IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #33806 Ha csak az eredményesség a fontos...
Egy valve játékot összehasonlítani egy szimulátorral nem korrekt. Hogy miért? Azért, mert azok a játékok egyébként is mennek... ha van kiegészítő, ha nincs, hatalmas a táboruk, ergo hatalmas a bevétel is. Itt ilyen kiegészítőket még pénzért árulni valóban lehúzás. A RoF-ra vetítve ez kb az lenne, mintha pénzért kéne tankolni a gépeket... :)
Ehhez képest a szimulátorok ugye réteg játékok. Csak azért, hogy mi jól érezzük magunkat senki nem fog dolgozni. Mint írtam lentebb két verzió van. Vagy megéri nekik és csinálják, vagy nem éri meg és nem csinálják, mi meg majd pár év múlva játszhatunk a szarrá moddolt ezer éves játékokkal, mert senki nem fog újat csinálni...
Nem a marketingesek ügyesek, csupán tudom, hogy meglehetősen korlátozottak a lehetőségek ellentétben a többi DLC-s játékhoz képest. Én azt szeretném, ha a jövőben is lennének olyan játék fejlesztők, akik készítenek szimulátorokat. Ehhez így tudok hozzájárulni a magam részéről...
Arról nem beszélve, hogy ezzel a módszerrel folyamatos bevételhez jutnak, így folyamatosan foglalkoznak is vele. Ellentétben azokkal, akik kiadnak valamit ( 5990.-Ft környékén nem sok valamire való játékot találsz ) aztán utána pedig kakálnak rá, vagy pedig hosszú hónapokat kell várni javításokra...
Összességében 10-15000.- Forint környékén kapsz egy játékot, ami évekre biztosítja a szórakozásod. ( a grafikát is folyamatosan fejlesztik ) Ha ez valakinek sok... akkor mi a nem sok?
A BoB-t megvennéd, ha olyan szisztémával jönne mint a RoF?