IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
spargarepa #34849 hát a kérdésekre válasz sorban:
- tökéletesen fut, én semmi bugosságot nem észleltem vele minden megy ahogy mennie kell
- nemvolt még olyan program amit ne tudott volna futtatni, 1 volt amihez a gyári kompatibilitás módot kellett használni de az még win 95 re volt írva és xps kompatibilitással ment (azt kínálta fel elsőre).semmi komolyabb sem kevésbé komolyabb problémám nemvolt több mint egy éves rendszerem van naponta használva és semmi lassulást nem veszek észre (mondjuk 4 giga ram mellett de abból se használ sokkal többet mint az elején)és ezalatt az idő latt nem sikerült lefagyasztani pedig lett vna rá alkalma (saját programok végtelen ciklussal mert nemvoltjo amit akartam ilyesmi) :d szal szerintem tökéletesen működik
remélem valamit segítettem