IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mijki
    1.,
    Fecska, én köszöntem, lehet nem hallodtad, csak már nagyon ideges lettem pár emberre(főleg rád gondolok, tudod miért). Csak köszöntem, és rögtön leléptem...

2.,
    Az első ütközés, miattam volt, hülye voltam...ez van. A második ütközésnél, 10 méterre estek át előttem, nem tudtalak kikerülni. A harmadiknál amikro Pogi leszídott, lelőttem egy spitet, majd mentem egy Lagg vagy Mig után, lelőttem, és Pogi MÖGÖTTEM VOLT!!!! LÁTTAM! HÁTRA NÉZTEM ÉS LÁTTAM! Az utolsó ütközés, amikor Laca felhúzta Mester után, kifogytam mindenből, én csak segíteni akartam. Amit meg is tettem...megmenekült. Én kiugrottam, ellenság lezuhant...

3.,
    Tegnap esti összegzés:
    - jól indult
    - majd elvétettem pár hibát
    - sokszor lecseztek( Pogi ártatlanul)
    - le idiótáztak, 2x ettől teljesen kiborultam, annyira ideges lettem, hogy majdnem csúnyát írtam, majd kiléptem volna a századból, de ez nem lett...
    - Savas, saját-teammate, lelőtt....grt
    - Fecska meg, szintén teammate...engem lőtt...
    - Megváltás volt aludni menni, csak Mester és Fecska tudja, miket mondtam TS-en, jóhogy nem egy TS-en voltunk és jó hogy nem hallottátok...

Ennyit a tegnapi dogról...