IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Csinaltunk ma egy coop estet
Mesterrel, Nohabbal, Mijkivel eloszor egy messzerbandaval lottunk 3 TB-3-ast es Ratakat Mijkit lelottek, Nohab beleszaladt egy TB be en meg neki mentem Mesternek, amikor az utolso Ratat lottuk le (bocs Mester).
A masodik egy messzabrigad volt megintcsak (8 db) es volt ellenunk vagy 4 yak 2 TB 3 ami 2-2 Ratat hozott meg vagy nyolc il-2. Azt irta hogy el kell majd pusztitani vmit, de kozben megvedeni kellet ugyhogy elindultunk bombaval, es termeszetesen keson ertunk oda Nohab harcolt tulelte asszem hazament, Mestert egy Yak headonba kilyugatta kenyszerleszallt, en megkerestem Mestert hogy hazavigyem de kitort a futom(nembaj legalabb nem voltunk egyedul es hazasetaltunk) Mijki is kenyszerleszallt szerintem Ő is lott szerintem.
A harmadik az nagyon jol sikerult, 4 Messza es meg valami hulladek gepek jottek 8 il ellen akik elol a hajoinkat meeg kellet ovnunk es jott meg 4 P-40 Mester es Miki az ilekre mentek Nohab meg en fedeztuk oket es harcoltunk a p-40ekkel. Mester meg Mijki lelott par ilt es a tobbi ijedtebe oldotta a bomakat en kozben lelottem egy p-40t de Mijkit elkapta egy masik p40 de Nohab leszedte mogule(jol kilyugatta) Miki kenyszerszallt kb 300 meterre egy sajat reptertol..
Nohan lelott meg egy p40 t aztan lelottem Nohabrol egy masikat, Mi gepparban hazaindultunk Mester meg leszallt egy kozeli repteren, amit a parancsnok nem nezett jo szemmel :)
Aztan elkezdtunk egy Csajkas kuldit ahol bombazokat kisertunk hodroplanok es ratak ellen. Sajnos nekem mennem kellett ugyhogy elmeselhetnetek mi tortent.
Megismetelhetjuk a coop estet holnap?;)