91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
1C-re felkerült egy tipp, hogy hogyan lehet egérgörgőt controlsban beállítani (a példában magassági trimmnek)
Thread: Elevator trim to mouse weel?? -
Hangerő tulajdonságoknál ki kellett venni a pipát, hogy "kizárólagosság engedélyezése alkalmazások számára" elől.
De az sem baj, ha rendszergazdaként indítod mindkettőt. -
Hali!
Aszt hiszem Nate-nál volt olyan, Win7 alatt IL2 Online-ban a TS3 mikrofonja nem működött. Emlékszik valaki, hogy mi volt rá megoldás? -
De lehet en is kiprobalom a CoD-t
Kell vetessek a cegnek 4 uj gepet.... maxi az egyikben i5 helyett E5300 lesz.... -
Mostá' ez lett az offtopik?
-

De ennek itt a helye?

-
Off:
4.11 -es patch
On -
Egész simán futott nála a sim, a bugtól függetlenül.
A feliratozás viszont hatalmas
-
bettly #38157 koszi az infot,3 eves a gep P4 intel dual core 1,8 gh,egy kicsit hamar volna az alap lap kifingasa de semmi sem lehetetlen, nem csipog semmi nallam,szep siman megy,az elobb adtam egy update-t a video karinak,most jol megy ajatek , most ket napja meg frissitettem, lehet el basztam akkor valamit,dehat lassuk holnap,mar egy hete ol a mereg,meg egyszer koszi
-
Szepy2884 #38156 Hölgyeim és Uraim, 6 kemény év munkája fekszik ebben a veriszpesőleffektben
-
Szepy2884 #38155 Amellett, hogy ez a scene örökzöld darab az ehhez hasonló esetekre, rohadt jól összeszedte a lényeget. 
Tulajdonképpen mindazt amit itt már hetek óta szajkózunk egymásnak
-
istikovacs76 #38154 Szia !
Mikori a géped?
Nekem ugyanazt produkálta a régi gépem (asus p4s8x). A kezdetekben csak kicsit szaggatott, később csipogott is néha az alaplap (mint végül kiderült az volt. Összevissza csippantott egyet, mikor úgy volt kedve). Nálam az alaplap kezdeti kifingását jelezte. Igaz, én még a videokártyát is megnéztem, 2 kondenzátor fel volt púposodva. Azt kicserélték, valami horror összegért (500ft volt:) )
A vieokártyám elég meleg, jóformán forró volt. Hiáb szedtem le a há z oldalát, pasztáztam újra a hűtő alatt, ugyanezt csinálta. Az alaplap végül meghalt, a videokártya jó. Az alaplap miatt púposodott fel a videokártya kondenzátora, de végül nem sikerült kinyírnia:)
Szóval, először megnézném a kártyát, milyen meleg (kézzel néztem, majd leégett az újjam hegy mikor hozzáértem), kondik jók-e, nem púposak, kifolytak, büdösek-e. -
zmok #38153 Vérpistinek nem lesz hozzá türelme, DE MI tudjuk, hogy ezzel fogunk játszani a következő 10 évben.
-
Így van. Gondoljunk bele,hogy egyszeri Vér István a nehezen összekuporgatott 15 ezer forintját kiköhögi a steam en a játékért. ÉS? Kap egy ilyet. Lehet soha az életben nem fog Ubi terméket venni. Azért ez nem aprópénz akárhonnan is nézzük.
-
Már megbeszéltük:) Ha ezt most nem adatják ki Olegékkal ,akkor karácsonyra
vagy jövő valamikorra jó ha megcsinálták volna.
Így kénytelenek kicsit magukhoz kapni,szerintem mi jól jártunk így.
Egy ,két hét,hónap nyűglődés ,de utána már gond nélkül játszhatunk vele. -
Akárhogy nézzük, ez a legkorrektebb... -
Na ja ... a negatív reklám is reklám, de én azért sajnálom olegékat ...
Mert ami tény az tény ... jelenleg ez a gém messze van a "kész" státusztól ... -
Így van. Én is megveszem ahogy összejön rá a zseton (német, de az összes többi gémszar meg leszophat). -
Sajnos ez várható volt.
Max a fanatikusok megértőek,de másoktól ez nem is várható el.
A szikár tények meg azok,hogy ez ebben a formában egy árva garast nem ér.
Már egy egyszeri júzer szemszögéből nézve. Ezt sajna benézte az Ubi.
Bár hosszú távon úgyis elfelejtődik ez a kezdeti botladozás. -
Solt #38146 Pfff... ez elég gáz! :(( -
Ez a nem semmi... -
Na ja xD
De sajnos van hírértéke ... a Német Gamestar magazinban ugyanis megjelent egy figyelmeztetés, hogy NE vegyék meg a júzerek a CoD-ot mert játszhatatlan ... -
Solt #38143 Ennyiért szerintem sok. Ha 30 körül adnák megérné, mert bitang proci, és alapfeszen viszi a 3.4GHz-t... -
bettly #38142 Sziasztok.Tudom hogy mindenki most az uj jatekkal van elfoglalva, en segitseget kernek tolletek a jo oreg il-2-hoz ,szinte 3 eve semmi gondom nem volt vele,mar egy hete szaggatottan megy,mintha kinlodna , a video kartyat frissitettem [ge-force 8400 256 mb.], ajatekot ketszer toroltem le , vissza raktam , semmi patch nelkul siman , ugy is szaggat,erdekes hogy mas jatekok sokkal nagyobb rendszer kovetelmennyel siman mennek, semmi gond,tenyleg nem ertem.....ja meg annyit a Windowsom az xp-m mar 3 eves kereken, de ha ez lenne akkor mert megy mas kemenyebb jatek s pont az il-2 nem,egy kicsit fajdalmas,esetleg ha tudtok valami tippet adni,vagy tanacsot,elore is koszonom -
Na ja. Sokkal jobb, hogy előre tudtad, hogy beta teszter leszel, mint így... -
Kurfürst #38140 Azt kell mondjam, onnantól van hírértéke a dolognak, hogy készült belőle Untergangos videó.. 
-
Egyfajta előrendelésként működött. Kifizetted előre a gém árát, cserében már a bétát is használhattad és írhattál a zárt, bétateszt fórumra. Egy kis pluszként pedig még a majdan pénzért megvehető Nevada mapot is megkapják akik így előrendelték a játékot. -
Abban hogy volt?
Év eleje felé puhatolóztunk Olegnél e-mailban, hogy a VO101 részt vehet-e beta tesztelésben (il2 FB óta vettük érszt ilyen olyan módon ezekben), annyit válaszolt, ő szeretne, de a kiadó csak zárt bétát enged. -
Zoli105 #38137 Igaz hogy ez egy hatalmas bug , de a a táj az lenyűgöző !:) Hát milyen részletesen ki van dolgozva a fa meg a fű !:)azért ezt is értékeljük !:)
De lesz még jobb is nem kell aggódni :) -
Éppen arra gondoltam, hogy átvehették volna az A-10C módszerét bétailag. Tuti, hogy jól is jártak volna és nem lenne egy bughalmaz az egész. -
XD -
beta patch úgy érted gondolom, mert rá férne a gyorsítás. De nem csak az, a földbe vizbe csapódás nulla, meg annyi bughalom van benne, hogy több a bug mint a játék :)
Persze én nem nem azt mondom hogy szar, és ha kijavítják a dolgokat, meg hozzáteszik azokat amiket gondoltak, akkor egy szavam nem lesz még ha ez még plsuz egy évbe kerül is! De tényleg mi fasza csináltak eddig, ha optimalizáció patchet kiadnak a megjenés után 1 héttel..ezek szerint 1 hétnyi munka valakinek és ez nem fért bele az 5 éveb? szerintem mi vagyunk a bétateszterek(tuti), de akkor miért nem volt nyivános vagy nagyobb zárt béta, hogy ilyen alap dolgokkal ne keljen foglakozni, hogy optimalizáció, mert nekem nem veszik el a kedvem a játéktól és tuti évekig fogok vele játszani, de sok gyökér aki konzolon nevelkedett mitlát?, hogy egy szar az egész, és alig veszik majd.(persze azokat én is leszarom, de bevétel azért kellene) Remélem kijavítnak mindent, ahogy ismerni lehet őket ki is fognak, nem szarnak a játékosokra. -
Lacusch69 #38133 Béta ma vagy hónap -
Meggyüttem munkából. Valami hír a patch ről?
-
Fakk.
Ahogy nézem valamiért nem csomagolta bele a pdf-et ez a szutyok.
EBBE most benne van az is. Elnézést ;) -
Örülök neki, hogy hasznosnak gondoljátok ezt a kis izét.
Az biztos, hogy van kismillió lehetőség és a szoftver (CoD) egyik nagy hibája, hogy nem különbözteti meg a jobb illetve a bal oldali ctrl, shift és alt billentyűket. Ez szerintem hatalmas szarvashiba egy 2011-ben kiadott szimulátornál. -
Romeo One #38129 Bakker ennyi gomb nincs 2 tasztatúrán összesen.... :)))))))))))
Hálánk a sírig üldözni fog, nagyon hasznos kis segédlet! -
Romeo One #38128 duron 350 volt az első procim. Azóta csak amd-ben gondolkodom... -
amd x2 3800-as procim volt kb 4 éve, azzal nnnyit szívtam mint a torkosborz
a játékokban a mesterséges intelligencia fagyott, pl az emberek álltak egyhelyben
az amd kiadott sutyiban egy dual-core optimalizáló progit, persze nem verték nagydobra hogy baj van
meg hangos volt, sokat fogyasztott, batár nagy hűtője volt
na azóta soha többé amd-t -
kb ugyanilyen rendszerem volt, (e8400 ~3.6 ghz, ugyanez a videokártya)
cod alatt a kétmagos proci nem sokat bír sajnos, bár nem tudom a peccs után milyen lesz
ma már inkább a négymagos proci kell..
a ram nekem mis csak 800-on ment, ezen ne aggódj, sokat nem érzs vele, valszeg az alaplap nem bírja
a proci és a videokártya is kevés sajna
(gtx 260-nal 9000pont volt 3dmark 2006-ban, az új kártyával kicsit 20000felett)
inkább a kártya az ami megdobja, persze a felbontás is számít: minél nagyobb felbontásban játszol annál inkább kell az erős kártya