IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
istikovacs76 #38154 Szia !
Mikori a géped?
Nekem ugyanazt produkálta a régi gépem (asus p4s8x). A kezdetekben csak kicsit szaggatott, később csipogott is néha az alaplap (mint végül kiderült az volt. Összevissza csippantott egyet, mikor úgy volt kedve). Nálam az alaplap kezdeti kifingását jelezte. Igaz, én még a videokártyát is megnéztem, 2 kondenzátor fel volt púposodva. Azt kicserélték, valami horror összegért (500ft volt:) )
A vieokártyám elég meleg, jóformán forró volt. Hiáb szedtem le a há z oldalát, pasztáztam újra a hűtő alatt, ugyanezt csinálta. Az alaplap végül meghalt, a videokártya jó. Az alaplap miatt púposodott fel a videokártya kondenzátora, de végül nem sikerült kinyírnia:)
Szóval, először megnézném a kártyát, milyen meleg (kézzel néztem, majd leégett az újjam hegy mikor hozzáértem), kondik jók-e, nem púposak, kifolytak, büdösek-e.