91395
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #34524 Tudtommal nem... sajna szélesvásznúban ez ilyen! :( -
Il2 beállítással kapcsolatos kérdésem lenne:
conf.ini:
[window]
width=1920
height=1080
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0
Save aspect O-án, ilyen a kép:
Ennél hátrébb nem tudom vinni a revitől a nézetet, csak a magasságmérőig látszik a műszerfal.
Save aspect -et átírom 1-re:
Ez a legtávolabbi nézet, látszik a következő sor műszer is, viszont a kép nem szélesvásznú.
Namármost be lehet-e állítani valahol, hogy a szélesvásznú képen is hátrébb lehessen vinni a nézetet?
Pár napja cseréltem monitort, és nagyon szokatlan, hogy nem látom a golyót csak úgy, ha mindíg lefelé pillantok.
-
Lacusch69 #34522 Egy másodperc alatt írta az egészet? 
Vagy írta 1-2 hónapig és akkor töltötte fel? -
Nohab, gyere armázni! :D -
Igen. Előtétellenállás, ez biztosítja, hogy a ledekre megfelelő áramerősség jusson. -
mustangdc35 #34519 a 10ohmos ellenállás azért kell mert usbre kötöd a ledeket? -
istikovacs76 #34518 Az látszik az egészből, hogy a videokártya mhz-ének emelésével 3.5%-~9% közötti gyorsulást lehet elérni, még a cpu órajelének emlésével az első lépcsőben 3,5%-5%-os növekedést, illetve a legmagasabb cpu órajeéen csak 0,5%-0,6%-os növekedést. -
istikovacs76 #34517 Kicsit összecsúszott az eredmény, de remélem értelmezhető (mikor elkészítettem természetesen tök jó volt:) ). Az első eredmény a videokártya "alap" órajeléhez való (820/1050), a második szám, az emelthez (875/1200). -
Hmmm ... ebben lehet valami ... Nekem is van Ecran Wide bekapcsolva ...
Offline vs. online: Nem vagyok mai csirke online (Bár repülni csak pár éve repkedek ...) viszonylatban, csak IL-2-höz vagyok ennyire noob :) Köszi a figyelmeztetéseket, tudom, hogy hiába az offline királyság, online szétszednek :)
De amíg az alapvető gép ismeretek nincsennek meg, manőverek, billkiosztás ismerete, engine management, stb, meg egy kis célzási gyakorlás, addig nem mennék fel online játszani, mert gyakorlatilag csak a csapat esélyeit rontanám :)
Ráadásul a joy beállításokon is van mit finomítani :) Felugrottam ROF-ozni a srácokkal pár napja, és olyat csinál a ROF, hogy mikor lecsapok az ellenre és elkezdem lőni, akkor a tüzelés beragad, a ROF meg átugrik a menübe, aztán kapjál gyorsan az ESC-hez, meg back to game, meg ne lőjjé, mert elfogy a lőszer, meg ne gyorsuljak nagyon a zuhanásban, mert összetörök, de ne is rántsam fel, mert megint összetörök ...
Szóval van még mit átnézni :) -
istikovacs76 #34515 Sziasztok !
A videokártya-cpu limit ügyben kicsit méregettem a saját házam táján.
Először is, alaplap gigabyte h55m, 4gb 1600 ram, win7/64bit. És alényeg i5 760 2.8mhz, és HD6850oc.
Az alaplap zud gyári tuningot, 3 lépcsőben. az elsőben alap a mhz, 2.8 utána emeli 3,15mhz-re, majd a 3.-ban 3.36-ra. A videokártya alapban a garfikus chip 820mhz-en megy, ezt a gyári catalyctban 875 mhz-ig lehet húzni. A "high performance memory clock settings" alapban 1050 mhz, ezt 1200 mhz-ig lehet emelni. A garfikus chip 4200mhz-es.
A mérést 3d mark 11-el csináltam. Minden a gyári hűtővel. Na, eddig a száraz adatok.
1 pcocesszor 2794 mzh videokártya 820/1050 videokártya 875/1200 eredmények 3516 3755
2 processzor 3150 mhz videokártya 820/1050 videokártya 875/1200 eredmények 3636 3953
3 processzor 3360 mhz videokártya 820/1050 videokártya 875/1200 eredmények 3656 3980
A processzor órajeének emlésével, ergo magasabb órajalű processzorral jobban kihajtható a kártya.
Elnélzést, ha valakit untattam. -
Lebowski #34514 Elemzés – Írta: fLeSs | 2011-02-01 10:48 -
mittudom én. Szerintem mostani. -
Lacusch69 #34512 GTX 460 60-70eft? Mikori cikk ez??? -
messerharcos #34511 egyetértek, offline simán utána a spitnek, lavornak, és tök közelről türelmesen céloztam, online ez nem menne, inkább gunpodot fel, csapkodok és lövök fél kmről, majd ha a véletlen folytán be is talál egy kevés hangosan gonoszan felröhögök
Régen még nem rögöhtem de az is lehet csak évről évre hülyülök
-
Solt #34510 Az a bajom ezekkel a tesztekkel, hogy nem a lényeget, vagyis nem a minimum fps-t mérik... az már hulla mindegy, hogy 75, vagy 80fps-l megy valami, de az már nem, hogy 20-l, vagy 30-l...
Magas beállításon, nagy felbontásban ezekkel a kártyákkal bőven vga limit van... takarékosságból ide bőven elég az amd 4 magos... :) -
Ellenben ezt nézd meg
Videó kártya CPU párosítások. -
Mért? Most már tudod? 

Bocsi Szepy de ez bitang magas labda volt:) -
Szepy2884 #34507 Alacsony pH értékű kollégának tökéletesen igaza van. Valaki évekig elmókolhat offline és azt képzelheti, hogy neki már semmi újat nem lehet mutatni. Aztán ha egyszer összekerül egy humánnal, 5 perc-en belül összeomlik benne az amit évek tapasztalatával összegyűjtött és rájön, hogy valójában azt sem tudja mi is az a légiharc.
Velem is így volt. 12 éves korom óta szimulátoroztam. Az il2 volt az első online találkozás. Addig azt se tudtam mi az hogy energia harc meg hasonlók. -
Üdv! Ha majd ugy èrzed, hogy a veteràn AI-k ellen is überprofin megy a lègiharc, ès felmèsz szerverre könnyen el fogsz vèrezni humàn ellen. Ha javasolhatom, repülj többet online, sokkal többet lehet tanulni belöle, mintha offline repülnèl. -
Nekem akkor csinálta ezt, amikor be volt állítva Ulatrapack alatt, hogy a menü is szélesvásznú legyen, akkor a térképen a mutatott és a számolt pozíciója el volt tolva, ergo mindíg mellé kellett volna klikkelni vagy 2 centit... Azért nem tűnt föl azonnal, mert menü többi részén jó volt. -
Csak amiatt tettem fel, hogy felenged-e a modokkal a szerverre ...
Jelenleg még nagyon csirke lennék én a multi repüléshez ... De majd letesztelem az xfire-t.
@Lacusch69: Erre én is gondoltam. 5-en voltak a kéken, 3-an a piroson, így vadul kattintgattam a pirosra ... és semmi ... a vicc, hogy a végén a kékre engedett be :)
@Po Lee: Köszi. A gond nem a "miként"-el, hanem a "hogyan"-nal volt ... hiába kattintottam a bázisokra, nem engedte őket kiválasztani sehogyan. Ezt nem értettem ... -
Po Lee #34503 Hali Dummyboy!
Ha legközelebb belépsz egy szerverre első lépésként kiválasztod a repteret (Home Base ), ha megjelenik rajta egy kis zászló akkor nyomd az Arrming gombot.Ekkor két eset lehetséges, vagy feljön egy kis ablak hiba üzenettel (tele a reptér válassz másikat), vagy beenged a gép választó menübe. Remélem innen már menni fog. -
Lacusch69 #34502 A Kubanneten szoktam lenni az Xfire-n. -
Lacusch69 #34501 "Mit csinálhattam rosszul? Valami ötlet?"
Sokan voltak az adott bázison, ha nem rakott ki neked oda egy kék zászlót.
Ha volt zászló, akkor egyszerűen béna vagy... :), bár ezt azért nem hiszem. -
miért nem próbálod ki az xfire-t?
az sokkal több szervert mutat mint a lobby -
Arra nagyon figyelj ám,hogy partiban legyen a videó kártyád teljesítménye a procidéval.
Mert vehetsz bitang kártyát ha a procid kevés hozzá,ezt már én is tapasztaltam. -
Hopp: offtopik: Aki FreeTrack-en gondolkodik az kukkantson át ide:
FreeTrack topik , véletlen találtam egy topikot, ami érdekes lehet :)
A PS3 Eye webcam ugyanis tud 120 FPS-t :) -
Hát mondjuk próbának jó volt, úgyis illik megismernem ...
Mondjuk égtem mint a Rejsztág ... Beléptem a szerverre, gondoltam repülök egyet vele, aza tuti, rányomok az "Arming"-ra, erre kiírja hogy válasszak Home Base-t.
Ott van a 2 bázis, rákattintok az egyikre, semmi ... rákattintok a másikra ... semmi ... duplaklikk ... semmi ... balklikk ... semmi ... szokásos zoomoláson kívül semmi sem történik ... hmmm ... kipróbáltam minden létező billentyűvariációt a klikk mellé ... semmi ...
Hú ... ez égő ... gyorsan alt+tab, letöltöttem egy noob guide az online il2-höz-t ... abban sincs semmi ...
Na fasza, szégyenszemre megkérdeztem a chaten: Válasz: klikkeljek a bázisra ... Na mondom magamban fasza, 10 perce azt csinálom ... megint klikkelek ... semmi ... elkezdtem vadul klikkelni mint a meszes ...
És valahogy csak sikerült ...
Mit csinálhattam rosszul? Valami ötlet?
Más kérdés: ez a crt=2 ez MINDEN módosításra vonatkozna elméletileg?
Tehát nem csak FM/DM, egyéb komoly módosításra hanem pl: javított cockpitre, 6DOF-ra és társaira is?
Előre is köszi! -
Oké értem. Csak ezért nem kellett volna feltenned, de azért köszi :)
Függ a hosttól is, hogy a CRT=2 be van-e állítva, elvileg annak kellene kiszűrnie a hosttól eltérő beállításokkal csatlakozni akaró játékosokat. Ha viszont a crt2 be van állítva, és mégis beengedi, akkor ez szimpla csalás (sérül az egyenlő feltételekkel való repülés elve)... mondjuk amióta moddolják az ilcvót, azóta bármit meg lehet csinálni sajnos :/ -
Update: tettem fel egy lobbyt és felmentem egy 4.10-es szerverre (Head Hunters 80th VFS) ... szóval elvileg működik ... -
Ehhh ... mivel én űberpró vagyok, és a Novice AI-vel küzdök jelenleg, így nem tudok nyilatkozni ... Sajnos pont emiatt Hyperlobbym sincs, így kipróbálni sem tudom ... -
Ezzel a sima 4.10 szerver beenged? -
Kicsit offolhatok? :)
Nos, engem idegesített, hogy 4.10 alatt nincs 6DOF ...
De van :) Bár szenvedős - manuálos, de ha valaki 4.10 alatt akar pár modot belőni, akkor van rá lehetőség:
1: Il-2 - 4.10 szűz telepítés
2: SAS Modact 2.5 letölt - mindent felülír (SAS Mod Activator 2.5 beta for 4.10))
3: 6DOF for 4.10m letölt és bemásol (6DOF for 4.10)
Nem olyan elegáns mint a jgsme, de legalább működik :)
Van pár mod ami már így is működik, a mods mappába másolva ... a SAS Modact topikban elég sokat felsorolnak!
Sok sikert :) -
Rue East #34491 nem tévedsz :) -
Solt #34490 Nincs mit Uram! :)
PH-n a hardveraprón... előbb nézz körül minek milyen ára van, és utána lődd be valami eladható kategóriára... :) -
Szepy2884 #34489 Ok, köszi :)
Már csak egy kínom van. Mit kezdek majd a régi gépemmel. Megkéne majd hírdetni valahol kompletten. Csak sajnos nem vágom mit kérjek majd érte :( -
A J-10 esnek mozgatható vagy tévedek? -
Solt #34487 Nagyon sok! Ráadásul pixmaniáról csak vasgolyót rendelünk... az nem tud elromlani, így garanciális gond sincs! :D -
Szepy2884 #34486 EZ ennyiért sok vagy kevés? -
Rue East #34485 Mirage III kacsaszárnyas leszármazottai közül majdnem mindegyik fix (Kfir, 3NG, 50), de például a Viggen-nek is fix, bár azon van fékszárny
illetve van egy nem vezérelt verzió is, amikor mindig az áramlás irányába fordul, de ezt nem nagyon alkalmazták, hirtelen csak a Ye-8 jut eszembe (Mig-21 igen alaposan áttervezett verziója)