IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
bettly #38142 Sziasztok.Tudom hogy mindenki most az uj jatekkal van elfoglalva, en segitseget kernek tolletek a jo oreg il-2-hoz ,szinte 3 eve semmi gondom nem volt vele,mar egy hete szaggatottan megy,mintha kinlodna , a video kartyat frissitettem [ge-force 8400 256 mb.], ajatekot ketszer toroltem le , vissza raktam , semmi patch nelkul siman , ugy is szaggat,erdekes hogy mas jatekok sokkal nagyobb rendszer kovetelmennyel siman mennek, semmi gond,tenyleg nem ertem.....ja meg annyit a Windowsom az xp-m mar 3 eves kereken, de ha ez lenne akkor mert megy mas kemenyebb jatek s pont az il-2 nem,egy kicsit fajdalmas,esetleg ha tudtok valami tippet adni,vagy tanacsot,elore is koszonom