IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DummyBoy
    Hát mondjuk próbának jó volt, úgyis illik megismernem ...

Mondjuk égtem mint a Rejsztág ... Beléptem a szerverre, gondoltam repülök egyet vele, aza tuti, rányomok az "Arming"-ra, erre kiírja hogy válasszak Home Base-t.

Ott van a 2 bázis, rákattintok az egyikre, semmi ... rákattintok a másikra ... semmi ... duplaklikk ... semmi ... balklikk ... semmi ... szokásos zoomoláson kívül semmi sem történik ... hmmm ... kipróbáltam minden létező billentyűvariációt a klikk mellé ... semmi ...

Hú ... ez égő ... gyorsan alt+tab, letöltöttem egy noob guide az online il2-höz-t ... abban sincs semmi ...

Na fasza, szégyenszemre megkérdeztem a chaten: Válasz: klikkeljek a bázisra ... Na mondom magamban fasza, 10 perce azt csinálom ... megint klikkelek ... semmi ... elkezdtem vadul klikkelni mint a meszes ...

És valahogy csak sikerült ...

Mit csinálhattam rosszul? Valami ötlet?

Más kérdés: ez a crt=2 ez MINDEN módosításra vonatkozna elméletileg?

Tehát nem csak FM/DM, egyéb komoly módosításra hanem pl: javított cockpitre, 6DOF-ra és társaira is?

Előre is köszi!