IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    A tuning relativ, és nem garantált... a 6850 nem húzható annyira, viszont alapból jobb pár százalékkal... Üresjáratban kemény 1 wattal eszik kevesebbet, terhelve viszont 26 wattal többet eszik a GTX460. :)

IL2 alatt semmi gond az ATI-val, több kártyán ( 3850, 3870, 4870 ) is teszteltem és én nem találkoztam problémával. ( open gl gond előfordult, a de a mostani driverek már jók ) Ráadásul az 58xx széria óta meg van SSAA, amivel az élsimítás is szebb...

A GTX 560 pedig 23-25%-l gyorsabb mint a GTX 460, viszont jóval többet eszik, és jó 30%-l drágább... :)

ÍME

Jelenleg szinte mindegy, hogy az ember mit választ, mert nagyon lefedett a piac a középkategóriában... GTX460, 560, 570, vagy HD6850, 6870, 6950... egyikkel sem lehet rosszul járni... arra kell csak figyelni, hogy melyik gyártótól vesszük.

Ami egy picit hozzáértőnek jelenleg a legjobb választás, az a 2GB-s 6950, mert jelenleg még olyanok vannak piacon, amelyekből egy bios frissítéssel teljes értékű 6970-t lehet varázsolni. 74000.- Forintért kapunk egy 100000.- Forintos vga-t. Ráadásul dual biosos, így még elcseszni sem lehet... :)