91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Jöjjön:) -
Szepy2884 #38605 privát megy -
Külön vinyón van. A steam is meg a játék is. Lehet jó lesz az. Vagy nem? -
Persze nem csináltál bekápot a gőzrül má megin ;) Teeee ... -
Nos a számítás technika ördöge:)
Egyik vinyóm nem látszott. Addig addig variáltam amíg:XD újra kellett raknom a winfost:) Minden kezdődik elölről::)
Pedig olyan szépen alakultak már a dolgok.
De legalább egy 150 gigás vinyót rendbe raktam:) -
McDouglas #38601 Úgy gondolom hogy a hiba inkább a .NET Frameworkel van mint a játékkal. -
McDouglas #38600 Persze mindent úgy csináltam ahogy le volt írva. -
Lacusch69 #38599 Azzal pedig mennie kellene.
Buta kérdés, de: A "fairlight" mappából indítottad az installert, és az abban levő patchet is aktiváltad? -
McDouglas #38598 Win 7 64bitet használok. A virágbolti verzsön pedig a Fairlight féle. -
persze, csak húzom az agyad :)
ár/értékben a négymagosítható amd-k nagyon jók
viszont nekem rossz tapasztalataim voltak amd procikkal, én ezért lettem inteles
(meg nvidiás is hasonló okokból, de nem akarok flémelni) -
sakkay #38596 Ennyi. -
sakkay #38595 Kivéve a legutóbbi időket, az AMD ár/érték arányban majd mindig leverte az Intelt. Szerintem. -
Igen, de a "jóság" relatív ...
Haveromnak van egy fasza BMW-je, gyönyörű dög, igazi csajozós autó ... Nekem egy 206-os pözsóm van ...
Melyik a jobb? (A kisoroszlán 1,6L 110 LE, 1000kg, megy mint a golyó, és belefér egy komplett nappali bútorszett lapraszerelve :) )
Az utolsó intel procim egy P4-es volt ... azóta az intel procik majdnem mindig jobbak mindig minimum dupla annyiért ...
A szendihíd talán az első olyan intel ami ár/teljesítmény arányban megközelíti vagy megszorongatja az AMD-t.
Amikor én vettem a gépem, akkor is gyorsabb volt az I7-es mint egy Phenom II X4 ... csak én alaplap + procit olcsóbban vettem mint egy akkori inteles deszka. (A prociról nem is beszélve ...)
Ha megengedhetném magamnak, vagy most vennék gépet, akkor tuti, hogy SB-t vennék.
Amennyivel többe kerülne most egy hasonló SB rendszer, abból inkább vennék egy jobb SSD-t. -
Héeder #38593 #38589 -re senki semmit nem tud javasolni?
-
Öcsike, kapcsold ki az "ANTHROPOMORPHIC CONTROLL" opciót. Azt mondják gyorsul töle... ;) -
kinek a pap, kinek a paplan
egy akármilyen 4 magos gép jó lehet ma még
én nem vagyok amd-s, sosem voltam, és a ténykedésüket látva azért valljuk be, hogy mindig az intel mögött voltak
mindig kihoztak vmi újat, de sosem tudták megszorongatni őket igazából
nem hinném hogy most ez megváltozna
de mégegyszer mondom, az amd procik is nagyon jók
(de az intelek jobbak
)
-
Igazság szerint nem akarok most új gépet venni ... gondolkodtam rajta én is, de akkor már lehet kellene egy új táp is ... meg minden ...
De közben láttam, hogy vannak már olcsóbb lapok is ...
Igazság szerint azért is várok a bulldozerre, mert már most vannak okos dolgai az AMD-nek ha full AMD-s züsztemet használsz ...
És ha még sunyi módon kijönnek a 8 magosítható bulldozerrel, akkor megint bestbuy lesznek :)
@Mijki: Az új AMD procigeneráció neve :) -
Héeder #38589 Hellosztok
Van egy olyan probléma, hogy ez a játék valamiért nem kedveli az Nvidia 9500 GT kártyát. Valaki tud megoldást hogy lehetne működésre bírni.
(próbáltam már mindenféle drivert stb.) -
Én ilyet vettem.
Nem volt drágább mint egy AM3 as deszka.
De nem akarlak rábeszélni:) Amíg nem tapasztaltam meg addig én is így gondolkoztam:) -
Mi a bulldozer? -
Nekem 4 magos Phenom II-m ... Pontosabban egy Phenom II X2 550-esem van (2 mag, 3100MHz) ami 4 maggal 3400MHz-en fut átlagban (3700-ig megy alapon asszem, de ahhoz bohóckodnom kell a memekkel ... ezért akarok leginkább új memóriákat venni :) )
Gondolkodtam ugyan az SB-n, de engem mindig visszatart az intelnél az alaplapok ára ... Nekem az utolsó 40k feletti alaplapom azért került ennyibe mert MAGASAN többet tudott mint egy átlagos deszka ... Nem pedig azért mert intel csipszetes ... Nem kell 40k felett költenem hogy tuningolni is lehessen, egy 15k-s alaplap is tudja ...
A 2500k lényegesen gyorsabb mint a jelenlegi procim ... viszont a jelenlegi procim alaplapostól együtt is olcsóbb mint egy 2500k :)
Annyival viszont nem gyorsabb! Megvárom a bulldozert, az leviszi az árakat remélhetőleg ... sőőőt, lehet nagyot durran majd!
Aminek egy 3GHz-es 4 magos gép nem elég az elmehet a sunyiba ...
Simhq fórumon olvastam egy jó mondatot erről: "a CoD jobb futásához nem szabad új HW-t venni ... egy olyan HW van, ami jelentősen javíthat a CoD teljesítményén, ez pedig egy billentyűzet valahol oroszországban!" :) -
Glo #38585 Mert az ellenségünk, és pusztítjuk ahol érjük 

-
Glo #38584 -
Ne várd meg.
Ennél jobb procit ilyen áron nem kap az ember az tuti. Nagyon jó áron van most 43 hufnágel az szerintem nem sok érte. Időtálló,és nagyon gyors.
Neked milyen procid van? -
Én most próbálgatom milyen dogfight mapot lehet csinálni, múltkor Sanyoval próbálgattuk, nem rossz, csak hiányzott belőle a klasszikus dogfight játékmód. Elvileg a patchban már kéne lennie... -
Én meg a fiam diplomaosztóját ;) Mondjuk az Neked "kicsit" még odébb van :D -
Szééép :)
Ha megoldják a Multicore dolgokat akkor jó lesz nekünk :)
Én gépcserével megvárom a Bulldozert :) -
Kurfürst #38579 Multit próbálta valaki? -
:D
zsíír -
Lebowski #38577 jut eszembe:) a pálinkád meg fog avasodni:) -
Lebowski #38576 hajjaj :D
ennyire bekavarta a steam? -
Jól van:) mindig gondolkodóba esem amikor írom:) de általában tévesztek.
Most meg reggel 8 -tól sikerült ebben az órában elindítanom ezt a nyüvedéket,Tom már a gépemen is kotorászott. Kicsit úgy voltam már,hogy dobom kifelé. -
Lebowski #38574 Laca! Tényleg nem kötekedésből:) DE. A wery az very :) -
Na uraim.
Csak annyit mondok. London fölött wery high on átlag 30 fps. Fa fű ,madárcsicsergés,apámfasza bekapcsolva. Azt nem mondom,hogy néga nem esett le 18 fps re ,de ritka volt.
Ennyit tett hozzá az I5 a dologhoz. Most már értem égibárány barátunkat:) -
sakkay #38572 ok. Megvan. -
sakkay #38571 érzi... -
sakkay #38570 Egy Evo ffb. joyom van. A gombjait érci a progi , de az irányítás nem működik. Mi lehet ez? A controlsban látom be van állítva a joy. -
VO101 tvr #38569 Oroszországban 15 dollár az ára. Akció nélkül.
-
Klusi86 #38568 na vazze sikerült mellé nyomni smájliban:P -
Klusi86 #38567 OFF
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy lehet a 576-ban AKCIÓ nélkül olcsóbb mint a CDgalaxisban 10% akcióval,mennyi lehet vajon az eredeti ára?