IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Kferro #34694 Nem kell, hogy BFS-es legyen, akit lelősz. Az adminok azt látják, hogy te lelőttl egy sajátot, méghozzá szándékosan. A lélektani oldalával nem foglalkoznak, azaz azzal, hogy mi is váltotta ki belőled e nem épp nemes, ám részemről alaposan érthető, már-már indokolt lépést. :)
Anno a Ded1-en volt olyan, hogy az egyik este jól ment a játék. Figyeltem arra, hogy ne mások gépét lőjjem le, hanem mindig olyan gépre csapjak le, amit nem követ más. Lelőttem párat, majd egyszercsak kapom a Bfs-es adminoktól, hogy hagyjam abba, meg ennyi elég lesz mára, s bannoltak a szerverről. Megvádoltak azzal, hogy aznap este már sokadik killstealem volt.
Nem értettem. Direkt vigyáztam, körültekintő voltam, de hiába.
A srácok (Máté, Robi, s talán Béla) hiába bizonygatták, hogy nem én voltam, nem hittek nekik.
Na, akkor jártam utoljára Ded1-en... Egy-két évre rá még felnéztem rá, s repültem összvissz 2-3 órát, de azt a napot nem fogom tudni sem elfelejteni, sem megbocsátani nekik.