91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Mester, és én kicsit kimentünk a szabadba, és dobáltuk a repülőgépet. Ebből dobtunk össze videót.
Sg szobába, a "nagy film" nevű mappából tölthetitek le. -
Nah, mindjárt jó lesz, megy fel a hibátlan. -
Kferro #34878 Akkor nem az én gépemben van a hiba. :) -
Valamiért nem megy végig a videó, megpróbálom mégegyszer feltenni. -
Cliffs of Dover - kanobu.ru videó. -
BoB-hoz csak a WarBirdsofPrey legyen bekapcsolva,akkor be kell hogy engedjen. -
Fürtös #34874 Hát nem tudom...Nem kell animáció csak mint ahogy az FSX ben megoldották.
Nem takar ki semmit szerintem. -
Ez nagyon király zene:
-
Én úgy tudom, hogy Zutival sem enged be.
Jobb oldalon ezek NE legyenek: stock 4.09, stock 4.10, Zuti..., Warbirdsofprey
Ezeken kívül bármit aktiválhatsz, ha akarsz (effektek, szebb textúrák). De ha a jobboldal üres marad, az sem baj. -
messerharcos #34871 nem, szerintem azon nem voltál, fiat meg héja volt rata ellen. -
Az nem messze volt meg heja? Nem volt eleg heja es te messzaba ultel? -
mustangdc35 #34869 Szia 4.10 et szedd ki a jobb oldalról és helyette tedd be a zuti mds v1.13 up-ot és már mehetsz is -
bettly #34868 Sziasztok. MI a francot kell tennem a JSGME-ben hogy modosra valtsam a jatekot , most 4.10 ben vagyok update restore-val. Be szeretnek menni a BOB ra persze ha lehet . Koszonom.
-
messerharcos #34867 megismételhetjük felőlem:)a finnországi csajka rata ellenesben, bombázókat kelett védenünk, aztán jöttek is a raták, az egyik bombázót leszedték, a másikat megsebesitették, én leszedtem egyet, Nohab 2-őt, Mijkimeg valahogy meghalt. a sérült bombázó is leesett kifogyott a benyá
ja ugyhogy gyakorlatilag kudarc.
emlékszem csinált az egyik dongós srác egy nagyon király magyar küldit, egy két hónapja, héjákkal meg cr-42-vel védtünk sm-79-eseket raták ellen. Az nagyon király volt
-
És ennek csak örülni lehet. Ebben az interjúban azt írják, a flight modell hússzor, a damage modell tízszer annyi programkódból áll a Cod-ban, mint az il2-ben. A CoD ráadásul a kezdetektől moddolható lesz, és egy modder sokkal könnyebben kalapál a grafikán és a 3D-s cuccokon (lásd UP) mint a program motorján. -
Én annak örülnék, ha a CoD grafikája minél életszerűbb lenne. A Wop-Bop grafikája nem az. Csomó képen deszaturált, majdnem monokróm színek, ami színek megmaradtak azok is el vannak tolva zöld vagy kék felé, és annyi kontraszt van rajta, hogy a részleteket nem is látod. Olyan, mint egy régi fénykép, vagy film. Mint effekt, lehet tetszetős, de szimulátorban nem élethű. -
Po Lee #34864 Üdv Urak!
Halkan megjegyezném hogy, szerintem a grafika azért gyengébb mint a Wings of Prey vagy Birds of Prey mert a repmodell sokkal kifinomultabb lesz "Az Il-2 a repülőgép körül kevesebb változóval és egyszerűbb fizikával számolt, a CoD-ban ez sokkal több változót jelent, sokkal több helyen." ezen adatok feldolgozása sokkal több memóriát, processzor teljesítményt igénnyel. Emlékezzünk vissza menyire csodálkoztunk a viszonylag közepes hardver igényen . Olegék úgy néz ki beáldozták a grafikát a repmodell oltárán, azért hogy ne csak a NASA-nál élvezhessék a játékot hanem mi is, az egyszerű csóri szoba pilóták. -
az első küldibe bele rongyoltam egy Tb-3-ba.
A 2. küldibe lelőttem 2 veterán yak-ot, és 2 veterán ratát.
Öhm...ott amikor védtük a hajót egy Il-2 hátsó lövésze sebesített meg, és füstölte meg a motort. Onnan evickéltem haza. De ott is megvolt 3 Il-2. Mesterrel lelőttük mind a 6 Il-2-est. -
Olvasd el. :) -
Nem kell feltetlenul elkezdenie porognie, de az mar Gaz hogy vigan repul tovabb madassagveszztes es ellenkormanyzas nelkul... -
Csinaltunk ma egy coop estet
Mesterrel, Nohabbal, Mijkivel eloszor egy messzerbandaval lottunk 3 TB-3-ast es Ratakat Mijkit lelottek, Nohab beleszaladt egy TB be en meg neki mentem Mesternek, amikor az utolso Ratat lottuk le (bocs Mester).
A masodik egy messzabrigad volt megintcsak (8 db) es volt ellenunk vagy 4 yak 2 TB 3 ami 2-2 Ratat hozott meg vagy nyolc il-2. Azt irta hogy el kell majd pusztitani vmit, de kozben megvedeni kellet ugyhogy elindultunk bombaval, es termeszetesen keson ertunk oda Nohab harcolt tulelte asszem hazament, Mestert egy Yak headonba kilyugatta kenyszerleszallt, en megkerestem Mestert hogy hazavigyem de kitort a futom(nembaj legalabb nem voltunk egyedul es hazasetaltunk) Mijki is kenyszerleszallt szerintem Ő is lott szerintem.
A harmadik az nagyon jol sikerult, 4 Messza es meg valami hulladek gepek jottek 8 il ellen akik elol a hajoinkat meeg kellet ovnunk es jott meg 4 P-40 Mester es Miki az ilekre mentek Nohab meg en fedeztuk oket es harcoltunk a p-40ekkel. Mester meg Mijki lelott par ilt es a tobbi ijedtebe oldotta a bomakat en kozben lelottem egy p-40t de Mijkit elkapta egy masik p40 de Nohab leszedte mogule(jol kilyugatta) Miki kenyszerszallt kb 300 meterre egy sajat reptertol..
Nohan lelott meg egy p40 t aztan lelottem Nohabrol egy masikat, Mi gepparban hazaindultunk Mester meg leszallt egy kozeli repteren, amit a parancsnok nem nezett jo szemmel :)
Aztan elkezdtunk egy Csajkas kuldit ahol bombazokat kisertunk hodroplanok es ratak ellen. Sajnos nekem mennem kellett ugyhogy elmeselhetnetek mi tortent.
Megismetelhetjuk a coop estet holnap?;) -
Itt van a CoD-ról egy általam még nem látott videó.
A videó végén leszakad a hurri szárnyának a fele,de vígan repül tovább semmi pörgés vagy forgás
,remélem nem ilyen szar lesz a fizikája.
-
Richtofen #34858 A BoP és WoP ugyanannak a gámának a konzolos és PC változata. Nem Maddox csinálta egyiket sem, de talán (?) az IL-2-ből indultak ki. -
Szepy2884 #34857 A franc ebbe a sok szinonim címbe! Wop vagy Bop már nem is tudom mi a külömbség. szóval a bop az Oleg féle csapat. De akkor mi is a külömbség a kettő között? Péntek van és fáradt vagyok most kibogozni... -
Szepy2884 #34856 akkor meg duplán szégyeljék magukat! -
Szepy2884 #34855 Gaijin Entertainment -
Szepy2884 #34854 Hanem? -
Nem ugyan attól! -
Szepy2884 #34852 Na ezt ugatom elejétől kezdve. Én amikor először megláttam WOP-ot, majdnem leestem a székről. Amikor ezek után megláttam a COD-ot, baromi nagy csalódást éreztem. Ennél többet vártam 6-7 év után, hogy egy xar arcade látványban lenyomjon egy "nagy" szimulátort ráadásúl ugyan attól a fejlesztő gárdától. -
nincs uj pénteki kép vagy video megjelenés a CoD-ból ? -
Lebowski #34850 csatlakozom. -
spargarepa #34849 hát a kérdésekre válasz sorban:
- tökéletesen fut, én semmi bugosságot nem észleltem vele minden megy ahogy mennie kell
- nemvolt még olyan program amit ne tudott volna futtatni, 1 volt amihez a gyári kompatibilitás módot kellett használni de az még win 95 re volt írva és xps kompatibilitással ment (azt kínálta fel elsőre).semmi komolyabb sem kevésbé komolyabb problémám nemvolt több mint egy éves rendszerem van naponta használva és semmi lassulást nem veszek észre (mondjuk 4 giga ram mellett de abból se használ sokkal többet mint az elején)és ezalatt az idő latt nem sikerült lefagyasztani pedig lett vna rá alkalma (saját programok végtelen ciklussal mert nemvoltjo amit akartam ilyesmi) :d szal szerintem tökéletesen működik
remélem valamit segítettem -
hello lányok
win7 64bit tapasztalatok érdekelnének:
-hogy fut a gém rajta? vannak bugok?
-egyéb programok kompatibilitása? van vmi nagyobb ismert probléma?
köszi -
Kferro #34847 S ha se nem Hyperlobbyt, se nem Xfire-t használsz, akkor mit? -
Gyerekek, kapható valaki ma este egy jó kis légi csetepatéra? -
Engem speciel nem igazán vonz ,hogy lássak egy pár lábat meg kezet.
Lenézek az asztal alá ott a lábam ,ránézek a joy ra ott a kezem.
Nekem az már olyan érzés mintha nem én vezetném a gépet. -
Volt erről szó, végül nem lesz benne. Olegék szerint a kamera mozgást nehéz hozzá igazítani (főleg a 6 dof-ot), és sok dolgot kitakarhat a kabinban, ami mondjuk fontos lenne. És az sem egyszerű, hogy ha már pilóta van benne, akkor ne csak a kormánymozdulatokat, hanem minden más kezelőszerv használatát animálják le. Condorban is hangulatos, hogy vezeti a gépet, féklapot nyit, futót nyit, minden le van animálva (jó, kb ezzel ki is merültek a condor animációi :) A CoD-ot viszont úgy építik, hogy moddolható lesz, szerintem előbb-utóbb fog születni pilóta mod is... -
Hát ja,és ezt már régebbi autós simek is tudják,a vért leszámítva. :) -
Még nincs,de lesz,azt írják hamarosan. -
mtz 82 zts #34841 Tudtok valamit arról,hogy a m4.10-es peccshez van e már javítás vagy egyáltalán lesz e ?