IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DummyBoy
    Hmmm ... ebben lehet valami ... Nekem is van Ecran Wide bekapcsolva ...

Offline vs. online: Nem vagyok mai csirke online (Bár repülni csak pár éve repkedek ...) viszonylatban, csak IL-2-höz vagyok ennyire noob :) Köszi a figyelmeztetéseket, tudom, hogy hiába az offline királyság, online szétszednek :)

De amíg az alapvető gép ismeretek nincsennek meg, manőverek, billkiosztás ismerete, engine management, stb, meg egy kis célzási gyakorlás, addig nem mennék fel online játszani, mert gyakorlatilag csak a csapat esélyeit rontanám :)

Ráadásul a joy beállításokon is van mit finomítani :) Felugrottam ROF-ozni a srácokkal pár napja, és olyat csinál a ROF, hogy mikor lecsapok az ellenre és elkezdem lőni, akkor a tüzelés beragad, a ROF meg átugrik a menübe, aztán kapjál gyorsan az ESC-hez, meg back to game, meg ne lőjjé, mert elfogy a lőszer, meg ne gyorsuljak nagyon a zuhanásban, mert összetörök, de ne is rántsam fel, mert megint összetörök ...

Szóval van még mit átnézni :)