IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • samsung123
    beta patch úgy érted gondolom, mert rá férne a gyorsítás. De nem csak az, a földbe vizbe csapódás nulla, meg annyi bughalom van benne, hogy több a bug mint a játék :)
    Persze én nem nem azt mondom hogy szar, és ha kijavítják a dolgokat, meg hozzáteszik azokat amiket gondoltak, akkor egy szavam nem lesz még ha ez még plsuz egy évbe kerül is! De tényleg mi fasza csináltak eddig, ha optimalizáció patchet kiadnak a megjenés után 1 héttel..ezek szerint 1 hétnyi munka valakinek és ez nem fért bele az 5 éveb? szerintem mi vagyunk a bétateszterek(tuti), de akkor miért nem volt nyivános vagy nagyobb zárt béta, hogy ilyen alap dolgokkal ne keljen foglakozni, hogy optimalizáció, mert nekem nem veszik el a kedvem a játéktól és tuti évekig fogok vele játszani, de sok gyökér aki konzolon nevelkedett mitlát?, hogy egy szar az egész, és alig veszik majd.(persze azokat én is leszarom, de bevétel azért kellene) Remélem kijavítnak mindent, ahogy ismerni lehet őket ki is fognak, nem szarnak a játékosokra.