IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na ezt majd letesztelem még este ...
A Shadow az on/off, bekapcsolva nagyon jól néz ki, de úgy veszem észre, hogy sokat eszik ... főleg épületek és erdők mellett. (Minden épületnek, fának külön árnyéka van ...)
A gépedben mennyi memória van?
Sajnos ahogy nézem a bombázókkal még mindíg nem kerek valami, sokkal több erőforrást zabálnak, mint más gép ... tenger felett 6vs6 dogfight az szépen megy, de 6vs6 bomber már akad ...
Vannak trükkök, folyamatosan jönnek az ötletek a neten, Aero kikapcs, meg ilyenek ... Nálam ez mindig alap ... most leszedtem ezt a GameBooster nevű programot próbaképpen, ugyanis a Fusion-t elbaszta az AMD ... (Legalábbis nekem nem volt hajlandó visszaindítani a folyamatokat...) de még utána kell néznem ...
Ami viszont feltűnt, hogy 6-700MB memet megeszik ... ha van szabad, akkor 1,1GB-ot is simán ... gyanús nekem, hogy elértem a 4GB-os határt ... Sajna vidéken szar a helyzet, de jövő hétre lehet berendelek 8GB memóriát (És akkor lesz 4GB DDR3-am eladó :) ) és lepróbálom úgy is ...
Akinek több mint 4GB memje van, az megnézhetné mennyit eszik ez a dög ...