91392
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Az interjú új, a trailer tavaly novemberi. A fordításon most dolgozom. -
Kb. 0:50-nél olyan mintha sínen mennének :D -
Itt írtam a SAS aktivátorról ...
De sokat nem tudok róla mondani :) jgsme-s modokat át lehet rakni de nem mindent ... be kell másolni a mods mappába azt a mappát ami a jgsmemodsban van. De ha a jgsmemods-os mappán belül van egy "Files" mappa, akkor annak mods mappában a főmappában kell lenni ...
Most roppantul érthetetlen, de egy példa:
Ecran wide mod: jgsme alatt az Ecran Wide mappában van egy Files mappa, azon belül meg egy csomó file ...
Ugyanez úgy működik a SAS aktivátorral, hogy az Ecran Wide mappát átmásolod a Modsba, majd azon belül a File mappából felmásolsz mindent az Ecran Wide mappába és kész.
most is érthetetlen, csinálok róla majd shotot ...
És nem minden mod működik 4.10-el ... :( -
ezek alapján a repmodell sem lesz hűde új, kb uaz mint az il2-ben
a damage viszont komplexebb -
Helyesbítek, a 4.10 moddolása ha jól tudom akkor a SAS mod activator-ral működik csak.
ITT megtalálod, de hogy hogyan működik, azt sajnos nem tudom. -
Üdv!
Csinálj, egy Ultrapack Update-et, hátha az segít(feltéve, hogy fenn van a gépeden az UP 2.01)
Ha nincs, akkor sztem tedd fel.
A játék főkönyvtárán belül az UPUpdate könyvtárban keresd meg az upupdate.exe-t, és indítsd el.
Menj az Update/Restore ikonra, ezután válaszd az "1" -est és ki fogja írni a dos ablakban, ha készen van a frissítés. -
- Én tisztelem a többi pilótát, sose írok, mondok nekik csúnyát.
- A shouldershotokat, tarantokat elfelejtem.
- Tegnap is mind a kétszer bocsánatot kértem.
- Emberszámba veszem a többieket...nem osztom az észt, szerintem. -
Hogy az efféle problémákat elkerüld, pár gondolat, amiket vagy megfogadsz, vagy nem a te dolgod.
-arcból visszaveszel
-tiszteld azokat, akikkel együtt repülsz
-shouldershoot-ot elfelejted, tarant meg főleg
-ha véletlenül nekimész valakinek, bocsánatot kérsz
-emberszámba veszed a másikat, nem repülsz Te olyan rég óta, hogy oszd
az észt, főleg annak, aki a szárnyai alá vett (tudod kire gondolok)
Részemről ennyi, Savas vége.
-
Feró Flex #34713 Üdv mindenkí.
Segítség!
4.10-es verzió van fent ez Win7 alatt fut és a Generic Mod Enabler-rel(a legfrisebb szépen beüzemelve) bróbálok modot inditaní.A bajom az hogy képtelem vagyok rá...
A vicc az hogy régebben(4.08-4.09,xp) simán ment minden mod és semmi gond sem volt az indítással.Már nincs ötletem mit csinájak másképpen vagy mit szarok el:(
-0_0_Plutonium_Universal_Max_Effects_V1
-00_Jiver's_ Total_ Sound_ Mod_v1.0_SAS
-6DOF Tracker
Ezeket szeretném élvezní egy 109-ben az muszka hordák és az amerikaí gengszterekkel szemben:O)
Köszönöm előre is mert ez a 4.10-es visszacsábotott megint a virtuális légtérbe.
:O) -
Majd írd meg a véleményed róla. -
Feladom. 
Azt csinálsz amit akarsz . De én is azt mondok ezután is amit akarok:)
Ez így asszem rendben is lesz. Na most ,hogy te ideges leszel emiatt az már legyen a te problemád:)
A témát részemről lezárom:) -
Igen, megakartam menteni a másikat. Óvatosan, csak szárnyvéggel törtem le a szárnyadat. Kitudtál ugrani, túlélted. Mester megmenekült. Én is kiugrottam. War-on biztos nem tettem volna, de itt... Amúgy, lehet elhamarkodott döntés volt. A le idiótázás meg rosszul esett, ezért meg beállt a vörös köd. A következő idiótázás miatt még vörösebb lett az a köd :D de ezt csak a velem 1 TS-en lévők hallották :D Amúgy érdemeltem volna valami szídást, de nem ilyet. Én se írtam semmit suszter-nek amikor belém jött, és felrobbantam. Esélyem se volt kiugrani...
Tudom, tudom...nem kellett volna. Szívesebben lőttelek volna le. Elhiszed? De hol a szükség, ott a segítség :D -
Miki fiam!
Én azért idiótáztalak le (most is tartom) mert ugyan körbe lőttél mint hülye gyerek a vursliban a hurkapálcát légpuskával ,nem találtál pedig ráragadt az ujjad a ravaszra mintha görcs állt volna bele (emiatt fogytál ki mellesleg) oszt utána direkt nekem jössz mert meg akarod menteni a másikat. Ha lelősz egy szavam sincs! Nem tudom érzed e a különbséget?
De had ne én magyarázzam el,mert egyrészt ehhez fáradt vagyok,másrészt meg öreg. Töprengj. -
Ez nagyon durvaaaa:(nem tudom hogy bevolt-e műr linkelve)
-
Nincs baj pajtás.
Csak szerettem volna tisztázni a dolgot. (bár már tegnap este megírtam chat-ben).
Mivel így fórumszinten is szóba került a nevem, gondoltam reagálok a hozzászólásodra.
-
Solt #34706 Ez nem harag kérdése, csak egyszerűen nem értem, hogy személyes konfliktusokba miért kerülnek ilyen indokolatlanul túlzó és sértő általánosítások.
Kicsit én is túl érzékenyen reagálok erre... béke! ;) -
Itt egy újabb interjú Ilya-val és Oleggel.
LINK
És egy új trailer:
-
Solt #34704
Tessék! :D -
Nem én lőttelek le,valaki megelőzött :( -
Szepy2884 #34702 privát ment. A többit akkor majd oda át, ha lesz még kérdés.
-
Jó rendben nem hallottam nem akartalak megbántami
Solt: Bocsi de én nem vagok magyar
(ezt nem lehetett kihagyni)
:::TÉNYLEG bocs mindenkinek ha megbántottam vele valakit
és Solt neked külön bocsánat ha már megemlíted meg ha magadra veszed, (és miért ne vennéd)
ELNÉZÉST HA VALAKIT MEGBÁNTOTTAM AZ ELŐZŐ HOZZÁSZÓLÁSOMMAL!!! -
Lacusch69 #34700 Fasza. Ülök az autóban, egy nagy dugó közepén, karambol a 43ason. 3 tűzoltó Szeged felől, nálam az új gtx460...
Saját csapattárs szopatása: lassan nekirepülni hátulról... -
De hátra néztem akkor, kábé 100 és 50 méter közötti távolságban egy V4-es skinű mesza volt mögöttem. Pár mp múlva, nem tudom mért, de felrobbantam... -
Nincs igazad Mijki,valszeg nem én voltam mögötted(azt azért megnézném,hogy egy hátra pillantásból megállapítod milyen gép van mögötted és ki ül benne,merthogy nem volt ikon)vagy,ha mégis addigra elém csúsztál.
Egyébként meg nem szoktam ok nélkül szólni semmiért! -
Lebowski #34697 igen-igen, ezen én is elgondolkoztam :D -
Számtech órám volt, volt 2 percem...Amúgy mester, bagoly mondja verébnek :D
Amúgy senkit sem akartam megbántani, megsérteni. Én így láttam a tegnapi dogot. Ha én hibáztam, sajnálom, ha valakit azért írtam fel mert én voltam a hülye, sajnálom...tényleg. Elnézést. -
istikovacs76 #34695 Köztük is van normális, és kevésbé normális:)
Big bullettal már nincs afférom, de flying finn még mindíg kikészít néha, mikor rám száll. -
Kferro #34694 Nem kell, hogy BFS-es legyen, akit lelősz. Az adminok azt látják, hogy te lelőttl egy sajátot, méghozzá szándékosan. A lélektani oldalával nem foglalkoznak, azaz azzal, hogy mi is váltotta ki belőled e nem épp nemes, ám részemről alaposan érthető, már-már indokolt lépést. :)
Anno a Ded1-en volt olyan, hogy az egyik este jól ment a játék. Figyeltem arra, hogy ne mások gépét lőjjem le, hanem mindig olyan gépre csapjak le, amit nem követ más. Lelőttem párat, majd egyszercsak kapom a Bfs-es adminoktól, hogy hagyjam abba, meg ennyi elég lesz mára, s bannoltak a szerverről. Megvádoltak azzal, hogy aznap este már sokadik killstealem volt.
Nem értettem. Direkt vigyáztam, körültekintő voltam, de hiába.
A srácok (Máté, Robi, s talán Béla) hiába bizonygatták, hogy nem én voltam, nem hittek nekik.
Na, akkor jártam utoljára Ded1-en... Egy-két évre rá még felnéztem rá, s repültem összvissz 2-3 órát, de azt a napot nem fogom tudni sem elfelejteni, sem megbocsátani nekik. -
istikovacs76 #34693 Hát nem:)
Mellesleg nem Bfs-es volt, hanem az egyik orosz srác, aki már törzstag. De majd kivárom a statnullázást, ahogy Máté, és akkor talán én is nullázódok:) -
Kferro #34692 Pisti!
Az ilyen esetek alaposan le tudják törni az ember kedvét. De sajna az adminok, főleg nem a UKded szervereken, nem gyakran néznek trackeket... -
Kferro #34691 Nem akarok igazságot tenni, de ha úgy van, ahogy Savas leírta, akkor Mijki, egy szavad sem lehet.. -
istikovacs76 #34690 Nem beleszólás képpen, nem voltam ott, de a múltkor ezért bannoltak a ded3-on engem.
Lövöm az enemyt, majd valaki mögülem megsorozza, de úgy, hogy kaptam egy voundedet közben. Nem kicsit lettem pipa, levettem a gézt, szépen beúszott elém a 109-es (azzal voltam én is), erre én jól beledurrantottam az mk108-assal. Leesett a saját csapattárs is (aki mellesleg shouldersootertől kezdve a kill stealig mindent kimerítette), meg az nenemyt is szarrá lőttem.
Erre az admin kivágott, hogy lelőttem a csapttársat. Mindegy.
De igazad van savas. Én is lelőttem volna. -
bash.hu-ról asszem:
"Ma tanultam pár új szaftos káromkodást a benzinkúton ...
Egy kamionsofőrnek sikerült mellettem 250 liter 95-öst tankolni :) " -
Miki, nem kell felkapni az iszapot, mögöttem voltál és ugy lötted az elöttem lèvö enemyt. Szarrà lötted a messzerem szàrnyàt a Zeroval.
Nekem ne gratulàlj, ha megint mögülem fogsz löni szàmits rà hogy visszafordulok ès ismèt lelölek. -
Glo #34687 Valaki dobja be a popcorn-majszoló smiley-t 
Káromkodás.. ugyan.. hallottátok volna fénykorában Rangert, mikor lelőtték! Tőle sokat lehetett tanulni a szabatos káromkodásról :D -
Lebowski #34686 flém van
-
Solt #34685 Ha bajod van Mijkivel boxoljátok le virtuálisan, vagy ahogy jól esik. De az ilyen általános "bunkó MAGYAR szokás" bebüfiket nem kell erőltetni.
A személyes sérelmeid miatt nem hiszem, hogy a saját nemzeted egészébe kell törölni a lábadat... -
messerharcos #34684 am bakker te kocka mit kockulsz iskolaidőben? -
messerharcos #34683 nem kell azt a kását olyan forrón enni:)
Van mikor szar,van mikor szarabb de általában szarul megy
-
1.,
Fecska, én köszöntem, lehet nem hallodtad, csak már nagyon ideges lettem pár emberre(főleg rád gondolok, tudod miért
). Csak köszöntem, és rögtön leléptem...
2.,
Az első ütközés, miattam volt, hülye voltam...ez van. A második ütközésnél, 10 méterre estek át előttem, nem tudtalak kikerülni. A harmadiknál amikro Pogi leszídott, lelőttem egy spitet, majd mentem egy Lagg vagy Mig után, lelőttem, és Pogi MÖGÖTTEM VOLT!!!! LÁTTAM! HÁTRA NÉZTEM ÉS LÁTTAM! Az utolsó ütközés, amikor Laca felhúzta Mester után, kifogytam mindenből, én csak segíteni akartam. Amit meg is tettem...megmenekült. Én kiugrottam, ellenság lezuhant...
3.,
Tegnap esti összegzés:
- jól indult
- majd elvétettem pár hibát
- sokszor lecseztek( Pogi ártatlanul)
- le idiótáztak, 2x ettől teljesen kiborultam, annyira ideges lettem, hogy majdnem csúnyát írtam, majd kiléptem volna a századból, de ez nem lett...
- Savas, saját-teammate, lelőtt....grt
- Fecska meg, szintén teammate...engem lőtt...
- Megváltás volt aludni menni, csak Mester és Fecska tudja, miket mondtam TS-en, jóhogy nem egy TS-en voltunk és jó hogy nem hallottátok...
Ennyit a tegnapi dogról...