91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #38486 Milyen oprendszer, és honnan szedted le a virágbóti verzsönt? -
Zoli105 #38485 Áh mind1 már megvan , de sajnos ez a szemét Shader Model 3.0 miatt meg vagyok lőve !:S Mi a francnak fejlesztették ki ezt!?:@ -
Zoli105 #38484 Mijki lenne egy kérdésem hozzád !
Milyen gép kell a WOT-hez !?(remélem nem Paks kell neki mint a CODhoz :D) -
Fürtös #38483 Nincs probléma,igazából nem vagyok munka nélkül mert itthon dolgozok a családi vállalkozásban, csak nekem már elég unalmas a civil autóvillamosság:D
Viszont azt furcsállom,hogy nagyon sok ember röhög rajtam mert nem igényeltem munkanélküli segélyt,meg be sem jelentkeztem a munkaügyibe,és ugye hülye vagyok mert nem kell az ingyenpénz...
Tényleg itt tartanak már az emberek? -
McDouglas #38482 Sziasztok!
Pár napja írtam problémámról, hogy a játék indítása után, feljön egy üzenet, hogy először a .NET Framework 4-et kell feltelepíteni. Amit természetesen már sokadjára meg is tettem. Újra feltelepítettem a játékot, újratelepítettem a .NET 4-et. stb... Letöltöttem máshonnan is a játékot, mert ugye azt montátok biztos a tört játék a hibás. Napok óta ezzel szenvedek de nembírok rájönni mi baja.
-
én egyre jobban utálom a ff-ot egyébként
az utóbbi egy-két hónapban nagyon soxor összeomlik böngészés közben, nem jegyzi meg a jelszavakat, stb
ehh nemtom mi legyen helyette -
Romeo One #38480 Verziófüggő, de máshol, máskor is csinálja. Mondjuk az igaz, hogy ritkán fagyaszt gépet. Úgymond elviszi a 100%-ot, de "hajlandó átadni" más folyamatoknak. Viszont így becsapja az erőforrásfigyelő progikat. -
Zoli105 #38479 Hát beszarok a röhögéstől !:D
Kikapcsolom lemegy 8%ra a CPU használta , megnéztem il2vel ott meg volt 25%, elindítom a firefoxot erre egyből 100%on van !:P
Én is szeretem a rókát ,de ekkora hátnem tudom bug ez vagy mi !?:D -
Romeo One #38478 Szia!
Próbáldd ki kikapcsolt firefoxxal! Én is ezt a böngészőt használom és szeretem, de néha logikátlanul sok vasat visz el. -
hát sztem nem, de nem vagyok egy nagy IT guru
lehet ráférne egy kis karbantartás az oprendszerre
bár ez sokmindentől függ,milyen procid van, mi megy a háttérben, stb
de alapól ha csak ez a pár dolog megy a háttérben akkor vmi nem jó sztem -
Zoli105 #38476 Sziasztok !:)
Egy két kérdésem volna , normális dolog ha a CPU-használat 100%-on van!?(néha kicsit lejjebb kúszik ),(nincs elindítva játék , csak a firefox ,msn,xfire,utorrent)
Meg érdekes hogy a lapozófájl használata meg bestagnál 610MB-re ez is normális!?:O
-
Lebowski #38475 nemrég vettem meg a játékot a galaxisnál. adtak hozzá egy kis füzetecskét, amiben az új játékokat reklámozzák. Codnál találtam eme gyöngyszemet:
"A sorozat történetében most először akár német gépekkel is harcba szállhatsz"
ez gyönyörű :D -
oké fáradt vagyok..
van 4 giga ramom egy C2D 8400@3000Mhz és egy 4870 toxicom ami erősebb mint a 4890 és fasza nagyon -
xD Köszi :)
De nem a joy-ra értettem, hanem erre: " és kellemes meglepetésként ért, hogy árnyékokkal highon london felett az első 15-20 mp-ben amikor betölt akkor akadozik, de amúgy a mikrolaggon kívűl minden okés ... " -
Lacusch69 #38472 Savas, ha erre jársz: Szegeden van valahol dobozos változat? (576-nál csak a jövő héten...) -
szóval win7-en bemész a start menübe ott az ezközök és nyomtatók ott kijön hgy saitek...játékvezérlő, jobb klikk játékvezérlő-beállítások
azon belül a speciális mellett a tulajdonságok ott a beállítások fül, és kalibrálás, utána elmondja hogy merre hogy mozgatsd meg nyomkodd -
Kurfürst #38470 Anglia partjáinál találtak egy teljesen intakt Dornier 17Z-t a tengerben -
TUDOM, nem az a baj, hanemhogy e miatt át kellett variálni a graf. motort! És valószínűleg, a menüből kikapcsolható klikk nem oldja meg az emiatt már eleve megváltoztatott kódot. -
Solt #38468 Ha a zavar az állandó "rendszergazda riasztás", akkor 3. pont... -
Köszi Urak! :)
@XP és a CoD: Win7 alatt is lehet ugyanezt reprodukálni, csak vissza kell állítani DX9-re a renderert és kész ... pl: a látóhatár széle után eltünik minden és egy körben föld van ésatöbbi ... A CoD alapvetően DX10-es, emiatt vannak grafikau bugok XP alatt.
@Willenbrock: szerintem érdemes win7-re váltani mindenféleképp. Ami visszatartó tényező lehet az pár olyan dolog, ami csak XP alatt működik (MSFFB2 pl ...)
32bites win7 alatt még lehet gameportba életet lehelni, 64 bitesnél már nem ...
64 bites win akkor kellhet, ha több memória van a gépben mint 4GB (És ide beletartozik minden ... nekem 64 bites van, nincs vele gondom (Mármint olyan, ami a 64 bitre vezethető vissza ...)
@f24sg: Az első peccs óta kikapcsolható, de nem igazán hozott olyan lényegi változást, mint ahogy vártuk ... -
Kösz,akkor ilyet telepítek. -
Solt #38465 Urak! w7 64 bit! Főleg azoknak, akiknek a vram, és rendszer memória meghaladja együttesen a 4GB-t! -
Hát igen sajnos pl. a felhők helyén sokszor csak fekete ablakok vannak.Mostanában akarom az oprendszert lecserélni ezért is. -
Lacusch69 #38463 Neked XP-n működik? Nekem nem, tele van grafikai problémával. -
Solt #38462 Ja, hogy előre menekülsz! :D Így más...
Ahogy Leon mester is pedzegette... drakula vagy valami ilyesmi! :D
Remélem 1-2 éven belül én is belekezdhetek a kis Bozsik programomba! :D -
a lényeg, én azt nem tudtam, hogy ezt a fos-szűrőt az utolsó pillanatokban kényszerítették bele... -
A Windows 7 alatt futtatva gyorsul a játék? (xp-n használtam eddig)
Windows 7-ből melyik verziót ajánlott beszerezni?Hallottam hogy van olyan verzió amin váltogatható a 32 vagy 64 bites beállítás. -
én kezdek mérges lenni az uborkára, nagyon.
link1
link2
link3 -
Naaaaaaaaa. Drakula! Vagy valami hasonló :) -
Nemnem :) a 8GB más miatt is kell :) És amúgy is tervben volt ...
Szépen lassan fejlesztgetnem kell, mert ha minden jólmegy, nyár végére 2 lábú wingmenem is lesz, és akkor bizony egy időre vége a számítógépes kiadásoknak ... -
Ismered nem? Tudod, hogy amit a fejébe vesz azt úgyis megcsinálja. :) -
Ez szerintem autós gémhez marhaság, de röpcsizéshez qrvára elfogadnám :) -
Solt #38454 Dummy! Most őszintén... mit szenvedtek vele? Én is nagyon vártam, de nem vagyok hajlandó kínlódni... szépen várom a tapaszokat, és amint élvezhető minőségűre foltozzák, előveszem...
Ehhez a játékhoz egyelőre semmit nem szabad igazítani... nehogy emiatt vegyél 8GB ramot, amikor még a 4-nek is csak a töredékét használja...
Tegyél fel egy everestet, monitorozd, aztán fakadj sírva! :D -
nálam 2x2gb ddr3 1333ram van
sok gépet egyszerre még nem néztem, majd tesztelem azt is
-
Hát nekem 4 Gb-ból jó ha 800 megát eszik. -
Na ezt majd letesztelem még este ...
A Shadow az on/off, bekapcsolva nagyon jól néz ki, de úgy veszem észre, hogy sokat eszik ... főleg épületek és erdők mellett. (Minden épületnek, fának külön árnyéka van ...)
A gépedben mennyi memória van?
Sajnos ahogy nézem a bombázókkal még mindíg nem kerek valami, sokkal több erőforrást zabálnak, mint más gép ... tenger felett 6vs6 dogfight az szépen megy, de 6vs6 bomber már akad ...
Vannak trükkök, folyamatosan jönnek az ötletek a neten, Aero kikapcs, meg ilyenek ... Nálam ez mindig alap ... most leszedtem ezt a GameBooster nevű programot próbaképpen, ugyanis a Fusion-t elbaszta az AMD ... (Legalábbis nekem nem volt hajlandó visszaindítani a folyamatokat...) de még utána kell néznem ...
Ami viszont feltűnt, hogy 6-700MB memet megeszik ... ha van szabad, akkor 1,1GB-ot is simán ... gyanús nekem, hogy elértem a 4GB-os határt ... Sajna vidéken szar a helyzet, de jövő hétre lehet berendelek 8GB memóriát (És akkor lesz 4GB DDR3-am eladó :) ) és lepróbálom úgy is ...
Akinek több mint 4GB memje van, az megnézhetné mennyit eszik ez a dög ... -
gtx 560ti 1gb
high-very high -on nálam is akad azért, főleg itt London felett
a shadow esetleg még lehet medium-on, bár nálam sokat nem számított
-
Hmmm ... Milyen VGA? És mennyi memória?
Nekem így nem fut :(
Bár én HIGH-on és Very HIGH-on próbáltam, de ma bohóckodok vele megint .. lehet a visual effects és a Land shading ennyit jelent? Nekem amitől látványosan javult minden, az a shadow volt ... -
Aham. Akkor be is szaladok érte... ;) -
SnowF #38447 A hétfő a csomagküldésre értendő, ha beballag az ember akkor odaadják már ma is