91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • istikovacs76
    Nem rossz az a 460-as eredmény, de az én 6850oc-m alapban 820/4200-on megy. Egészen 875mhz-ig lehet húzni a catayst centerben, de a tuning soha nem mérvadó.
    A prohardver fórumon panaszkodnak a 6850 tulajok, hogy driver probléma van. ez mind szép és jó, csak azt nem írják oda, hogy 15-17- éves hülyegyerekek (bocs annak aki magára veszi), megveszik a vadiúj kártyát, és arra recskáznak, hány pontot csinált 3d markban, hogy meddig lehet húzni. (egyébként 3d markkal vagy játékkal játszik az ember?) Na, most addig húzza, amíg egyszer csak nem indul el a kártya (kék vagy fekete képernyő), aztán visszaállítaná alapbeállításra vagy amíg még ment a legnagyobb órajelen. Na, után ameg nem megy normálisan a kártya. Gondolom sikerült valamit megsütni benne. A húzáshoz megfelelő hűtés is kellene, de azok a kis pöcsök ezt nem fogják fel. Érdekes módon csak az alap 6850-nem van gond. a gyári oc-s kártyákkal nincs, azon gyárilag (főleg nekem a gigabyteon) 2 ventillátor van, réz hűtőbordékkal, csövekkel.
  • Solt
    Csak akartad... :)

( RoF fórumot nem nézted 6950 ügyében? )
  • DummyBoy
    Nvidia Inspector :)

Múltkor linkeltem nem? Vagy csak akartam?
  • Solt
    És, hogy kombinálod? Még nincs nHancer ezekhez a driverekhez... pont ezen szenvedek a GTX460-l... kevés az SSAA-hoz...

RoF fórumon nincs 6950 tulaj? Kíváncsi lennék...
  • DummyBoy
    Tudom, de a kombinált módokkal szét lehet trükközni a száját hogy szép is legyen meg ne nyelje le keresztve a gépemet ...

Ati-nál meg nem ... kicsit félek ... Mindegy, van időm agyalni ...
  • Solt
    Én is azon vagyok, hogy valahogy be kéne szerezni egy 6950-t! :D

RoF alatt tuti nem lesz shimmering gond... ezeken már van SSAA, és bírják is. NV alatt is shimmeringes, ha nem teszel rá SSAA-t! :)
  • DummyBoy
    Ne is mondd ... Most én is ezen agyalok ...

560 Ti - 64k - nvidia
    6950 - 74k ... ezt jóeséllyel moddolhatom 6970-re, ami gyorsabb is ...

Viszont AMD - és nekem drvier voltak gondjaim vele (Pl: ROF esetén - shimmering.)

Szóval nemtom ... a héten megy vissza a 4870-esem gariba, és cserábe majd eldöntöm mi legyen :)
  • Glo
    Mégis a katonai főiskolára kellett volna mennem.. :)
  • Solt
    A tuning relativ, és nem garantált... a 6850 nem húzható annyira, viszont alapból jobb pár százalékkal... Üresjáratban kemény 1 wattal eszik kevesebbet, terhelve viszont 26 wattal többet eszik a GTX460. :)

IL2 alatt semmi gond az ATI-val, több kártyán ( 3850, 3870, 4870 ) is teszteltem és én nem találkoztam problémával. ( open gl gond előfordult, a de a mostani driverek már jók ) Ráadásul az 58xx széria óta meg van SSAA, amivel az élsimítás is szebb...

A GTX 560 pedig 23-25%-l gyorsabb mint a GTX 460, viszont jóval többet eszik, és jó 30%-l drágább... :)

ÍME

Jelenleg szinte mindegy, hogy az ember mit választ, mert nagyon lefedett a piac a középkategóriában... GTX460, 560, 570, vagy HD6850, 6870, 6950... egyikkel sem lehet rosszul járni... arra kell csak figyelni, hogy melyik gyártótól vesszük.

Ami egy picit hozzáértőnek jelenleg a legjobb választás, az a 2GB-s 6950, mert jelenleg még olyanok vannak piacon, amelyekből egy bios frissítéssel teljes értékű 6970-t lehet varázsolni. 74000.- Forintért kapunk egy 100000.- Forintos vga-t. Ráadásul dual biosos, így még elcseszni sem lehet... :)
  • Vogel
    460-at ajánlok. Úgy lehet húzni, ahogy nem szégyenled. 850/4000 stabilan mindenféle melegedés nélkül. Üresjáraton kevesebbet eszik, mint ati. No meg il-2 gárda nem szereti az atit, ez köztudott. Természetesen 560 ha futja rá, jó 30%-al gyorsabb mint 460.
  • istikovacs76
    Szia !

Én anno a 460 és 6850 között vaciláltam. Most 6850oc van, semmi gonja nincs. a két kari elég hasonló, szerintem az nvidia drivere kiforrottabb, de a 6850 kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik.
    Itt egylink a fogyasztásukról, eredényekről:
    HD 6870, HD 6870+6850 CF, HD 6850 OC: minden, ami még nem volt a Bartsról
    Bár, és még nem tudtam, hogy jön, de gf560 ti-t vennék inkább:)
  • Solt
    Nem fogsz csalódni... ;)
  • Lacusch69
    Köszönöm uraim! Éppen a Gigabyte GV-N460OC-1GI verzión eszelek.
  • Solt
    Gigabyte-t nézzél... nagyon jó a hűtésük, és 3 év garancia van rájuk! ;)
  • Her Laca
    Mért is?:D
  • Solt
    Rossz vagy... :)
  • Her Laca
    Szerintem tudod a válaszom:) Most az 560 még drága.de ha 60 körül kapsz azt vedd meg. Persze kérdés mennyi forintot tudsz rászánni. A 460 az bitang jó,nekem alapfeszen az alap 670 helyett 850 en jár , a memók is 4gigán. Nem meleg,egyszóval jó. AtiAMD ről nem tudok semmit ,de nem is nagyon akaródzik megismerkednem velük:))
  • Lacusch69
    Köszi! (Sajnos ezek a felső határok.)
  • Solt
    GTX460...

De, ha teheted akkor inkább GTX560, vagy HD6950...
  • Lacusch69
    Uraim, némi segítség kellene...

Sajnos elérkezett az idő a jó öreg 8800GT-m leváltására.

GTX460/1GB vs. 6850

Szempont: Il-2, Rise of Flight, Cliffs of Dover.
  • acidrain
    Jó a háttérképed Laca!

Az enyém is hasonló. :)
  • fecska
    Kúúrvajóó!!!
  • Her Laca
    [IMG][/IMG]

Ez itt a béta,alant az 1.0 az az enyém,Glo-é az 1.1. Az 1.2 már meg van tervezve:))
  • Her Laca
    [IMG][/IMG]
  • Her Laca
    [IMG][/IMG]

GLO! Ez neked készült:)
  • Her Laca
    [IMG][/IMG]
  • Her Laca
    [IMG][/IMG]
  • Her Laca
    [IMG][/IMG]
  • VO101Tom
    Photoshopban válaszd a Save for Web & Devices-t, ott nagyon jól be lehet állítani mekkora képet csináljon, mennyit tömörítsen rajta, és még a képet sem qrja el nagyon.
  • majonur
    Meg 1-2 het es lenyomod a Naturalpoint Company-t minosegben, arban mar most is.
  • Her Laca
    Ez már a tied:) Nyugodtan gyere érte ,a valuta ráér:)
  • Her Laca
    Dehogy nem tudok:) Csak ide valami mittudom én hány kilobit nagyságú fényképet lehet feltenni. Kicsinyítettem,meg átalakítottam:)
    Maga a test egy kemény műanyag cső. A közepén kiálló kis rész az egy műanyag toll eleje aminek kisebb az átmérője mint a testé,ez azért kellett,hogy a furatba szépen passzoljon. A hátsó traktus ,ugyanezen tott kibelezett hátsó része abban van az ellenállás vagy mifene. Lezárva meleg ragasztóval Ha lett volna nagyobb átmérőjű csövem vagy tollam akkor az elforgatást is egyszerűen meg lehetett volna oldani.
    A test anyagát állatkereskedésben találtam, egy pálca és cicáknak valami játék volt rákötve. Volt vagy 500 forint,de kettő kijön belőle.
    Asszem a galériámban jobb képek is vannak.
  • Glo
    Oké, akkor az 1.1-es verzióra gyúrok :)

Legalább lesz időm elmenni a pincébe a "valutáért" :)
  • Her Laca
    Ja :) De most csak egy van kész:D lévén nem készültem sorozatgyártásra:))
  • DummyBoy
    Egyre jobb :)

Jobb képet nem tudsz csinálni? Meg milyen tollból van? Nagyon profi :)
  • acidrain
    Tényleg jól néz ki, gratulálok.
  • Her Laca
    Holnap a Gellért hegyen dolgozom:) Na az közel van hozzád,ha elugrasz a Gellért szállóhoz leszaladok vele. Hívj fel holnap amikor jössz .
  • Glo
    Király lett Laca!

Jövő héten Pesten leszel? Nem lesz holnap főnök, el tudok ugrani érte.
  • Her Laca
    És jut eszembe! Ezek a vállfán lévő csipeszek tök jók,mert a belsejük valami filccel van bevonva,így nem karcolja szét a fülest pl:)
    No meg erősek is.
  • Her Laca
    Kösz:) Fesse be a radai:) Már rájöttem,hogy kell jól meghajlítani a műanyag csövet. Mivel ez kemény anyag,ledugóztam az egyik végét majd só val megtöltöttem,és a másik végét is lezártam. Melegítettem és úgy hajlítgattam ahogy akartam. A köv még jobb lesz,csak asszony már hőbörög,mert egy csomó tollat szétkaptam:) Az illesztéseknél csapolást ,majd meleg ragasztást alkalmaztam,egyszerűen elő fúrtam ,majd odaragasztottam a másik darabot. Stabil lett mint a telefon fülke.