IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Dehogy nem tudok:) Csak ide valami mittudom én hány kilobit nagyságú fényképet lehet feltenni. Kicsinyítettem,meg átalakítottam:)
    Maga a test egy kemény műanyag cső. A közepén kiálló kis rész az egy műanyag toll eleje aminek kisebb az átmérője mint a testé,ez azért kellett,hogy a furatba szépen passzoljon. A hátsó traktus ,ugyanezen tott kibelezett hátsó része abban van az ellenállás vagy mifene. Lezárva meleg ragasztóval Ha lett volna nagyobb átmérőjű csövem vagy tollam akkor az elforgatást is egyszerűen meg lehetett volna oldani.
    A test anyagát állatkereskedésben találtam, egy pálca és cicáknak valami játék volt rákötve. Volt vagy 500 forint,de kettő kijön belőle.
    Asszem a galériámban jobb képek is vannak.