezzel még a vásárlók számát drasztikusan nem tudják növelni. Ez az autószimulátoroknál esetleg működhet, de a repülés szerelmesei még kevesebben vannak.
  • Rue East
    én nem ismerem a rof-os gépeket, de szerintem az fsx-hez készített repülőkkel nem biztos, hogy ildomos összehasonlítani :)
  • Papa01 #33808
    De nem kötelező minden gépet megvenned :)... nekem is mind megvan, de igazán 3-4 típussal repülök intenzíven.. :)
    Az akciók során pedig tényleg baráti áron lehet vásárolni, főleg, ha arra gondolok, hogy FSX-ben mennyi egy Add-On.

Talán még annyi, hogy az alapgépek közül az Alba D.V igen veszélyes tud lenni.. :)
  • szekelyland
    Ha már vérremenő szimulációt akarnak, akkor miért nem teszik be, hogy ha a gépet összetöröd, akkor újat kell vegyél az ubi -tól...
    akkor lássunk szép repüléseket-leszállásokat és élet-halál harcokat....

Sztem nincs az a védelem, amit ne lehessen kicselezni, csak akarat legyen rá. Sztem a védelem csesztetése helyett fejlesszék a játékot és adják olcsóbban, akkor nem kell a kalózokat siratni. Közismert dolog, hogy minél drágább egy progi, v komolyabb védelme van, annál jobban vonza a crackelő társaságot mert ez náluk presztízsre megy. A több ezer eurós Autocad és társait semmi percek alatt törik fel, peddig azokon se szúnyogfing a védelem, annyit ér a védelem mint a tanga cérnája a szüzesség elvesztése ellen - ha kell még csábítóbb....
  • Solt
    Ha csak az eredményesség a fontos...

Egy valve játékot összehasonlítani egy szimulátorral nem korrekt. Hogy miért? Azért, mert azok a játékok egyébként is mennek... ha van kiegészítő, ha nincs, hatalmas a táboruk, ergo hatalmas a bevétel is. Itt ilyen kiegészítőket még pénzért árulni valóban lehúzás. A RoF-ra vetítve ez kb az lenne, mintha pénzért kéne tankolni a gépeket... :)

Ehhez képest a szimulátorok ugye réteg játékok. Csak azért, hogy mi jól érezzük magunkat senki nem fog dolgozni. Mint írtam lentebb két verzió van. Vagy megéri nekik és csinálják, vagy nem éri meg és nem csinálják, mi meg majd pár év múlva játszhatunk a szarrá moddolt ezer éves játékokkal, mert senki nem fog újat csinálni...

Nem a marketingesek ügyesek, csupán tudom, hogy meglehetősen korlátozottak a lehetőségek ellentétben a többi DLC-s játékhoz képest. Én azt szeretném, ha a jövőben is lennének olyan játék fejlesztők, akik készítenek szimulátorokat. Ehhez így tudok hozzájárulni a magam részéről...

Arról nem beszélve, hogy ezzel a módszerrel folyamatos bevételhez jutnak, így folyamatosan foglalkoznak is vele. Ellentétben azokkal, akik kiadnak valamit ( 5990.-Ft környékén nem sok valamire való játékot találsz ) aztán utána pedig kakálnak rá, vagy pedig hosszú hónapokat kell várni javításokra...

Összességében 10-15000.- Forint környékén kapsz egy játékot, ami évekre biztosítja a szórakozásod. ( a grafikát is folyamatosan fejlesztik ) Ha ez valakinek sok... akkor mi a nem sok?

A BoB-t megvennéd, ha olyan szisztémával jönne mint a RoF?
  • mustangdc35
    ezt egy ismerősöm repülte immár közlekedésmérnök szerintem szép gondotam megosztom itt
  • mustangdc35
  • mustangdc35
  • DummyBoy
    ROF-ban nekem is minden gép megvan, a bombázók kivételével, és én is az akciók alatt vettem meg őket, szépen lassan ...

Ráadásul ROF-ban "kicsit" trükkös ez a legjobb gép dolog ...

pcpilot.hu-n a 2 "legjobb" a DRI és a Camel nincs is a géplistában ...

(IL2-höz láma vagyok, nem is hasonlítgatni akarok ...) Egy jó dolog van a "legjobb" gépekkel ... azokat a legnehezebb jól vezetni ... Én irgalmatlan sokat szoptam anno a tevével, míg a kedvenc gépem nem lett ... De amíg én megtanultam egyáltalán repülni vele, addig a többiek meg tökélyre fejlesztették egy másik - egyszerűbb gépen a tudásukat, és akkor meg azért voltam lemaradva ...

Ráadásul anno emiatt a gépvásárlós dolog miatt lett a pcpilot úgy megoldva, hogy minden gép repülhető, korlátlanul ... volt is pörgés rendesen :)
  • VO101Tom
    Én nem tavalyi árakat néztem, hanem hogy a weblapjukon a mostani legkedvezőbb csomagban hogy tudnám megvenni az egész játékot. Ha genyó (vagy hülye) módon akartam volna számolni, és egy alapcsomag mellé mindent külön vennék meg, akkor ugyanez a játék már 38000 Ft körül állna meg...